Walmart Lanserar en “Fråga Sam i” Röststyrd Assistent för Anställda

0
53
Walmart

Mellan Alexa, Google Assistent, Beeb, och mer, kanske du tror att vi har tillräckligt med röst assistenter, men Walmart är oense. Företaget rullar ut en “Fråga Sam i” röststyrd assistent till sina anställda, för att hjälpa dem att hitta objekt, priser, lagra kartor och mycket mer.

Som namnet antyder, Walmart, som ursprungligen utvecklades i Fråga Sam röst assistent för sin Sam ‘ s Clubs butiker, där det har varit i test för ganska lång tid. Men nu Walmart rullar röst assistent ut till mer än 5 000 Walmart-butiker i hela landet.

Tanken är att voice assistant-teknik bör vara snabbare än att skriva ut information på en skärm. Om du har någonsin behandlat en anställd med hjälp av en handhållen enhet långsamt att skriva ut en fråga för att avgöra om en viss LEGO set finns i lager, har du förmodligen förstår helt och hållet. Det kan vara långsam och mödosam.

Men att flytta processen till röst, och du kan få snabbare resultat lämnar alla glada. En trevlig bieffekt är att voice assistant-enheter kan arbeta medan den anställde är att bära handskar (något vanligare i händelse av en pandemi), något som är svårt att på bästa sätt när du skriver på smartphone-baserade enheter.

Be Sam kan också låta chefer kommunicera akuta varningar till anställda. Det kan också hjälpa till med att dra upp kvitton, läsa e-post, eller dra upp personal födelsedag listor.

För nu Ber Sam är för de anställda bara. Men med tanke på antalet funktioner kunder kan ha nytta av, vi kommer att hålla ett öga på om Walmart bestämmer sig för att rulla ut den röst assistent i större utsträckning.

via TechCrunch