Vad Är Det Bästa Filhanterare För Android? Vi Tittar På 5

0
271

En Android file manager är en applikation som låter dig utforska filer på din Android-enhet, som liknar Windows File Explorer eller mac os Finder. Utan en Android file explorer, flytta, kopiera och klistra in filer på din Android-enhet är mycket svårare.

Dessutom, många Android-fil upptäcktsresande ger dig extra möjligheter för filhantering, som till exempel att skapa filarkiv, avinstallera appar, hantera ditt SD-kort, moln lagring, och mycket mer.

Kolla in de fem bästa filhanterare för Android.

1. Solid Explorer

Solid Explorer har stigit i graderna av Android file explorer-program och är nu en av de bästa alternativen för att hantera filer på din Android-enhet.

Det finns ett sus, smidigt användargränssnitt med lätt att använda menyerna, plus ett antal teman för att passa dina preferenser färg, alla använder Googles Material UI design.

En av Solid Explorer bästa egenskaper är dess sida vid sida, som gör att du kan dra och släppa filer eller mappar från en instans till en annan. Side-by-side view gör att överföra filer otroligt enkla, att rädda dig från att behöva komma ihåg var målmappen.

Bortsett från side-by-side-filen dra, Solid Explorer innehåller också en kraftfull arkiv verktyg som du kan använda för att skapa och hantera arkiv (såsom en .zip-eller .7zip fil), en möjlighet att strömma din media filer via Chromecast integration, och en praktisk kryptering verktyg.

Fast Explorer är en premium filhanterare för Android. Du får ett två-veckors studie, efter som du måste betala $2 för att fortsätta använda appen.

2. Total Commander

Total Commander är en av de ursprungliga Android file management verktyg. Det erbjuder en omfattande och kraftfull samling av filhantering alternativ för Android-enheter.

Du kan använda Total Commander för att kopiera och flytta hela kataloger, hantera filer på SD-kortet, kommunicera med ditt nätverk och moln lagring alternativ, skapa fil för bokmärken som används ofta filer, och även redigera filer med den inbyggda textredigerare. Det finns också en praktisk virtuell två-panel-läge, vilket gör att överföra filer mellan mappar enkelt.

Total Commander är funktionalitet kan utöka ytterligare med hjälp av plugins också. Om du vill ladda upp filer till en FTP-server, det finns en plugin för att. Om du kommer att använda Wi-Fi direkt filöverföring, det finns en plugin för att. Du hittar också Total Commander plugins som kan öppnas med Microsoft Installer-Filer, läsa och skapa ISO-bildfiler, ge en MD5 eller SHA1 hash-värdet, och så mycket mer.

Vissa användare kommer att finna den åldrande gränssnitt stil en baksida. Men när du lär dig att navigera Total Commander är olika menyer, kommer du att förstå varför många anser Total Commander bästa filhanterare för Android.

3. Simple File Manager Pro

Om du inte behöver den omfattande funktionaliteten i Solid Explorer eller Total Commander, bör du överväga Enkel filhanterare. Till skillnad från de andra alternativen på den här listan, Simple File Manager är en lätt Android file manager avsedd för användning.

Som sagt, Enkel filhanterare är mer än kapabel. Du kan byta namn på, kopiera, flytta, ta bort och hantera din Android-filer. Du kan använda Enkla filhanteraren för att kontrollera filens egenskaper eller för att skapa genvägar startskärmen till specifika filer.

Dessutom, Simple File Manager innehåller en del extra säkerhetsfunktioner, också. Till exempel, du kan använda Enkel filhanterare för att lösenord skydda och dölja särskilda filer eller mappar, eller låsa en specifik mapp med hjälp av en fingeravtrycksläsare.

Bortsett från säkerhets-och filhantering, Enkel filhanterare har flera alternativ för anpassning, bland annat färger och teman.

Enkel färgskala Pro kostar $1 för en livstid licens. Det finns även en gratis version av Simple File Manager, men det är inte längre tar emot uppdateringar och rekommenderar starkt att du använder den betalda versionen.

4. MiXplorer

MiXplorer är en filhanterare för Android som flyger under radarn. En favorit hos XDA Labs, Android developer ‘ s forum, MiXplorer är en av de mest funktionsspäckade Android file management-program som är tillgängliga. Ännu bättre, det är helt gratis.

MiXplorer har dubbla-panel dra-och-släpp filöverföringar, många fil för sortering och organisation alternativ, anpassningsbara fil bokmärken dra för ditt vanliga filer, och omfattande alternativ för lagring i molnet leverantörer.

Dessutom, MiXplorer innehåller alternativ för skapande och hantering av arkiv, verktyg kryptering, en basic text editor och bildvisare och mycket mer.

Det utmärkta gratis-versionen av MiXplorer är tillgänglig som en APK, vilket innebär att du måste sideload installationsfilen på din Android-enhet. Kolla in hur du installerar appar på din Android-enhet från din dator för mer information.

Det är också MiXplorer Silver app som finns tillgänglig på Google Play store, på bekostnad av $5. MiXplorer Silver buntar den MiXplorer filhanteraren med flera andra program från utvecklare och, naturligtvis, stöder utvecklare ekonomiskt.

5. Astro File Manager

Astro File Manager är en av de äldsta och mest populära gratis Android file manager apps. En av de bästa Astro File Manager-funktioner är integrerade renare. Du kan använda Astro File Manager för att hjälpa till att hålla koll på din Android-enhet våren rengöring, se till att du aldrig får slut på lagringsutrymme på ett kritiskt ögonblick.

Astro fungerar bra med din cloud lagring alternativ, samt erbjuda verktyg för ditt SD-kort och andra förvaring typer. Du har vanliga utbud av filhanteraren verktyg—kopiera, radera, flytta, ordna—såväl som praktiska verktyg för att skapa och hantera arkiv, nedladdningar och mycket mer.

Astro File Manager är inte flashig eller fullmatat full av funktioner och plugins. Men det är en solid filhanterare för Android, som är det som håller den på toppen av Android-app management ranking.

Vad Är Det Bästa Filhanterare För Android?

De bästa filhanterare för Android är en som passar dina behov. Du har ett urval av kraftfulla och grundläggande filhantering alternativ för din Android-enhet. Experimentera och se vad som passar dig.

Är du slut på utrymme på din Android-enhet? Kolla in hur du överför filer från din Android-lagring till ett internt SD-kort.