Het Spiegelen van een Afbeelding in Microsoft Word

0
130

Terwijl Microsoft Word is niet bekend voor de foto-editing mogelijkheden, het heeft wel een aantal basis functies die u kunt gebruiken zoals afbeelding spiegelen. Als u wilt spiegelen een afbeelding in Microsoft Word, hier is wat je moet doen.

Deze stappen moeten werken voor een recente versie van Microsoft Word die u hebt, zijn Office Online en Microsoft 365.

GERELATEERD: Hoe om te achterhalen Welke Versie van Microsoft Office die U Gebruikt (en Of het een 32-bits of 64-bits)

Als u wilt spiegelen een afbeelding in Word, u moet eerst open het document met de afbeelding die u wilt bewerken. Dit kan een afbeelding ingevoegd in uw document. U kunt dit ook doen met vormen of tekeningen die u invoegt in Word.

Voor het spiegelen van de afbeelding, zorg ervoor dat de afbeelding wordt geselecteerd door erop te klikken. Via het lint, bar, kies het tabblad “Opmaak” onder de “Foto ‘ s” sectie (of “Hulpmiddelen voor Tekenen” sectie voor andere types van afbeeldingen of objecten).

Klik vervolgens op de “Objecten Roteren’ – pictogram in de “Regelen” sectie. Dit pictogram mag lijken groter of kleiner, afhankelijk van uw scherm resolutie en de grootte van het venster van Microsoft Word zelf.

Een drop-down menu wordt weergegeven onder het icoon met diverse mogelijkheden om te draaien en spiegelen van de afbeelding.

Voor het spiegelen van de afbeelding zodat deze ondersteboven wordt weergegeven, klikt u op de optie ‘Verticaal Spiegelen’. Als u wilt spiegelen van het beeld horizontaal, selecteer de “Horizontaal” optie gebruiken.

Het imago-effect die u hebt geselecteerd, worden toegepast op uw beeld automatisch aan.

Vervolgens kunt u verplaatsen van de afbeelding, of meer wijzigingen wilt aanbrengen in het gebruik van de “Foto ‘ s” (of “Hulpmiddelen voor Tekenen”) menu. U kunt bijvoorbeeld het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding met behulp van de ingebouwde hulpprogramma voor het verwijderen aangeboden in Microsoft Word.

GERELATEERD: Hoe te Verwijderen van de Achtergrond van een Afbeelding in Microsoft Word

Als u wilt terugboeken, een gespiegelde afbeelding, selecteert u de “Undo” – pictogram in de linkerbovenhoek van het venster onmiddellijk na het aanbrengen van het effect, of druk op Ctrl+Z (Cmd+Z op de Mac) op uw toetsenbord.

Als alternatief, herhaal je de bovenstaande stappen te annuleren uit het effect. Bijvoorbeeld, als u gebruik maken van de ‘Spiegelen Verticaal’ effect twee keer, dit zal het rendement van uw afbeelding naar de vorige staat.

LEES VERDER

  • “Hoe Stel Terugkerende Herinneringen op iPhone en iPad
  • “Hoe dat te Doen OCR van de Linux Commando-Regel Met Tesseract
  • “De reden waarom Mensen Nog steeds Kopen Feature Phones in 2020
  • “Hoe Automatisch Leeg Je Prullenbak op een Mac
  • “Het Dupliceren van Dia’ s in Microsoft PowerPoint