Hur du Ställer in Återkommande Påminnelser på iPhone och iPad

0
133

Det är inte alltid lätt att komma ihåg när man ska göra viktiga saker. Lyckligtvis din iPhone eller iPad kan enkelt påminna dig om en återkommande uppgift eller händelse med hjälp av Påminnelser-app. Här är hur man ställer upp.

Först lansera Påminnelser-appen på din iPhone eller iPad. Gränssnittet kommer att variera något mellan de två plattformarna, men alternativen är i princip samma. Tryck på “Idag” – knappen, och sedan lägga till en ny påminnelse genom att trycka på “Ny Påminnelse” – knappen längst ned på skärmen.

När en påminnelse inlägg visas, skriv i vilket namn du vill, till exempel, “Kontrollera brandvarnare Batterier” eller “Mata Getterna.” Därefter, tryck på “Info” – knappen precis intill påminnelse namn. (Info-knappen som ser ut som en liten cirkel med bokstaven “i” inuti.)

I informationsrutan som dyker upp, välj en inledande datum och tid för påminnelsen. För att göra påminnelse upprepa, tryck på “Repeat” – alternativet.

Du kan få påminnelse upprepa dagligen, varje vecka, varannan vecka, varje månad, var 3: e månad var 6: e månad, varje år, eller på en egen frekvens. Med hjälp av “Custom” – alternativ, kan du välja att få påminnelse upprepa vissa dagar i veckan, vissa veckor i månaden, eller vissa månader på året. Välj det alternativ som fungerar bäst för dig.

Efter inställning av upprepning av intervall, kan du också välja ett datum när repetition kommer att avsluta med “End Repeat” – alternativet. Eller så kan du ha påminnelse upprepa för evigt.

När du är klar, tryck på “Klar” och påminnelse inlägg kommer att sparas. Du vet att det var korrekt konfigurerad om du ser det som anges i dina Påminnelser-app.

Om du behöver lägga till fler upprepade påminnelser, tryck bara på “Ny Påminnelse” – knappen igen. Du kan lägga till så många som du vill. Lycka till!

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Ställer in Återkommande Påminnelser på iPhone och iPad
  • “Hur man Gör OCR från kommandoraden i Linux med Hjälp av Tesseract
  • “Varför Folk Köper Fortfarande Har Telefoner i 2020
  • “Hur Automatiskt att Tömma Papperskorgen på Mac
  • “Hur du kopierar Bilder i Microsoft PowerPoint