Hva Er Den Beste Filbehandler For Android? Ser Vi På 5

0
105

En Android file manager er en applikasjon som lar deg utforske filer på din Android-enhet, lik Windows File Explorer eller macOS Finder. Uten en Android-file explorer, flytte, kopiere, og lime inn filer på din Android-enhet er mye mer vanskelig.

Videre, mange Android-fil oppdagere gi deg ekstra administrasjon alternativer, for eksempel oppretting av fil-arkiver, for å avinstallere apper, administrerende SD-kortet, sky-støtte, og mer.

Sjekk ut de fem beste fil ledere for Android.

1. Solid Explorer

Solid Explorer har steget i gradene i Android file explorer apps og er nå en av de beste alternativene for å administrere filer på din Android-enhet.

Det har en swish, strømlinjeformet brukergrensesnitt med enkle å bruke menyene, pluss et utvalg av temaer som passer dine fargeinnstillinger, alle ved hjelp av Google ‘ s Materiale UI design.

En av Solid Explorer er beste egenskaper er dens side-ved-side-visning, noe som tillater deg å dra og slippe filer eller mapper fra ett panel til en annen. Side-by-side-visning gjør det enkelt å overføre filer utrolig enkel, det sparer deg fra å måtte huske hvor målmappen er.

Bortsett fra side-ved-side-fil for å dra, Solid Explorer inneholder også en kraftig arkiv-verktøy som du kan bruke for å opprette og administrere arkiver (for eksempel en .zip-eller .7zip file), som er et alternativ for å direkteavspille mediefiler via Chromecast integrasjon, og en hendig fil kryptering verktøyet.

Solid Explorer er en premium filbehandler for Android. Du mottar en to-ukers prøveperiode, etter som du må betale $2 å fortsette å bruke appen.

2. Total Commander

Total Commander er en av de originale Android file management verktøy. Det tilbyr et omfattende og kraftig samling av filen ledelse alternativer for Android-enheter.

Du kan bruke Total Commander til å kopiere og flytte hele kataloger, administrere filene dine på SD-kortet, grensesnitt med ditt nettverk og lagring i skyen valg, opprette filen bokmerker for ofte tilgang til filer, og til og med redigere filer med den innebygde tekst-editor. Det er også en nyttig virtuelle to-panel-modus, som gjør det enkelt å overføre filer mellom mapper enkelt.

Total Commander ‘ s funksjonalitet kan utvides ytterligere ved hjelp av plugins, også. Hvis du ønsker å laste opp filer til en FTP-server, det er en plugin for det. Hvis du kommer til å bruke Wi-Fi direct-file transfer, det er en plugin for det. Du vil også finne Total Commander plugins som åpne Microsoft Installer-Filer, lese og lage ISO-image-filer, gi en MD5 eller SHA1-hash-filen, og så mye mer.

Noen brukere vil finne den aldrende grensesnitt nedside. Men når du lærer å navigere Total Commander er ulike menyene, vil du forstå hvorfor mange anser Total Commander den beste filbehandler for Android.

3. Enkel Fil Manager Pro

Hvis du ikke trenger omfattende funksjonalitet av Solid Utforsker eller Total Commander, bør du vurdere Enkle File Manager. I motsetning til de andre alternativene på denne listen, Enkel Filbehandling er en lett Android file manager ment for vanlig bruk.

Når det er sagt, Enkel Filbehandling er mer enn i stand. Du kan endre navn, kopiere, flytte, slette og administrere din Android-filer. Du kan bruke Enkel Filbehandling til å kontrollere fil-egenskaper eller opprette snarveier til startskjermen bestemte filer.

Videre, Enkel Filbehandling inkluderer noen ekstra sikkerhet funksjoner, også. For eksempel, du kan bruke Enkel Filbehandling til å passord-beskytte og skjule spesielle filer, mapper eller låse en bestemt mappe å bruke en fingeravtrykkleser.

Bortsett fra sikkerhet og administrasjon, Enkel Filbehandling har flere alternativer for tilpasning, inkludert farger og temaer.

Enkle fargevalg Pro koster $1 for en levetid lisens. Det er også en gratis versjon av Enkel Filbehandling, men det er ikke lenger mottar oppdateringer, og anbefaler på det sterkeste at du bruker den betalte versjonen.

4. MiXplorer

MiXplorer er en filbehandler for Android som flyr under radaren. En favoritt av XDA-Labs, Android developer ‘ s forum, MiXplorer er en av de mest funksjonsrike Android file management-programmer som er tilgjengelig. Enda bedre, det er helt gratis.

MiXplorer funksjoner dual-panel dra-og-slipp-filoverføring, mange fil sortering og organisering valg, tilpasses fil bokmerker tegn for dine hyppige filer, og omfattende alternativer for lagring i skyen leverandører.

Videre, MiXplorer inneholder valg for etablering og forvaltning av arkiver, kryptering tools, en enkel tekst editor og image viewer, og mer.

Utmerket gratis versjon av MiXplorer er tilgjengelig som en APK, som betyr at du må direktelasting installasjonsfilen på din Android-enhet. Sjekk ut hvordan du installerer apper på Android-enheten fra datamaskinen for mer informasjon.

Det er også MiXplorer Sølv-appen er tilgjengelig på Google Play-butikken, på bekostning av $5. MiXplorer Sølv samler MiXplorer file manager med flere andre apps fra utviklere og, selvfølgelig, støtter utvikler økonomisk.

5. Astro File Manager

Astro File Manager er en av de eldste og mest populære gratis Android file manager apps. En av de beste Astro File Manager funksjoner er integrert støvsuger. Du kan bruke Astro File Manager til å holde på toppen av Android-enheten vårrengjøring, noe som gjør at du aldri går tom for lagringsplass i et kritisk øyeblikk.

Astro fungerer godt med sky lagring valg, så vel som å tilby management verktøy for SD-kort og andre lagringsenheter typer. Du har standard utvalg av filbehandling verktøy—kopier, slett, flytt, organisere, så vel som praktiske verktøy for å opprette og administrere arkiver, nedlastinger og mer.

Astro File Manager er ikke prangende eller fylt til randen full av funksjoner og plugins. Men det er en solid filbehandler for Android, som er det som holder det på toppen av Android file management app rangeringen.

Hva Er Den Beste Filbehandler For Android?

Den beste filbehandler for Android er en som passer dine behov. Du har et utvalg av kraftige og viktig fil management valg for din Android-enhet. Eksperiment, og se hva som passer deg.

Er du tom for plass på din Android-enhet? Sjekk ut hvordan du kan overføre filer fra din Android lagring til en intern SD-kortet.