17 Cross-Platform spelen om te Spelen met Vrienden

0
75
Phoenix Labs, Psyonix LLC, Mojang Studio ‘ s

Cross-platform multiplayer is meer aanwezig dan ooit, en hoewel het misschien niet beschikbaar voor alle grote spel nog niet, er is nog steeds een geweldige selectie van de titels die dit ondersteunen. Niet alle crossplay is gelijk maar, zoals sommige games kunnen beperken wat systemen kunnen met elkaar spelen. Soms is dit simpelweg omdat het spel is alleen beschikbaar op een beperkt aantal systemen, maar een andere keer systemen zijn specifiek gescheiden voor technische of balancing redenen.

We gaan omtrek precies wat de systemen van elk spel maakt het mogelijk voor crossplay, zodat u niet hoeft te doen aan het graven zelf. Naast dat, hoewel, er is niet veel meer te zeggen, dus laten we gewoon aan de slag.

Coöperatieve Actie Games

Phoenix Labs, Zeldzame Ltd

Er is niets heel graag een goede actie spel, en degenen waar kunt u samen met uw vrienden om een gemeenschappelijk doel te beter.

 • Dauntless (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, Switch en PC): Sterk geïnspireerd door de Monster Hunter-serie, Onverschrokken ziet u samenwerken met een team van vrienden om te jagen en te verslaan intimiderend beesten samen. En als je verslaan harder en harder monsters, je kunt ambacht steeds meer krachtige versnelling organisch verhogen van uw avatar ‘ s power level als goed.
 • Zee van Dieven (Crossplay tussen Een Xbox en PC): Bent u klaar om een piraat? Omdat in deze roekeloze avontuur, u en uw vrienden kunnen de vorm van een bemanning en varen op de golven van eiland naar eiland te verzamelen schat of, als je het gevoel agressieve, stelen van de schat van anderen. Met mooie graphics en veel charme in geslingerd, bent u zeker om vele herinneringen in de Zee van Dieven. (Ook vermeldenswaard, Zee van Dieven is op Xbox Spel Pas voor zowel de PC en de Xbox, dit is een aanzienlijk goedkopere manier om het uit te proberen.)
 • Diep Rock Galactische (Crossplay tussen Een Xbox en PC): U hebt waarschijnlijk gedaan tal van mijnbouw in tal van games. Goed, nu kunt u echt die speleologie vaardigheden te testen door de mijnbouw van edelstenen uit de harten van gevaarlijke planeten en asteroïden—terwijl het omgaan met tal van vijanden van de cursus. (Let op: Diep Rock Galactische is beschikbaar op zowel de Stoom en de Windows Store voor PC. Crossplay met de Xbox Een versie werkt alleen met de Windows Store-versie.)

Competitie-Games

Vloeibare Beetje LLC, Psyonix LLC

Sommige gezonde concurrentie nooit iemand kwaad gedaan. Dus, als het gaat om deze games, je gaat er plezier in hebben, hetzij samen met uw vrienden te nemen van de andere teams, of gewoon concurreren met uw vrienden voor die glorieuze overwinning scherm.

 • Raket League (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, Switch en PC): weet Je wat zou het voetbal beter te maken? Raket-aangedreven auto ‘ s. En, in dat geval, Raket League fungeert als een prachtige proof of concept. Team up met je vrienden en gezicht tegen andere spelers online, of vecht het uit met elkaar af om omhoog te klimmen de effectief oneindige vaardigheid ladder.
 • Fortnite (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, Switch, iOS, Android en PC): hoef Je waarschijnlijk niet te vertellen over Fortnite—het is een van de meest populaire games in de wereld op dit moment. Maar met het indrukwekkende aantal van platforms Fortnite ondersteunt, plus het feit dat het helemaal gratis is, maakt het een crossplay spel bijna iedereen kan doen. Het is vermeldenswaard dat Fortnite is crossplay is een beetje complexer dan de andere games. Als het gaat om het samenvoegen van lobby ‘ s, Fornite heeft een hiërarchie van platforms die het zal toetreden je team met, afhankelijk van welke platformen je bent het spelen op. PC is het hoogste, vervolgens Een Xbox en PS4, en dan is Mobile of Switch. Dus in feite, zelfs als je het spelen op een telefoon die, als een van je vrienden speelt op een PC, zult u al lid worden van een PC in de lobby, en zo verder en zo voort.
 • Paladijnen (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, Switch en PC): Tijdens Overzicht kunnen geen crossplay ondersteuning, Paladins heeft een goede baan op het vastleggen van diezelfde held-based team gameplay. Paladins is ook gratis te spelen, dus geen kwestie van je vriend systeem of het budget, kun je samen spelen.
 • Brawlhalla (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, Switch en PC): een Ander vrij te spelen titel, dit keer het nemen van de inspiratie van de Super Smash Brothers serie. Brawlhalla heeft u het kloppen van je tegenstanders van de arena te winnen punten. Met een grote cast van personages en de mogelijkheid om te spelen tegen je vrienden, of samen met hen in ranked modus, zijn er tal van bombastische vechtpartijen hier te krijgen.
 • Killer Queen Black (Crossplay tussen PC en Switch): Snelle arcade games zijn altijd een geweldige tijd, en Killer Queen Black brengt dat actievolle gameplay en transformeert het in een team-based strategie brawler, waar u kunt winnen elke wedstrijd in elke van de volgende drie manieren. Er zijn meerdere klassen te beheersen, en de basis beweging mechanica kan verrassend complex. Dus, pak je de vier meest strategische vrienden, een team vormen en voor te bereiden om te vechten tot het einde in de korrelig bug-off.
 • Street Fighter V (Crossplay tussen PC en PS4): De Street Fighter franchise geen introductie nodig; het is één van de meest iconische vecht spellen van alle tijden. En de laatste post, Street Fighter V, is niet anders met een bloeiende competitieve scene zowel off-en online.
 • Apex Legends (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, Switch en PC): een Andere battle royale game, maar Apex Legends is heel verschillend van Fortnite in zowel gameplay en toon. Apex Legends is een first-person shooter en richt zich meer op beweging dan de cartoony concurrent. En, terwijl crossplay nog niet is geïmplementeerd, maar op het moment van schrijven, later dit Najaar zal worden geïntroduceerd met ondersteuning voor alle platforms, samen met de Switch versie van de release.

Crafting/Survival Games

Hallo Games, Mojang Studio ‘ S

Bij goed ontworpen, een survival (of crafting-gericht) spel kunnen de spelers van honderden uren van inhoud. En omdat deze games zijn vaak over de uitgaven die veel uren werkt in de richting van de lange termijn projecten, het toevoegen van een paar vrienden naar de vergelijking kunt u de snelheid van het proces aanzienlijk.

 • Minecraft (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, Switch, iOS, Android en PC): Minecraft was eigenlijk een leider in crossplay ondersteuning, met crossplay tussen alle grote platformen met geen complicaties voor vele andere spellen. Natuurlijk Minecraft zelf is belachelijk goed bekend, maar nu u kunt er zeker van zijn dat, ongeacht het platform, u en uw vrienden kunt bouwen uw eigen hoekig wereld samen. (Opmerking: Er zijn twee versies van Minecraft op de PC: Minecraft: Java Edition en Minecraft: Bedrock Edition op de Windows Store. Alleen de Windows Store-versie werkt voor crossplay.)
 • No Man ‘s Sky (Crossplay tussen PS4, Xbox Één, en PC): Verkennen van een schijnbaar eindeloze universum in No Man’ s Sky, alle met een paar vrienden aan je zijde. Vliegen van je schip, het verkennen van de procedureel gegenereerde planeten, en het voltooien van quests samen, terwijl de staking een naam voor jezelf in deze grote zandbak.
 • Ark Overleven Ontwikkeld (Crossplay tussen Een Xbox en PC): Ark Overleven Geëvolueerd valt in de moeilijkere klasse van survival games, als hij ziet u en uw vrienden te overleven in een gevaarlijke wereld vol dinosaurussen. Maar als je vooruitgang door het spel en beginnen met het over te nemen deel van het eiland als uw eigen, kunt u eigenlijk tam dezelfde dinosaurussen en hen opdracht om een aantal van de voor u werken. Het is een tijd-intensieve spel, maar als je bereid bent om de uren in, u kunt een goede tijd hier. (Opmerking: de Ark Overleven Geëvolueerd is beschikbaar op zowel Stoom en de Windows Store voor PC. Crossplay met de Xbox zal niet werken als je speelt op de Steam versie. Ark is ook beschikbaar op de PS4, maar crossplay is helemaal niet ondersteund.)
 • Astroneer (Crossplay tussen Een Xbox en PC): Astroneer richt zich op de laid-back survival en te knutselen. Er zijn niet veel directe bedreigingen of urgente problemen, integendeel, je bouwt gewoon je base in je eigen tempo, terwijl het experimenteren met de verschillende gadgets die u kunt maken. Dit maakt het de perfecte spel om te spelen als u of uw vrienden zijn nieuw voor het genre. Maar zelfs voor diegenen die zijn veteranen van het genre, Astroneer te bieden tot een aardige verandering van tempo zijn. (Opmerking: Astroneer is beschikbaar op zowel Stoom en de Windows Store voor PC. Crossplay met de Xbox zal niet werken als je speelt op de Steam versie. Astroneer is ook beschikbaar op de PS4, maar crossplay is helemaal niet ondersteund.)

Diversen

Chucklefish, Slimme Streven Games

Deze spelletjes passen niet in elke eenduidige categorie, maar ze zijn nog steeds de moeite waard als het gaat om crossplay multiplayer.

 • Wargroove (Crossplay tussen Een Xbox, Switch en PC): Harkening terug naar de nis Nintendo-serie Advance Wars, Wargroove is een turn-based strategie spel over het beheren van verschillende eenheden om te winnen van de dag. In de multiplayer-modus, u en uw vrienden kunt spelen als een team of tegen elkaar spelen. Één van beide manier, u bent er zeker van om een goede tijd te micro-managen van deze korrelig soldaten. (Opmerking: Wargroove is ook beschikbaar op de PS4, maar crossplay is niet compatibel met deze versie.)
 • Ultieme Kip Paard (Crossplay tussen PS4, Switch en PC): Ultimate Kip Paard is over het saldo. De balans tussen uw verlangen om te winnen en uw wens om uw vrienden te mislukken. Aan het begin van elke ronde krijgt iedere speler de kans om een stage element of obstakel. Als de fase bouwt, moet je ervoor zorgen dat het blijft mogelijk voor u te verslaan terwijl het wordt te moeilijk voor je tegenstanders. U kunt waarschijnlijk al zien waar de strategie komt in met dat. (Opmerking: de Uiteindelijke Kip Paard is ook beschikbaar op de Xbox, maar crossplay is niet compatibel met deze versie.)
 • Forza Horizon 4 (Crossplay tussen Een Xbox en PC): Open-world racers zijn een geweldige tijd, en Forza Horizon 4 biedt een van de meest mooie kaarten in het genre, samen met enkele van de diepste auto aanpassingen (zowel voor de tuning van uw auto de prestaties en hoe het eruit ziet). Dus, start de motoren en maak je klaar om te scheuren door het Verenigd Koninkrijk met roekeloze overgave. (Ook vermeldenswaard, Forza Horizon 4 is beschikbaar op de Xbox Spel Pas voor zowel de Xbox en Een PC, dat is een aanzienlijk goedkopere manier om het uit te proberen.)

Het is geweldig om te zien crossplay in elk spel, en het feit dat we nu zo ‘ n hoge kwaliteit en een gevarieerde selectie van titels om uit te kiezen, is nog beter. En, natuurlijk, de selectie zal alleen maar blijven groeien als crossplay wordt een meer gestandaardiseerde aspect van de multiplayer gaming.