Filmer Var Som Helst Nu Kan Du Titta På Vänner Överallt

0
72
Filmer Var Som Helst

Nyligen Filmer var som Helst meddelade Skärmen Pass, en ny funktion som låter dig dela de filmer du äger med vänner. Nu är det att gå ett steg längre och låter dig se på film med vänner oavsett var de är—även om de inte äger filmen.

Lämpligt döpt till “Titta Tillsammans,” – Filmer var som Helst kommer att låta dig skapa ett rum för att titta på en film och bjuda in vänner att gå med. Rummet kommer att synkronisera video för alla att titta på, och du kan även reagera på filmen med emojis eller begär att pausa, spola tillbaka eller spola framåt.

Om dina vänner inte äger knäpp, du vill se tillsammans, det är OK. Titta Tillsammans arbetar med Skärmen Klarar (om du har gått med i beta), och så länge som den film som du vill dela är berättigad, kan du låna ut en kopia till din vän.

Filmer Var Som Helst

Du är begränsad till emoji reaktioner, men, om du verkligen vill prata under filmen (du monster), du måste förlita sig på en tredje-part tjänst som Oenighet, Zoom, eller en good ol’ samtal.

Titta Tillsammans redan fungerar på mobila webben, och de flesta smart Tv, och alla Filmer var som Helst filmtitlar är berättigade till. En hake är att Skärmen Pass är fortfarande i beta, och inte alla filmer är berättigade att lånas ut till en vän.