Wat Is De Beste File Manager Voor Android? We Kijken Naar 5

0
144

Een Android file manager is een app waarmee u kunt verkennen de bestanden op uw Android-apparaat, vergelijkbaar met de Windows Verkenner of mac os-Finder. Zonder een Android file explorer, verplaatsen, kopiëren en plakken van bestanden op uw Android-apparaat, is veel moeilijker.

Verder zijn de vele Android-bestand ontdekkingsreizigers geven u extra bestand opties voor het beheer, zoals het maken van bestand archieven, het verwijderen van apps, het beheren van uw SD-kaart, cloud-opslag ondersteuning, en meer.

Check out de vijf beste file managers voor Android.

1. Solid Explorer

Solid Explorer is gestegen door de gelederen van Android file explorer apps en is nu een van de beste opties voor het beheren van bestanden op uw Android-apparaat.

Het beschikt over een swish, gestroomlijnde gebruikersinterface met eenvoudig te gebruiken menu ‘s, plus een scala van thema’ s aan te passen aan uw kleurvoorkeuren, alle met gebruik van Google Materiaal UI-ontwerp.

Een van Solid Explorer is de beste features is de side-by-side view, waarmee u kunt slepen en neerzetten van bestanden of mappen van het ene paneel naar het andere. De side-by-side view maakt het overzetten van bestanden zeer eenvoudige, waardoor u niet meer hoeft te onthouden waar de doelmap.

Naast de side-by-side-bestand te slepen, Solid Explorer bevat ook een krachtige archief tool die u kunt gebruiken voor het maken en beheren van archieven (zoals een .zip-of .7zip-bestand), een optie voor het streamen van uw media bestanden via de Chromecast integratie, en een handige file-encryptie tool.

Solid Explorer is een premium bestandsmanager voor Android. U ontvangt twee weken op proef, na dat u zult moeten betalen $2 om door te gaan met behulp van de app.

2. Total Commander

Total Commander is een van de originele Android file management tools. Het biedt een uitgebreide en krachtige collectie van het bestand management opties voor Android-apparaten.

U kunt gebruik maken van Total Commander te kopiëren en verplaatsen van hele mappen, bestanden te beheren op je SD kaart interface met uw netwerk-en cloud-opslag opties, bestand maken bladwijzers voor veelgebruikte bestanden en zelfs het bewerken van bestanden met behulp van de ingebouwde tekst-editor. Er is ook een handige virtuele twee-paneel modus, waardoor het overzetten van bestanden tussen mappen eenvoudig.

Total Commander is functionaliteit kan verder uitbreiden met behulp van plugins, ook. Als u wilt om bestanden te uploaden naar een FTP-server, is er een plugin voor. Als je gaat gebruik maken van Wi-Fi direct file transfer, er is een plugin voor. U vindt hier ook Total Commander plugins die open Microsoft Installer-Bestanden, het lezen en maken van ISO image bestanden bevat, een MD5 of SHA1 bestands-hash, en zo veel meer.

Sommige gebruikers vinden de vergrijzing van de interface stijl een nadeel. Maar zodra u leren hoe om te navigeren Total Commander de verschillende menu ‘ s, u zult begrijpen waarom veel rekening houden met Total Commander de beste bestandsmanager voor Android.

3. Simple File Manager Pro

Als u geen behoefte aan de uitgebreide functionaliteit van Solid Explorer of Total Commander, moet u rekening houden met de Eenvoudige File Manager. In tegenstelling tot de andere opties in deze lijst, Simple File Manager is een lichtgewicht Android file manager is bedoeld voor algemeen gebruik.

Dat gezegd hebbende, Simple File Manager is meer dan geschikt. U kunt de naam wijzigen, verplaatsen, kopiëren, verwijderen en beheren van uw Android-bestanden. U kunt gebruik maken van Eenvoudige File Manager te controleren eigenschappen van bestanden of het maken beginscherm snelkoppelingen voor specifieke bestanden.

Bovendien, Simple File Manager bevat een aantal extra functies voor beveiliging, ook. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Eenvoudige File Manager te beschermen met een wachtwoord en verbergen speciale bestanden of mappen, of het vergrendelen van een specifieke map met behulp van een vingerafdruk scanner.

Afgezien van de veiligheid en file management, Eenvoudige File Manager heeft verschillende mogelijkheden voor maatwerk, met inbegrip van kleuren en thema ‘ s.

Simpel Kleurenschema Pro kost $1 voor een levenslange licentie. Er is ook een gratis versie van Simple File Manager, maar hij ontvangt niet langer updates en raadt u gebruik maken van de betaalde versie.

4. MiXplorer

MiXplorer is een file manager voor Android die vliegen onder de radar. Een favoriet van XDA Labs, de Android developer ‘ s forum, MiXplorer is een van de meest feature-packed Android file management apps beschikbaar. Beter nog, het is helemaal gratis.

MiXplorer is voorzien van dual-paneel slepen-en-neerzetten van bestanden mogelijk, een groot aantal bestanden sorteren en organisatie-opties, aanpasbare bestand bladwijzers trekken voor je frequente bestanden, en de uitgebreide opties voor aanbieders van cloud-opslag.

Bovendien MiXplorer bevat opties voor de creatie en het beheer van archieven, encryptie tools, een eenvoudige tekst-editor en image viewer en nog veel meer.

De gratis versie van MiXplorer is beschikbaar als een APK, wat betekent dat je moet sideloaden het installatie bestand op uw Android-apparaat. Ontdek hoe u apps kunt installeren op uw Android-apparaat van uw computer voor meer informatie.

Er is ook de MiXplorer Zilver app beschikbaar in de Google Play store, op de kosten van $5. MiXplorer Zilver bundels de MiXplorer file manager met een aantal andere apps van de ontwikkelaar en, natuurlijk, ondersteunt de ontwikkelaar financieel.

5. Astro File Manager

Astro File Manager is een van de oudste en meest populaire gratis app Android file manager apps. Een van de beste Astro File Manager is een geïntegreerde cleaner. U kunt gebruik maken van Astro File Manager te helpen houden op de top van je Android-toestel in de lente schoonmaak, zorg ervoor dat u nooit opraken van de opslag op een kritiek moment.

Astro werkt goed met uw cloud storage opties, evenals het aanbieden van management tools voor de SD-kaart en andere vormen van opslag. Je hebt het standaard assortiment van de file manager-hulpprogramma ‘ s—te kopiëren, te verwijderen, te verplaatsen, te organiseren—evenals handige hulpmiddelen voor het maken en beheren van archieven, downloads en meer.

Astro File Manager is niet flashy of vol vol functies en plugins. Maar het is een stevige file manager voor Android, dat is wat houdt het bij de top van de Android file management app rankings.

Wat Is De Beste File Manager Voor Android?

De beste file manager voor uw Android, het is de een die past bij uw wensen. Je hebt een selectie van krachtige en essentieel bestand voor het beheer opties voor uw Android-apparaat. Experimenteer, en kijk wat bij je past.

Bent u ruimte op uw Android-apparaat? Check out hoe je bestanden van je Android-opslag te maken met een interne SD-kaart.