10 Bästa Platser Att Framkalla Digitala Foton På Nätet

0
87

Skriva ut digitala bilder inte är en väldigt populär tjänst i dag eftersom de flesta människor föredrar att hålla dem i ett digitalt format. Men några bilder förtjänar bättre än att bara vara bort lagrade i molnet. Du kanske vill visa upp några av de bästa ögonblicken i ditt liv för din familj och vänner.

När du vill använda dina digitala bilder att dekorera ditt hus, eller ta med dem till din arbetsplats det finns webbplatser som kan hjälpa dig att få utskrift av digitala foton. Vi har handplockat de topp 10 online-digital fotoframkallning tjänster så att du kan välja en som passar dina behov bäst.

Printique av Adorama – Bästa Övergripande

Om du letar efter en allt-i-ett-typ av tjänst för att skriva ut digitala foton, Printique är ditt bästa val. Detta foto utskrifter levereras med en stor användarvänlig webbplats som stöder alla fotofiler inklusive TIFF och stora filer.

Printique erbjuder också ett urval av fotopapper av hög kvalitet och utmärkt utskriftskvalitet. Du behöver inte oroa dig om foto leverans antingen – webbplatsen erbjuder en starkt skyddande förpackning för frakt. Generellt, Printique är ett utmärkt val oavsett dina behov – från att skriva ut enkla kort att beställa stora utskrifter för att gå som din väggdekoration.

Xpozer – Högsta Kvalitet För Stora Utskrifter

Om du letar specifikt efter ett foto tryckeri för att få stora digitala utskrifter, ta en titt på Xpozer. Webbplatsen är mycket lätt att navigera, och utskriftskvalitet är enastående.

Xpozer använder sina egna fotopapper som kallas Levande Satin, och erbjuder en valfri för Evigt Ram för att hänga upp dina bilder på väggen. Du kan senare få en annorlunda ut från företaget som kommer att passa perfekt med samma ram från din första beställning. För de som inte övertygad om att det också är en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

WhiteWall – Bäst För Ultra HD-Utskrifter

WhiteWall är den bästa fotoskrivare om du letar efter för att få dina bilder till liv. Du kan få vanliga utskrifter på fotopapper, liksom duk, akryl och metall skriver ut från WhiteWall.

Du kan välja från en mängd olika förstklassiga material, former och foto för inramning alternativ som webbplatsen erbjuder. Innan du slutför din beställning kommer du även att få se vad din framtid ut kommer att se ut på väggen vilket är en ganska praktisk funktion.

Priset för utskrifter är lite brant i jämförelse till andra webbplatser. Men, enligt de recensioner, kan du verkligen se skillnaden när det kommer till i stort format med fotografering verk tryckt med WhiteWall.

Nationernas Fotolabb – För Professionella Fotoutskrifter

Nationernas Photo Lab är en av de bästa alternativen för att professionellt skriva ut digitala bilder. Om du är en fotograf själv eller försöker skriva ut proffsiga bilder, inte leta längre.

Nationernas fotolabb erbjuder enastående utskriftskvalitet, och en mängd olika alternativ när det kommer till foto utvidgningen. Du kan även ladda upp bilder i TIFF-format. Men du kan bara ladda upp bilder från din hårddisk och inte från din smartphone eller sociala nätverk som Facebook eller Instagram.

Mpix – Bästa Betyg

Mpix är en av de mest populära tjänster fotoutskrifter. Det har bara positiva recensioner på nätet, med användare som belyser print kvalitet, bra förpackningar, lätt att använda gränssnittet, och en mängd olika ramar alternativ som företaget erbjuder.

Några av nackdelarna är bland annat brist på stöd för TIFF och PNG-format, och högt pris för utskrifter i förhållande till övriga tjänster.

Snapfish – Bästa Användarupplevelsen

Om du inte letar efter något märkvärdigt utan bara vill få bilder utskrivna för din familj album, Snapfish är platsen att gå. Webbplatsen är extremt lätt att navigera och hela beställningsprocessen kommer inte ta längre än några minuter.

Även om tjänsten inte har stöd för TIFF, Snapfish erbjuder fortfarande anständiga utskriftskvaliteten för ett överkomligt pris. Till skillnad från andra tjänster fotoutskrifter, Snapfish ger dig även möjlighet att ladda upp dina bilder från din smartphone och sociala nätverk. Du kan få dina utskrifter skickas till din hemadress, eller plocka upp dem på en lokal Walmart, CVS, eller Walgreens.

Amazon Utskrifter – Bästa Pris

Om din huvudsakliga kriterier är pris, Amazon Skriver är ditt bästa val att skriva ut digitala bilder. Tjänsten erbjuder inte enastående fotokvalitet, och Amazon Foton användargränssnittet är mindre tydliga än de konkurrenter, men du kan inte slå priset.

Som sagt, du kommer fortfarande få anständiga bilder med Amazon Utskrifter service. Plus, om du prenumererar på Amazon Prime, du får obegränsad lagring av foton med Amazon Foton.

Shutterfly – Bästa Presenter

Shutterfly är de översta val för den som söker kreativa foto-presenter. Tjänsten erbjuder ett stort utbud av alternativ i eller avdelning, liksom cool liten add-ons som att kunna skriva ut text på baksidan av dina bilder.

I jämförelse med andra tjänster fotoutskrifter på listan, Shutterfly är bland de mest prisvärda och kära.

Ritzpix – För Säker Frakt

När du letar efter en plats där för att skriva ut dina digitala bilder, som är ett av de viktigaste kriterierna är pålitlig leverans. Ritzpix har ett rykte för att se till att dina utskrifter levereras till dig säker och sund.

Webbplatsen har också integrerat verktyg för bildredigering som kan hjälpa dig att förbättra din bildkvalitet innan du skriver ut det.

Walmart Foto – Bäst För Snabb Service

Om ditt mål är att få fotoutskrifter så fort som möjligt, inte leta längre än Walmart Foto service. Företaget erbjuder upphämtning på samma dag och även i en timme. Andra förmåner inkluderar billiga priser och gratis frakt på alla beställningar över $25.

Walmart Foto har ett stort utbud av gåva alternativ att välja mellan också. Så om du är ute efter att få några billiga och snabba utskrifter, beställa dem på Walmart Foto och få dem levererade hem till din adress, eller plocka upp dem på en lokal Walmart-butik.

Ge Dina Bilder ett Andra Liv

Så mycket som vi alla tycker om att dela bilder på Instagram och andra foto-centrerade sociala nätverk, några bilder förtjänar att bli ordentligt väckt till liv i form av digitala utskrifter. Oavsett om det är en familj foto album eller fine art utskrifter som du hänger i vardagsrummet, inget kan jämföras med att vara omgiven av bilder av hög kvalitet för dina glada minnen.

Har du fortfarande skriva ut digitala foton? Vad fotoutskrifter service använder du? Dela din kunskap med oss i kommentarerna nedan.