ICYDK: Heeft Ook Aanbevelingen voor Alle Soorten Entertainment

0
46
Ook

Als je het geluk hebt om het te maken door uw Netflix queue of te-lezen-lijst, je zou kunnen afvragen wat je moet doen. Gelukkig, met de app Ook (Gratis), kunt u gemakkelijk van hoge kwaliteit aanbevelingen voor boeken, films, TV-shows, podcasts en meer.

Welkom bij ICYDK (In het Geval U het nog niet Weet), een reeks waar we tips en trucs die niet noodzakelijk nieuw, maar kan zijn gegaan onder de radar of anderszins niet goed bekend.

Ook beschikbaar op Android-en iOS-als online, maakt het gemakkelijk om aanbevelingen te krijgen op iets van entertainment tot restaurants en zelfs de koele plaatsen om te bezoeken, zodat u niet langer een excuus hebben om te zitten en zeggen dat je je verveelt. De app is gericht op het geven van suggesties die zijn van hoge kwaliteit, eerder dan degenen die een totale mismatch of ronduit afschuwelijk als je zou kunnen krijgen van een onbekende online (denk: Yelp-reviews te schijven).

De app is in eerste instantie vraagt je welk type van aanbevelingen die u zoekt (bijvoorbeeld films), dan geeft u een lijst van films, en tik op degene die je wilt. Van daar, Ook ‘ s algoritme zorgt voor een super-nauwkeurige aanbevelingen volgens uw smaak, en hoe meer punten je tarief, hoe beter je aanbevelingen krijgen.

U kunt volg je vrienden Ook op en nemen van een cue van hun ideeën op een goede gaming-podcasts, of de beste zwart-wit films, of u kunt controleren aanbevelingen van beroemdheden als Bill Gates (wiens eigen kantoor opgericht, gedacht, en het financieren van de app, door de manier), of lijsten van bronnen zoals Rotte Tomaten of The Hollywood Reporter. U kunt ook werken aan het verkrijgen van volgers van je eigen door actief te zijn op de app en het maken van de kwaliteit suggesties.

Ook

De app kunt u ook vragen aan andere gebruikers voor meer specifieke aanbevelingen (zoals een goede show te binge-horloge, een nerdy tiener romance te lezen, of een goed restaurant in een nabijgelegen stad). Er zijn ook leuke quizzen die je kunt nemen om te zien hoe uw interesses en pop cultuur kennis zich verhoudt tot de anderen. Een aanbeveling die u graag gemakkelijk kan worden opgeslagen voor later gebruik, en u kunt de aanbevelingen van uw eigen. Als je er echt TV-drama ‘s, bijvoorbeeld, kunt u uw eigen lijst van de beste drama’ s om naar te kijken op de CW of op Amazon Prime.

Algemene, Ook is een ton van plezier en een fantastische manier om te zoeken naar aanbevelingen voor allerlei dingen. Het maakt het ook eenvoudig om verbinding te maken met andere, gelijkgestemde mensen die dezelfde smaak en interesses. U zult zich niet vervelen opnieuw!