Hoe om energie te Besparen (en Geld) voor het Koelen van Uw Huis in de Zomer

0
48
APIWICH PUDSUMRAN/Shutterstock.com

Terwijl u verblijft in koud airconditioning is een leuk onderdeel van de Amerikaanse levensstijl, vast komen te zitten met de duur van de macht wetsvoorstel is het niet. Gelukkig vonden we een aantal andere manieren om de hitte te verslaan zonder busting uw budget voor deze zomer.

Terwijl uw airconditioner is waarschijnlijk de grootste reden van uw elektriciteitsrekening vuurpijlen in de zomer, is er mogelijk andere daders rond uw huis, de moeite van het onderzoeken waard. Er zijn ook tal van eenvoudige dingen die u kunt doen of investeren in dat zal helpen u (en uw portemonnee) chill out.

Het kopen van een Programmeerbare Thermostaat

Google

Slimme thermostaten geven u meer controle en vrede van de geest over de air conditioner gebruiken in uw huis. U kunt een schema instellen voor het uitvoeren van elke dag, en activeren om te schakelen op alleen als het hoger is dan een bepaalde temperatuur, als een conservatief 77 graden, bijvoorbeeld. U kunt ook vertel uw thermostaat uitschakelen van de A/C wanneer je niet thuis bent, dat is een geweldige manier om geld te besparen en geen afval elektriciteit. We willen de Nest Learning Thermostaat ($249) voor het gebruiksgemak en de mogelijkheid om automatisch te leren en aan te passen aan uw voorkeuren, en de Honeywell Huis RTH2300B1038 ($24.48) voor het eenvoudig op-programmering van het apparaat dat u zult geen behoefte aan een mobiele app te gebruiken.

Controleer de Afdichtingen, Isolatie, Leidingen

Pixel-Shot/Shutterstock.com

Tenzij uw huis is gloednieuw, kansen zijn het lekt lucht of andere manier, zij het via de weatherstripping rond uw voordeur, openingen rond een venster, of in spleten en openingen rond leidingen en stopcontacten. Dit betekent dat alle koele lucht het je lukt om te verwerven is waarschijnlijk het vinden van zijn weg door deze gaten en het verspillen van uw geld.

Swing door uw lokale hardware winkel om nieuwe weatherstripping of een container van kit voor het afdichten van deuren en ramen. Voor leidingen, controleer de aansluiting punten en plooien voor scheuren of gaten, en de asafdichting lekkage met de folie van de tape dan een laag van duct tape. Voor isolatie, zorgen ervoor dat uw zolder goed geïsoleerd, samen met alle niet-bakstenen muren.

Plaats Uw A/C Filter

Christian Delbert/Shutterstock.com

Zorg ervoor dat uw HVAC-systeem is efficiënt werken door het veranderen van uw luchtfilter afhankelijk van het seizoen. Door het kiezen van het juiste formaat filters, en ze te vervangen op een regelmatige basis, je helpt uw HVAC-systeem zorgen dat u (en uw portemonnee) comfortabel het hele jaar door. Filters zijn verkrijgbaar bij elke bouwmarkt. Ze komen meestal in groepen van twee of drie en de kosten overal van $10 tot $20, dat is niet erg prijzig. Het is vermeldenswaard is echter dat als uw HVAC-systeem is echt oud (van bijvoorbeeld 20 of 30 jaar), moet u overwegen deze te vervangen door een nieuwe energie-efficiënte systeem, nieuwe eenheden koel je sneller thuis en het lagere stroomverbruik kan u helpen bij het besparen op uw maandelijkse factuur.

Het installeren van een Venster Behandeling

Afrika Studio

Alles wat je over je windows zal helpen om ongewenste warmte uit sijpelen in uw huis. De installatie van slimme tinten hoeft niets te kosten een arm en een been, en ze hebben een mooie moderne uitstraling. Geïsoleerde venster behandelingen zijn een nog betere optie, al is het een duurdere één, omdat ze zijn ontworpen om te fungeren als een barrière tussen uw ramen en de binnenkant van uw huis en reguleren de temperatuur op die manier.

Zorg Exterieur Aanpassingen

Ken Hurst/Shutterstock.com

Er zijn dingen die je kunt doen om uw huis aan de buitenkant (en je tuin) die het gemakkelijker maken om te regelen zomer de temperatuur in uw huis. Het schilderen van uw huis aan de buitenkant van een lichtere kleur kunnen helpen verminderen de hoeveelheid warmte behoudt, en het installeren van shaders of zonwering op de ramen die krijgen de meeste zon kan helpen om de temperaturen lager. U kunt ook het planten van bomen en struiken in de buurt van uw huis om licht te blokkeren van windows of gebieden van uw dak, al te wachten voor hen om te groeien is natuurlijk meer een lange-termijn plan. Maar zorg ervoor dat je voldoende ruimte om uw A/C unit wissen van gras en bladeren voor een optimale circulatie.

Ontvochtigen Van Uw Air

Mariia Boiko

Warmte is één ding, maar als het te vochtig is, ook de lucht voelt bedompt, benauwd, en onuitstaanbaar. Een luchtontvochtiger kan helpen bij het verwijderen van extra vocht uit de lucht om u te helpen voelen droger en meer comfort tijdens de warme zomer maanden, waardoor het een grote investering. Draagbare ontvochtigers kunnen worden verplaatst rond uw huis als dat nodig is, zoals in uw slaapkamer in de nacht of uw keuken of woonkamer loop van de dag. We willen de Pro Breeze Elektrische Mini Luchtontvochtiger ($44.99) en de hOmeLabs van 3.000 Sq. Ft. Energy Star-Luchtbevochtiger ($239.99).

Voor Sommige Fans

PR Image Factory/Shutterstock.com

Zitten in de voorkant van een ventilator op een warme dag is bijna zomer rite van passage. Er zijn oscillerende toren fans, lichtgewicht en kleine fans die zitten op uw bureau of op het nachtkastje, en zelfs een aantal indrukwekkende industriële opties voor de meest zinderende dagen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een portable air conditioner als je het huren van een huis of appartement zonder airco, of echt alleen de zorg over het houden van een single kamer koel.

Beperk Het Gebruik Van Elektronica

Andrey_Popov/Shutterstock.com

Hoewel het verleidelijk om te proberen en te winnen van de warmte door het verblijf in en binge-kijken naar de nieuwste Netflix-show, uw gigantische flatscreen, krachtige gaming computer, en andere elektronica zijn eigenlijk nietsvermoedende bronnen van warmte. Overweeg te beperken hoeveel je gebruikt ze elke dag, en het minimaliseren van het gebruik van verlichting en zelfs keuken apparatuur, zoals uw wasdroger en een oven om echt een verschil te maken.

Gebruik Koeling Lakens

Stacey Newman/Shutterstock.com

Tijdens de warmste maanden, de warmte kan soms blijven hangen door middel van de nacht verlaten van je bezwete en ongemakkelijk terwijl je probeert te slapen. Er zijn echter wonderbaarlijk lakens speciaal ontworpen om u te helpen blijven koeler terwijl u slaapt. Wij zijn grote fans van deze koeling vellen van PeachSkinSheets ($109.95) omdat ze helpen bij het reguleren van je lichaamstemperatuur en vocht te vermijden, terwijl de resterende ademend en comfortabel, de hele nacht lang.

Koel Blijven

Rawpixel.com/Shutterstock.com

Blijven koel tijdens de zomer is de naam van het spel, en soms de strijd is het meest eenvoudig gewonnen met de eenvoudigste van wapens. De belasting op koude dranken en waterijsjes, fruit en andere levensmiddelen koel de hele dag hangen in de lagere niveaus van uw huis (zoals de woonkamer in uw kelder) tijdens de warmste delen van de dag.