3 Bästa GPS-Spårare För Bilar

0
63

En GPS-tracker för din bil kan vara oerhört bra. Efter allt, när är sista gången du parkerade på den stora parkeringen och helt glömt var du parkerade? Dessa spår kan också vara användbart för att lokalisera din bil ska det någonsin bli stulen. GPS-trackers kan också ge information som osäkra körning varningar, körsträcka spårning och mycket mer.

Hitta den bästa GPS-tracker för bilar kan vara svårt ändå. Även om det Spytec GL300 är vår rekommendation för bästa tracker ute, VSync och LandAirSea 54 är både bra alternativ som kan vara en bättre passform för dina specifika behov.

Spytec GL300

Den Spytec GL300 har alla drag av en kvalitet GPS-tracker: den är liten och diskret, har en lång batteritid, och erbjuder 24/7 real-time GPS-tracking. Enheten använder ett 4G-nät för att ge uppdateringar på sin plats att en telefon, surfplatta eller dator.

Tack vare sin ringa storlek, Spytec GL300 kan vara halkade under sätet eller i handskfacket. Det är inte lätt att hitta, så om du försöker att dölja sin närvaro från föraren (eller från någon som inte är tänkt att vara i bilen), det är lätt att göra.

Den Spytec GL300 kan skicka e-post eller SMS-varningar när den går in i eller avslutar ett visst område. Detta är ett bra sätt att hålla koll på någon när de kommer hem eller när dina barn lämnar skolan. Det bästa av allt, den Spytec GL300 är utformad med integritet i åtanke. Ingen av din information lagras, och all överförd data är krypterat end-to-end.

Den Spytec GL300 är 70 dollar på Amazon, med en $25 månadsavgift för att få tillgång till alla dess funktioner.

VSync GPS-Tracker

Om den höga månatliga priset för Spytec GL300 är lite mycket för dig, VSync kan vara ett bättre alternativ. Samtidigt som den initiala kostnaden är $10 till $80, det är inget månatligt abonnemang för tjänsten. Det finns andra avgifter, men: en engångsavgift för aktivering av $40, och en årlig avgift på $80.

En stor fördel är att den VSync GPS tracker för bilar är att det ger nästan världsomfattande täckning. Du kan få spårning i realtid oavsett var din bil är i mer än 220 länder. Den VSync är bra för spårning arbeta fordon eller nya drivrutiner.

Det är inte så diskreta som andra alternativ, dock. Den ansluts till OBD-II port av bilen (en dator i bilen port ligger vanligtvis under ratten), men du kan dölja den till viss del med hjälp av en OBD-förlängningskabel. Nackdelen med detta är den mängd information de VSync ger till användaren.

Först av allt, VSync inte kräver ett batteri. Det drar ström den behöver från fordonet. Det kan ge tillgång till felkoder, bränslenivå, bränsleförbrukning, VARVTAL, hastighet och mycket mer. Det ger även plats spårning av nära och kära för mobila enheter om de har VSync app som laddas ner.

Den VSync tracker ger spårning i realtid och obegränsad karta historia. Enheten även om du uppdaterar en gång per timme när bilen är avstängd, i motsats till varje 15 till 30 sekunder.

LandAirSea 54

Majoriteten av GPS-spårare för bilar är interna enheter, men dessa är ofta lättast att hitta. Om du hellre vill ansluta en yttre tracker till bilen, den LandAirSea 54 är ett bra alternativ. På strax över 2 inches-torget och mindre än en tum tjock, LandAirSea är diskret och lätt att gömma sig nästan var som helst på din bil.

Rörelse spårning sker i real-tid genom användning av Google Maps och den information som sänds via webb-portalen eller via en app. Du kan också ta emot e-post och SMS-uppdateringar om placeringen av ett fordon, ett stycke bagage, eller en person. Den lilla storleken av LandAirSea gör det möjligt att glida in den i ditt bagage utan att det märks.

Den LandAirSea 54 är vattentät och har en kraftfull magnet, så den kan placeras på ratten eller på stötfångaren på bilen utan att någon märker det. Det finns LED-belysning på enheten, men de kan inaktiveras genom appen för att bättre dölja den plats i tracker.

Den LandAirSea 54 också ger global täckning och fungerar i de flesta länder. Det kräver en prenumeration på grund av dess användning av ett SIM-kort. Kostnaden för prenumeration är baserat på hur ofta du vill ha uppdateringar; ju mer ofta du vill ha uppdateringar, desto dyrare kommer det att bli. Priserna varierar från $20 per månad till $50 per månad.

Om du vill skydda din bil mot stöld eller om du försöker att hålla ett öga på en ny drivrutin, en GPS-tracker för din bil kan vara lösningen. Dessa tre enheter är några av de bästa alternativen på marknaden.

Vilken är din favorit-GPS tracker för din bil? Låt oss veta i kommentarerna nedan.