Det Bästa Amazon Fire Tablet Tillbehör 2020

0
34
Amazon

Att du äntligen fick tag på en ny Brand tablett. Men saker och ting kan kännas lite hake ur lådan. Om du vill göra det mesta av din tablett, då är det dags att börja accessorizing!

Amazon släpper ny Brand tabletter varje år eller två. Så, för att hålla det enkelt, vi kommer enbart att titta på tillbehör till de nyaste Brand 7 (9: e gen), Fire HD 8 (10 gen), Fire HD Plus (10: e gen) och Fire HD 10 (9: e gen) tabletter. Om samma tillbehör som är tillgängliga för en äldre generation, fick jag se till att notera det också.

Dessa tillbehör också arbete med “barn” – version av varje tablett. Du kan kontrollera vilka Fire surfplatta du egna Enheten genom Alternativ-menyn.

Fall för Vuxna och Barn

Amazon

En tablett utan att fall är som en bil utan krockkudde. Spendera ett par dollar på en sak nu för att rädda dig från att byta ut din Brand tablett i morgon. Modern surfplatta fall kommer i alla former och storlekar, och några av de tunna kickstand alternativ är mer bekväm än en fall-mindre Brand tablett.

Fall för Brand 7 (9: e Gen 2019)

 • Officiella Brand 7 Mjukt fodral [$25]: Amazon ‘ s officiella tyg fall med en inbyggd cykelställ. Det är dyrt, men det ser bra och finns i massor av olika färger.
 • Dadanism Slim Folio Case [$12]: En prisvärd bok-stil fall som täcker framsidan och baksidan av din Brand tablett. Utgående fallet låser din Eld surfplattans skärm, sparar du på batteriet och tid. Det främre locket kan vikas till en provisorisk cykelställ.
 • MoKo Premium läderfodral [$16]: En kvalitet läder fodral som täcker framsidan och baksidan av Brand tablett. Stänga MoKo fall automatiskt låser din ipad-skärm. Främre omslaget även fälls in i en provisorisk cykelställ.
 • Officiella Kid-Bevis Fall [$25]: Amazon ‘s officiella barnen” – fallet. Det är gjort med robust plast och har en inbyggd cykelställ.

Fall för Fire HD 8 HD 8 Plus (10: e Gen 2020)

 • Officiella Stödet att Täcka [$30]: Amazon är mjukt tyg fall för Fire HD 8 HD 8 Plus. Den har en inbyggd cykelställ. Amazon säljer också en 7: e/8: e gen versionen av detta fall för äldre HD 8 tabletter.
 • MoKo Smart Skal Täcka [$14]: En mjuk tunn bok-stil fall som täcker framsidan och baksidan av din tablet. När den är stängd, det sätter din tablet i vänteläge. Skalet kan fungera som ett stöd. Amazon säljer en 2017/2018 alternativ till detta MoKo fall.
 • MoKo Robust Stöd Fall [$27]: En super-tuff stötsäker fallet med en inbyggd stöd och plast skärmskydd. Det är perfekt för alla som vill hålla sitt Brand tablett säkert via regn eller solsken.
 • Officiella Kid-Bevis Fall [$30]: En Amazon-märkta fallet med tjocka ljusa plast stötfångare och en inbyggd cykelställ. Amazon säljer en version av sin Barn-Bevis fall för 7: e/8: e generations HD 8 tabletter.

Fall för Fire HD 10 (9: e Gen 2019)

 • Officiella Stödet att Täcka [$40]: Amazon tyg fall med en inbyggd cykelställ. Den levereras i en mängd olika färger för att matcha din Eld tablett.
 • JETech Smart Cover [$15]: En prisvärd hardcover case som fungerar som ett stöd och sätter din tablet i vänteläge när det är stängt.
 • MoKo läderfodral [$19]: En leather folio case som sätter din tablet för att sova när det är stängt. Dess front cover fungerar också som ett stöd.
 • Finita Tangentbord [$54]: En av de enda Brand fall med en inbyggd Bluetooth-tangentbord. Det är en betydande möjlighet för vem som helst som använder Eld tablett för rudimentär att skriva, e-posta, eller anteckningar.
 • TSQ Robust Fall [$33]: En robust robusta fodral med ett inbyggt handtag, cykelställ, och axelrem. Det är en fantastisk möjlighet för människor som använder sitt Brand tablett på jobbet, eller för äldre barn som gillar att göra sitt Brand tablett på språng.
 • Officiella Kid-Bevis Fall [$35]: En robust barn-bevis fallet med en inbyggd cykelställ.

Det är värt att nämna att om du inte har köpt en Brand tablett ännu, då du bör överväga att köpa Kids Edition. Det kostar lite extra, men det kommer med en 2-årig nej-frågor garanti och ett barn fallet. Det är en fantastisk affär, även för en vuxen.

Hur som helst, låt oss gå vidare med visa. Förbered dig för skärmskydd är det näst mest avgörande Brand tablet tillbehör.

Skärmskydd för Skydd …

NuPro

Det finns inget värre än en sprucken skärm. Brand tabletter är ganska tålig, men en billig skärmskydd kan ge ett extra lager av försvar (och spara dina barn från att röra krossat glas).

Men som skärmskydd ska du köpa? Härdat glas eller plast? Jag föreslår att du använder ett härdat glas skärmskydd eftersom de har mindre bländning än plast beskyddare. De längre också, och att de inte floppen runt när du försöker tillämpa dem på skärmen.

Fortfarande, plast skärmskydd kostar mindre och är inte lika skrymmande som deras härdat glas motsvarigheter. Och, eftersom plast skärmskydd inte kan splittras som glas, de är mindre av en säkerhetsrisk för barn.

Skärmskydd för Brand 7 (9: e Gen 2019)

 • SPARIN Härdat Glas Protector (2-Pack) [$13]
 • Supershieldz Plast skärmskydd (3-Pack) p$10]

Skärmskydd för Fire HD 8 HD 8 Plus (10: e Gen 2020)

 • SPARIN Härdat Glas Protector (2-Pack) [$14]: Här är ett alternativ för den 7: e och 8: e gen Fire HD 8 tabletter.
 • NuPro Plast skärmskydd (1-pack) [$13]: Återigen, det är ett alternativ för människor med en 7: e 8: e gen Fire HD 8s.

Skärmskydd för Fire HD 10 (9: e Gen 2019)

 • SPARIN Härdat Glas Protector (2-Pack) [$16]
 • Supershieldz Plast Skärmskydd (3-Pack) [$10]

Nu när vi är förbi skärmskydd och fodral, låt oss titta på några tillbehör för att förbättra din upplevelse med Amazon Fire tablett.

Mer Förvaring för Böcker, Musik och Offline-Filmer

SanDisk

För de flesta människor, Brand tablet är ett alltid-online-enhet som strömmar filmer, musik och videor. Du kan lagra vissa spel och böcker på din Brand tablett, men du troligen inte kommer att träffa din 16GB, 32GB eller 64GB lagringsutrymme.

Men vad händer om du börjar använda Elden tablett som “offline” – enhet? De flesta strömmande tjänster som Netflix, Spotify, och hörs, kan du ladda ner en obegränsad mängd av innehåll för användning offline. Du är inte fastnat med din Eld tablett hemma, så kan du använd den under din paus på jobbet eller när du sitter på internet-mindre void på din bakgård.

Den genomsnittliga HD-film slukar upp 500 MB till 1 gb lagringsutrymme. Så, innan du blir en offline Brand tablett fanatiker, du måste uppgradera för dess förvaring med ett microSD-kort. Här är några vanliga lagring storlekar i de bästa priser som jag kunde hitta:

 • Samsung 32GB microSD – [$8]: Ett billigt kort som nästan fördubblar eller tredubblar din surfplattas kapacitet. Detta är allt som de flesta människor behöver.
 • SanDisk 64GB microSD – [$13]
 • Samsung 128 GB microSD – [$25]: Detta 128GB kortet är overkill för den genomsnittliga personen.
 • Samsung 256 GB microSD – [$59]
 • Samsung 512GB microSD – [100 sek]: Detta är den högsta kapacitet kort som fungerar med Elden 7 och Fire HD 10.
 • SanDisk 1TB microSD – [$200-$300]: Endast Fire HD 8 och HD 8 Plus arbeta med 1TB kort. Om du känner behov av att köpa en, försök att vänta för ett försäljningspris $200 eller mindre.

Realistiskt, du kommer att ladda ner det mesta av din media direkt men Amazon: s appar eller genom en streaming-tjänst är “offline” – funktionen. Om du har en stor film eller musik samling som du vill flytta från din dator till din Brand tablett, föreslår jag att du köper en med hög kapacitet (128GB+) – kort och microSD till USB-dongle.

Dubbla eller Tredubbla Din Lagring

Samsung (MB-ME32GA/AM) 32GB 95MB/s (U1) microSDHC-EVO Väljer du Minneskort med Full-Storlek-Adapter

Samsungs 23SE microSD-kort kostar mindre än en resa till McDonald ‘ s och dubblar eller tripplar din Eld tablet s lagringskapacitet.

Handla Nu

$Med 6,59
Fler erbjudanden

Nå Max Laddning Hastighet

Aukey, Amazon

Den nya Fire HD 8 och HD 10 tabletter laddning via USB-C och kan nå en max laddning hastighet av 15-watt. Med dessa 15-watts hastigheter, din Eld tabletten ska nå en full laddning på under 3 timmar. Men du är inte ladda din surfplatta i full fart. Amazon förpackningar sin nya HD 8 och HD 10 enheter med långsamma 5 och 9-watt-adaptrar.

För att nå maximal laddning hastighet du behöver för att ersätta din laddning tillbehör med en ny nätadapter och USB-C-till-USB-C-kabel. Jag föreslår att köpa den 18-watts Aukey adapter och en 6-fots USB-C-till-USB-C-kabel. Detta combo kostar runt $20, och det är nästan två eller tre gånger snabbare än den laddning tillbehör som kom med din Eld tablett (och mobilen).

Om du vill ha det bästa av båda världar, du kan alltid köpa en dubbel-laddning tegel med en USB-C och USB-port. Men du måste fortfarande använda en USB-C-till-USB-C-kabel för att nå de max laddning hastigheter.

Delar Din Fire HD 8 eller HD 10 i Högsta Fart

USB-C Laddare AUKEY 18W snabbladdare med Fällbar Plug & Power Leverans 3.0, Kompakt PD Laddare Adapter Typ C Vägg Laddare för iPhone 11 Pro Max SE, iPad Pro, AirPods Pro, Pixel 4 XL, LG V50, Växla

Aukey är prisvärd 18-watt power adapter kan du ladda din nya Brand tablett (och mobilen) två eller tre gånger snabbare än den medföljande nätadaptern.

Handla Nu

$9.99
Fler erbjudanden

Förvandla Din Eld Tabletten I en Smart Display

Amazon

En av de coolaste sakerna med nya Brand tabletter är Echo Visar läge, vilket förvandlar surfplattan till en Alexa smart display. Du kan använda din Eld tablett som den perfekta handsfree-kök följeslagare medan det i Visa-Läget, eller använda den för att göra en snabb video samtal. Du kan även ställa upp som en hands-free musikspelare om du vill klippa ut medan du arbetar, städning, eller hänga i vardagsrummet.

Du kan manuellt lägga din Eld tabletten i Echo Visa mode från den övre menyraden. Bara genom att svepa nedåt och tryck på Visa Mode-knappen. (Du kommer att se det, är det så tydligt som vi kan.) Men manuellt hoppa in i Visa-Läget är typ av en smärta. För den ultimata smarta upplevelse, kommer du vill koppla ihop din Eld tablett med ett automatiskt Visa Läge för ipod.

Shopping för Amazons Visar Läge för ipod kommer att skicka till dig i ett anfall av förvirring, så låt oss gå igenom det här långsamt. För det första finns det Eld HD 8 Plus dock, vilket är egentligen bara en trådlös laddningsstation som automatiskt sätter din tablet i Visa-Läge. Det fungerar bara med 2020 Fire HD 8 Plus, och det är samma brygga som Amazon har i HD 8 Plus + Trådlös Laddning för Ipod bunt.

Och sedan är det Show-Läge Laddning Docka för den 7: e och 8: e generationens Fire HD 8 och Fire HD 10 tabletter. Det är ett fall och en laddningsstation som automatiskt sätter sista-gen HD 8 och HD-10 enheter i Visa-Läge. Jag vet inte varför, men Amazon inte sälja en version av detta fall för nuvarande generations HD 8 eller HD 10 tabletter—för dem, du kommer att fastna göra det manuellt. Amazon aldrig tillverkat en Visa Docka för Brand 7 tabletter.

Förvandla Din Eld Tabletten I en Smart Display

Alla Nya, Gjord för Amazon, Trådlös Laddning Docka för Amazon Fire HD 8 Plus (endast kompatibel med Amazon Fire HD 8 PLUS)

Fire HD 8 Plus dock växlar automatiskt din tablett i Echo Visa-läge. Det är också trådlöst laddar din enhet, vilket gör det det perfekta köket, på arbetet eller läggdags följeslagare.

Handla Nu

$39.99
Fler erbjudanden