Hoe Stel Terugkerende Herinneringen op iPhone en iPad

0
55

Het is niet altijd gemakkelijk om te onthouden bij het doen van belangrijke dingen. Gelukkig, uw iPhone of iPad kunt eenvoudig je eraan herinneren over een herhalende taak of gebeurtenis met behulp van de Herinneringen-app. Hier is hoe het te installeren.

Ten eerste, start de Herinneringen-app op uw iPhone of iPad. De interface zal enigszins variëren tussen de twee platformen, maar de opties zijn in principe hetzelfde. Tik op de “Vandaag” knop voegt u een nieuwe herinnering door te tikken op de “Nieuwe Herinnering” knop aan de onderkant van het scherm.

Wanneer een herinnering invoer verschijnt, type je een willekeurige naam in die je wilt, bijvoorbeeld ‘Controleer de rookmelder Batterijen” of “het Voeden van de Geiten.” Na dat, tikt u op de “Info” – knop, net naast de herinnering naam. (De Info-knop ziet eruit als een kleine cirkel met de letter “i” in.)

In het Details venster dat verschijnt, selecteert u een eerste datum en tijd voor de herinnering. Om de herinnering herhalen, tikt u op de “Repeat” – optie.

U kunt de herinnering herhalen, dagelijks, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, elke 3 maanden elke 6 maanden, jaarlijks, of op een aangepaste frequentie. Met behulp van de “Custom” – optie, kunt u ervoor kiezen om de herinnering herhalen op bepaalde dagen van de week, bepaalde weken van de maand, of bepaalde maanden van het jaar. Kies de optie die voor u het beste werkt.

Na het instellen van het herhalingsinterval, u kunt ook een datum wanneer de herhaling zal eindigen met de “End Repeat” – optie. Of je laat de herinnering herhalen, voor eeuwig.

Wanneer u klaar bent, tikt u op “Gereed” en de herinnering invoer wordt opgeslagen. Je weet dat het correct is geconfigureerd als u ziet dit vermeld in uw Herinneringen app.

Als u nodig hebt om toe te voegen meer herhalende herinneringen, tikt u gewoon op de “Nieuwe Herinnering” in te drukken. U kunt er toevoegen zoveel als u wilt. Goed geluk!

LEES VERDER

  • “Hoe Stel Terugkerende Herinneringen op iPhone en iPad
  • “Hoe dat te Doen OCR van de Linux Commando-Regel Met Tesseract
  • “De reden waarom Mensen Nog steeds Kopen Feature Phones in 2020
  • “Hoe Automatisch Leeg Je Prullenbak op een Mac
  • “Het Dupliceren van Dia’ s in Microsoft PowerPoint