Amazon ‘s MacBook Pro Deal lop’ s $200 uit de Laatste van de 13-Inch Modellen

0
75
Apple

Was u van plan het kopen van een nieuwe 13-inch MacBook Pro? Vandaag is je geluksdag—Amazon draait een MacBook te koop zijn, en u kunt besparen $200 op de 512 GB en 1 TB modellen. MacBook verkoop niet al te lang duren, dus niet knipperen en missen.

Dit model kwam afgelopen Mei, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een aanstaande nieuwere versie nog niet, althans. Nee, dit is de laatste en grootste, met inbegrip van de Touchbar, 10e-gen i5-processor, 16GB RAM, onze Thunderbolt-3-poorten, en 13,3-inch Retina-displays.

Op de buitenkant, de twee modellen zien er hetzelfde uit, en voor het grootste deel, de internals zijn identiek als goed. Je bent gewoon het kiezen van een harde schijf grootte. De 512 GB zal u terug in de 1.600 dollar, en de 1 TB model is $1,800, dat is weer een $200 besparing op van beide opties.

Als je op het hek tussen het 512 GB model en het 1 TB model hoe dan ook, je moet de stap te zetten naar het 1 TB model. Je bent in wezen het betalen van de 512 GB standaard prijs en het krijgen van extra opslag. Deze MacBooks worden uitgevoerd Intel-processors, Apple ‘ s plannen om over te schakelen naar ARM-processors zal niet gebeuren tot later dit jaar.

Het 512 GB Model

Nieuwe Apple MacBook Pro (13-inch, 16 GB RAM, 512-GB SSD-Opslag, Magie Toetsenbord) – Zilver

Apple staat bekend om zijn uitstekende hardware, en de MacBook Pro 13-inch is geen uitzondering. Dit model is voorzien van een 512 GB harde schijf.

Shop Nu

$1.00
Meer aanbiedingen

De 1T B Model

Nieuwe Apple MacBook Pro (13-inch, 16 GB RAM, 1TB SSD Opslag, Magie Toetsenbord) – Zilver

Apple staat bekend om zijn uitstekende hardware, en de MacBook Pro 13-inch is geen uitzondering. Dit model featuers een 1 TB harde schijf.

Shop Nu

$1.00
Meer aanbiedingen