U Kunt Preorder Dit Schattige Stardew Vallei Collector ‘ s Edition Nu

0
72
Fangamer

De veelgeprezen indie game Stardew Dal steeg naar roem zonder fysieke game verkopen. Voor degenen van jullie die de liefde fysieke game merchandise hoewel, deze collector ‘ s edition heeft materiële goodies in schoppen.

Dankzij een samenwerking tussen game-maker Eric Barone en Fangamer u kunt preorder niet alleen een fysiek exemplaar van het spel, maar een geüpgrade versie ook. De fysische kopie wordt geleverd met een leuke doos en handleiding (en zal u $29 voor de PC en € 34 voor de Switch). Maar een upgrade naar de collector ‘ s edition—die echt moeten worden genoemd pijnlijk-schattig-editie—voor $64 (PC) of $69 (Schakelaar), krijgt u zo veel meer.

Terwijl je absoluut kunt genieten van het spel zonder de extra loot, voor de upgrade prijs-collector ‘ s box, houten boerderij staande, houten pin, een Junimo-centered stripboek met de schattige kleine in-game helpers, een dode voor uw bedrijf, een Stardew Vallei schoonmaakdoekje voor je bril of computer scherm, en (indien u om voordat 8/15) krijg je een bonus poster ook naast de fysieke spel en handleiding.

Fangamer

Maar hey, voel je niet slecht als je al in het bezit van de game en je niet zeker weet of u wilt een ander exemplaar te kopen van het spel voor sommige merch. Kunt u de score van allerlei schattige Stardew Vallei thema versnelling bij Fangamer graag de boeken, grammofoonplaten, pluche speelgoed en pinnen hierboven te zien is.

RELATED12 Spoiler-Vrij Stardew Vallei Tips en Trucs om U Begonnen te Krijgen

Ten slotte, als deze post gebeurde te hebben Stardew Vallei op je radar en je opeens merkt dat je het verlangen om te spelen, de laid-back idyllische kleine stad farming simulator om te vergeten over het leven voor een tijdje, kijk dan op deze spoiler-gratis handleiding aan de slag met het spel.