Google Voegt ‘Gevaar’ ‘Trivia Crack,’ en Meer Games te Slimme Displays

0
75
Michael Crider

Ik werk tijdens de lokale tijd sleuf voor Gevaar, en ik mis mijn hit van vraag-vorm trivia voortdurend. Nu hoef ik niet: ik kan zeggen: “oke Google play Gevaar’ en mijn Nest spreker zal het opstarten van een spel met mij. Google is het toevoegen van Gevaar, Die Wil een Miljonair, en andere games aan haar smart home platform vandaag de dag.

De games werken met Google Startpagina en Nest Home smart displays. De meeste van hen zijn in verkorte vorm voor één speler, maar een paar kan strekken tot twee spelers, zoals de Raden van de Tekening. Ze zijn over het algemeen stem gecontroleerd, met een paar touch-elementen: Miljonair heeft een tik te krijgen door middel van deze multiple choice vragen. Wees ervan bewust dat ze niet allemaal beschikbaar voor gratis—Jeopardy kunt u vijf aanwijzingen van een dag (vergeet niet om het antwoord in de vorm van een vraag), maar na die je hebt om u te abonneren op de dienst voor een steile tien dollar per maand.

Kruiswoordraadsels, MadLibs, een visuele puzzel kamer te ontsnappen, en nog veel meer te bieden in de eerste uitrol. Om te proberen hen te vragen voor de specifieke game, of een lijst te zien met het commando “Hey Google, laten we een spelletje spelen.”