‘Battletoads” Får ett Datum och en Launch Trailer, Sällsynta Blir Fräck Med GameStop

0
69
Sällsynta

Samtidigt som spelet var ursprungligen inställd på att släppa förra året, lite väntan har inte blivit bedövad fansens önskan om en ny Battletoads. Idag Sällsynta meddelat som första nya inlägg i den mycket omtyckta beat-em-up serie i mer än två decennier kommer att släppa Xbox och PC den 20 augusti. För att bevisa det, de släppte ett game trailer som visar det.

Titta på den skarpa, kantiga 2D-animation. Titta på de fullt tonande mellansekvenser. Titta på alla som varumärke 1990-talet in-your-face ” attityd—jag är reflexively äta mina egna shorts som jag skriver ut denna nyhet.

Trailern visar upp gammaldags beat-em-up spel med serie’ varumärke fånig attacker och vapen, samt avkastning av det ökända hoverbike nivåer. Några mer konventionella plattformsspel avsnitt verkar vara skarvade i det också. En blandning av 2D-och 3D-bakgrunder kommer att skifta nivå som krav. Lokal med tre spelare co-op kommer att aktiveras för hela spelet.

Som om att omfamna den Teenage Mutant Ninja Ripoff energi av den ursprungliga Battletoads spel, Sällsynta tog till Twitter för att återskapa en klassisk bit av internet humor, med hjälp av den officiella GameStop Twitter-konto som en ovillig prop.

Den Battletoads sida redan finns på Steam, men det är ingen indikation på priset för spelet. När det startar, kommer det också att vara en del av den växande bibliotek av Xbox-och PC-spel som finns tillgängliga via Microsofts Xbox-Spel Pass-prenumeration.