Hur du Lägger till Alternativ Text till ett Objekt i Microsoft Excel

0
61

Alternativ text (alt-text) låter skärmläsare för att fånga en beskrivning av ett objekt och läs det högt, att ge stöd för personer med synnedsättningar. Så här lägger du till alt-text till ett objekt i Microsoft Excel.

RELATERAT: Hur du Lägger till Alternativ Text till ett Objekt i Google Bilder

Lägg till alt-text till ett objekt i Excel, öppna ditt kalkylblad kan du lägga till ett objekt (Infoga > Bild), och välj sedan objektet.

Högerklicka på objektet och välj sedan “Redigera Text i Alt-attributet” från menyn som visas.

Alternativt, kan du välja “Alt-Text” alternativet “Accessibility” gruppen “Picture Format” – fliken.

Båda alternativen kommer att ta upp “Alt-Text” i rutan på höger sida av fönstret. Till skillnad från Alt-Text rutan i Word och PowerPoint, Excel saknar den “Generera En Beskrivning av Mig” – alternativ.

Istället, du behöver för att skapa den beskrivning av dig själv. Den allmänna regeln för alt-text är att hålla det kort och beskrivande. Du kan också utelämna onödiga beskrivningar som “bild” eller “bild av” som skärmläsare presentera objektet för dig.

Om objektet är rent dekorativa, sedan markera det som så att genom att markera rutan bredvid “Markera Som Dekorativa.” När du har valt, i rutan där du normalt skulle ange beskrivning är nedtonade och du kan inte längre mata in en beskrivning. Syftet är att låta skärmläsare vet att det säkert kan hoppa över detta objekt.

Det är allt som finns att lägga till din alt-text till objekt i Microsoft Excel.

RELATERAT: Hur du Lägger till Alternativ Text till ett Objekt i Google Docs

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Ställer in Återkommande Påminnelser på iPhone och iPad
  • “Hur man Gör OCR från kommandoraden i Linux med Hjälp av Tesseract
  • “Varför Folk Köper Fortfarande Har Telefoner i 2020
  • “Hur Automatiskt att Tömma Papperskorgen på Mac
  • “Hur du kopierar Bilder i Microsoft PowerPoint