10 Beste Stedene Å Skrive Ut Digitale Bilder På Internett

0
112

Skrive ut digitale fotografier er ikke en veldig populær tjeneste i dag siden de fleste mennesker foretrekker å holde dem i et digitalt format. Men noen bilder fortjener bedre enn bare å være lagret unna i skyen. Du ønsker kanskje å vise frem noen av de beste øyeblikkene i livet til din familie og venner.

For når du ønsker å bruke dine digitale bilder til å dekorere huset, eller bringe dem til din arbeidsplass det er nettsteder som kan hjelpe deg med å få digitale bilder. Vi har håndplukket blant de 10 beste online digital bildebehandling utskrift tjenester, slik at du kan velge den som passer dine behov best.

Printique av Adorama – Beste Totalt

Hvis du leter etter en alt-i-ett slags tjeneste til å skrive ut digitale fotografier, Printique er din beste pick. Dette bildet skrive ut service kommer med en stor brukeren-vennlig nettsted som støtter alle bilde-filer, inkludert TIFF og store filer.

Printique tilbyr også et utvalg av høy kvalitet fotopapir og stor utskriftskvalitet. Du trenger ikke å bekymre deg om bildet levering enten – nettstedet tilbyr svært beskyttende emballasje for frakt. Totalt sett Printique er et flott valg, uansett dine behov – fra å skrive ut enkle kort til å bestille store utskrifter til å gå som veggdekorasjon.

Xpozer – Høyeste Kvalitet Store Utskrifter

Hvis du er spesielt på jakt etter en utskrift av tjenesten for å få store digitale utskrifter, ta en titt på Xpozer. Nettstedet er svært enkelt å navigere, og utskriftskvalitet er fantastisk.

Xpozer bruker sine egne fotopapir kalt Levende Satin, og tilbyr en valgfri Alltid Ramme for hengende din ut på veggen. Du kan senere få en annen ut fra selskapet, og som vil passe perfekt med det samme bildet fra din første bestilling. For de som ikke er overbevist om at det også er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

WhiteWall – Best For Ultra HD-Utskrifter

WhiteWall er det beste bildet skriveren hvis du er ute etter å bringe liv til bildene dine. Du kan få standard skriver ut på fotopapir, så vel som lerret, akryl, og metall ut fra WhiteWall.

Du kan velge fra et utvalg av førsteklasses materialer, former og foto rammer alternativer som nettstedet tilbyr. Før du fullfører bestillingen, kan du også få se hva fremtiden utskriften vil se ut på veggen som er en ganske hendig funksjon.

Prisen på utskrifter er litt bratt i forhold til andre nettsteder. Imidlertid, i henhold til de vurderinger, kan du virkelig se forskjellen når det kommer til large-format-fotografering verker trykt med WhiteWall.

Nasjoner Photo Lab – For Profesjonell Utskrift

Nasjoner Photo Lab er en av de beste alternativene til faglig skrive ut digitale bilder. Hvis du er en fotograf selv eller prøver å skrive ut profesjonelle bilder, ser ikke lenger.

Nasjoner Photo Lab tilbyr eksepsjonell utskriftskvalitet, og et utvalg av alternativer når det kommer til foto utvidelse. Du kan også laste opp bilder i TIFF-format. Men, du kan kun laste opp bilder fra din harddisk, og ikke fra din smarttelefon eller sosiale nettverk som Facebook eller Instagram.

Mpix – Beste Karakter

Mpix er en av de mest populære bilde-utskrift tjenester. Det har bare positive vurderinger online, med brukere fremhever utskriftskvalitet, utmerket emballasje, lett-å-bruke interface, og et utvalg av rammer valg som selskapet tilbyr.

Noen av ulempene inkluderer mangel på støtte til TIFF og PNG-format, og høy pris for den skriver ut i forhold til andre tjenester.

Snapfish – Beste Brukeropplevelsen

Hvis du ikke er ute etter noe fancy, men vil bare et par bilder som er skrevet ut for din familie album, Snapfish er stedet å gå. Nettstedet er svært enkelt å navigere og hele bestillingsprosessen vil ikke ta deg mer enn et par minutter.

Selv om tjenesten ikke støtter TIFF, Snapfish gir fortsatt anstendig kvalitet for en rimelig pris. I motsetning til andre for utskrift tjenester, Snapfish gir deg også muligheten til å laste opp bilder fra din smarttelefon og sosiale nettverk. Du kan få eksemplarer sendt til din hjemmeadresse, eller plukke dem opp på en lokal Walmart, CVS, eller Walgreens.

Amazon Skriver Ut – Best Pris –

Hvis din viktigste kriteriene er prisen, Amazon Skrives ut, er din beste pick for å skrive ut digitale bilder. Tjenesten tilbyr ikke enestående fotokvalitet, og Amazon Bilder brukergrensesnittet er mindre oversiktlig enn de av konkurrentene, men du kan ikke slå den prisen.

Når det er sagt, vil du fortsatt få anstendig kvalitet bilder med Amazon Skriver ut service. Pluss, hvis du abonnerer på Amazon Prime, får du ubegrenset lagring av dine produkter, med Amazon Bilder.

Shutterfly – Best For Gaver

Shutterfly er den beste plukke for alle som leter etter kreative fotogaver. Tjenesten tilbyr et stort utvalg av alternativer i gave avdeling, samt kule lille add-ons som å være i stand til å skrive ut tekst på baksiden av bildene.

I forhold til andre fotoutskrift tjenester på listen, Shutterfly er blant de mest prisgunstige.

Ritzpix – For Sikker Frakt

Når vi leter etter et sted å skrive ut dine digitale bilder, ett av de viktigste kriteriene er pålitelig frakt. Ritzpix har et rykte for å sørge for at utskrifter er levert til deg på en trygg og sikker.

Nettstedet har også integrert fotoredigering verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre bildekvaliteten før du skriver det ut.

Walmart Bilde – Best For Rask Service

Hvis målet ditt er å få bildet skrives ut ASAP, ser ikke lenger enn Walmart fototjeneste. Selskapet tilbyr henting på samme dag, og selv i en time. Andre fordeler inkluderer billige priser og gratis frakt på alle bestillinger over $25.

Walmart Bildet har et stort utvalg av gave alternativer å velge mellom også. Så hvis du er ute etter å få et par billige og raske utskrifter, for dem på Walmart Foto og få dem levert til din hjemmeadresse, eller plukke dem opp på en lokal Walmart store.

Gi Bildene Dine et nytt Liv

Så mye som vi alle liker å dele bilder på Instagram og andre foto-sentrert sosiale nettverk, noen bilder fortjener å bli skikkelig brakt til liv i form av digitale utskrifter. Enten det er en familie fotoalbum eller fine art utskrifter som du henger i din egen stue, og ingenting kan sammenlignes med å være omgitt av høy kvalitet bilder av gode minner.

Har du fortsatt skrive ut digitale bilder? Hva utskrift av tjenesten du bruker? Del din kunnskap med oss i kommentarfeltet nedenfor.