Google Lägger till ‘Fara,’ ‘Trivia Spricka,” och Mer Spel till Smarta Visar

0
90
Michael Crider

Jag arbetar under lokal tid slot för Fara, och jag missa min träff i fråga-form trivia hela tiden. Nu behöver jag inte: jag kan säga “okej Google, spela Jeopardy” och min Näste talare kommer att starta upp ett spel med mig. Google är att lägga till Jeopardy, Vem Vill Bli Miljonär, och andra spel till sina smarta hem plattform idag.

Spelen fungerar med Google Hem och Bo Hemma smarta visar. De flesta av dem är kort-formulär för bara en spelare, även om några kan sträcka att två spelare, som Antar att Ritningen. De är i allmänhet röst-styrd, med ett par touch element: Miljonär behöver en kran för att få igenom de flervalsfrågor. Att vara medveten om att de inte är alla tillgängliga för gratis—Fara gör dig fem ledtrådar en dag (kom ihåg att svara i form av en fråga), men efter som du måste abonnera på tjänsten för en brant tio spänn i månaden.

Korsord, MadLibs, en room escape visuella pussel, och fler är på erbjudande i den första utbyggnaden. För att prova dem, be för den specifika spel, eller se en lista med kommandot “Hej Google, låt oss spela ett spel.”