HMD är Nokia 8.3 5G Kommer till USA i Höst

0
107
Nokia

HMD, vilket gör telefoner i Nokia varumärke har en ny telefon som kommer till usa. Företaget svartabörshajar Nokia 8.3 5G som “första globala flaggskepp” på grund av dess breda kompatibilitet med 5G band. Snapdragon 765G befogenheter det har, precis som OnePlus Nord.

Men medan OnePlus Nord är en bra prisvärd telefon, det är inte som kommer till Usa (åtminstone inte i dess nuvarande form). Men som vi ännu inte vet hur mycket Nokia 8.3 5G kommer att kosta, eller exakt när den kommer. HMD skulle bara säga någon gång i “Höst.”

Förutom Snapdragon 765G, Nokia 8.3 5G sport en 6.81-tums PureDisplay (Nokia marknadsföring talar för en hög kontrast och klarhet skärmen), stöd för HDR10, och ett hål punch stil på framsidan kamera.

För sin bakre skytten, HMD gick med en 64-megapixel-kamera från Zeiss optik, vilket i allmänhet leder till bra bilder. Det är inte förvånande eftersom Nokia har länge använt Zeiss-optik för kamerans hårdvara.

I Europa, du kan plocka upp Nokia 8.3 för 599 euro (ca $648), vilket nät du 6 Gb RAM och 64 Gb lagringsutrymme. Och självklart kan du betala mer för att få mer RAM-minne och lagring.

via Android central