Amazons MacBook Pro Hantera Lops $200 av de Senaste 13-Tums Modeller

0
107
Apple

Har du planerar på att köpa en nya 13-tums MacBook Pro? Idag är din lyckliga dag—Amazon kör en MacBook försäljning, och du kan spara $200 på 512 GB samt 1 TB-modeller. MacBook försäljning inte länge dock, så att inte blinka och missa det.

Denna modell kom i Maj förra året, så du behöver inte oroa dig om ett kommande nyare version—åtminstone inte ännu. Nej, detta är den senaste och största, inklusive Touchbar, 10: e generationens i5-processorer, 16GB RAM, vår Thunderbolt-3 portar, och 13,3-tums Retina-skärmar.

På utsidan, två modeller ser likadana ut, och för det mesta, de inre är identiska. Du är bara att välja en hårddisk storlek. 512 GB kommer att ställa dig tillbaka $1,600 och 1 TB-modellen är $1,800, vilket är ännu ett $200 besparingar på båda alternativen.

Om du var på staketet mellan 512 GB-modellen och 1 TB-modellen hur som helst, du bör öka upp till 1 TB-modell. Du är i huvudsak att betala 512 GB standard pris och att få extra förvaring. Dessa MacBooks kör Intel-processorer, Apples planer på att växla till ARM-processorer kommer inte att ske förrän senare i år.

512 GB-Modellen

Nya Apple MacBook Pro (13 tum, 16GB RAM, 512 gb SSD-Lagring, Magiska Tangentbord) – Silver

Apple är kända för enastående hårdvara, och MacBook Pro 13-tum är inget undantag. Denna modell har en 512 GB hårddisk.

Handla Nu

$1.00
Fler erbjudanden

Den 1T B Modell

Nya Apple MacBook Pro (13 tum, 16GB RAM, 1TB SSD-Lagring, Magiska Tangentbord) – Silver

Apple är kända för enastående hårdvara, och MacBook Pro 13-tum är inget undantag. Denna modell featuers en 1 TB hårddisk.

Handla Nu

$1.00
Fler erbjudanden