De Beste Amazon Fire-Tablet Accessoires in 2020

0
21
Amazon

U heeft eindelijk uw handen op een nieuwe Fire-tablet. Maar dingen kunnen voelen een beetje kale uit de doos. Als u wilt dat om de meeste van uw tablet, dan is het tijd om te beginnen accessoires!

Amazon lanceert nieuwe Fire tablets elk jaar of twee. Dus, om het eenvoudig te houden, we zijn alleen gaan kijken naar accessoires voor de nieuwste Vuur 7 (9e gen), Fire HD 8 (10e generatie), Fire HD Plus (10e generatie), en Fire HD 10 (9e generatie) tabletten. Als dezelfde accessoire is beschikbaar voor een oudere generatie, ik zorgde ervoor dat ik er rekening mee dat ook.

Deze accessoires werken ook samen met de “kids” versie van elke tablet. U kunt controleren welke Fire tablet je eigen door het Apparaat menu Opties.

Gevallen voor Volwassenen en Kinderen

Amazon

Een tablet zonder een geval is als een auto zonder airbag. Om een paar dollar op een geval nu om jezelf te redden van het vervangen van uw Fire-tablet van morgen. Moderne tablet cases zijn er in alle vormen en maten, en sommige van de dunne standaard opties zijn comfortabeler dan een van-geval-minder Fire-tablet.

Gevallen voor Brand 7 (9e Gen 2019)

 • Officiële Vuur 7 Soft Case [$25]: Amazon ‘ s officiële stof geval met een ingebouwde kickstand. Het is duur, maar het ziet er prima uit en komt in een ton van verschillende kleuren.
 • Dadanism Slim Folio Case [$12]: Een betaalbare boek-stijl case die betrekking heeft op de voor-en achterkant van uw Fire-tablet. Het sluiten van de zaak blokkeert uw Fire-tablet s scherm, zodat u levensduur van de batterij en tijd. De voorkant kan vouwen tot een geïmproviseerde kickstand.
 • MoKo Premium Leather Case [$16]: Een kwaliteit lederen case die betrekking heeft op de voorkant en achterkant van de Fire-tablet. Het sluiten van de MoKo geval automatisch vergrendelt het scherm van uw tablet. De voorkant ook plooien in een geïmproviseerde kickstand.
 • Officiële Kid-Proof Geval [$25]: Amazon de officiële kids case. Het is gemaakt van robuuste kunststof en is voorzien van een ingebouwde kickstand.

Gevallen voor Fire HD 8 en HD 8 Plus (10e Gen 2020)

 • Officiële Standaard Dekking [$30]: Amazon zachte stof geval voor de Fire HD 8 en HD 8 Plus. Het heeft een ingebouwde kickstand. Amazon verkoopt ook een 7e/8e gen versie van dit geval voor oudere HD 8-tablets.
 • MoKo Slim Shell Hoes [$14]: Een zachte slim boek-stijl case die betrekking heeft op de voorkant en achterkant van je tablet. Wanneer het gesloten is, zet de tablet in de slaapstand. De voorkant kan verdubbelen als een kickstand. Amazon verkoopt een 2017/2018 alternatief voor deze MoKo geval.
 • MoKo Ruige Kickstand Case [$27]: Een super-stoere shock-proof behuizing met een ingebouwde kickstand en plastic screen protector. Het is perfect voor iedereen die wil om hun Fire-tablet veilig door het regen of zonneschijn.
 • Officiële Kid-Proof Geval [$30]: Een Amazon-branded geval met dikke heldere kunststof bumpers en een ingebouwde kickstand. Amazon verkoopt een versie van de Kid-Proof geval voor de 7e/8e gen HD 8-tablets.

Gevallen voor Fire HD 10 (9e Gen 2019)

 • Officiële Standaard Dekking [$40]: Amazon stof geval met een ingebouwde kickstand. Het komt in een aantal kleuren aan te passen uw Fire-tablet.
 • JETech Smart Cover [$15]: Een betaalbare softcover geval dat tevens dienst doet als standaard en zet de tablet in de slaapstand wanneer gesloten.
 • MoKo Lederen Case [$19]: Een leather folio case die zet uw tablet in de slaapstand wanneer gesloten. De voorkant doet ook dienst als standaard.
 • Eindige Keyboard Case [$54]: Een van de enige Brand zaken met een ingebouwde Bluetooth-toetsenbord. Het is een opmerkelijke optie voor iedereen die gebruik maakt van de Fire-tablet voor rudimentaire schrijven, e-mailen, of voor het maken van aantekeningen.
 • TSQ Robuuste koffer [$33]: Een robuust robuuste behuizing met een ingebouwd handvat, standaard, en een schouderriem. Het is een geweldige optie voor mensen die gebruik maken van hun Fire-tablet op het werk, of voor oudere kinderen, die graag hun Fire-tablet op de weg.
 • Officiële Kid-Proof Geval [$35]: Een ruige kid-proof behuizing met een ingebouwde kickstand.

Het is vermeldenswaard dat, als u nog niet gekocht, een Fire tablet nog, dan moet u overwegen het kopen van de Kinderen Edition. Het kost een beetje extra, maar het komt met 2 jaar no-questions-asked garantie en een kids case. Het is een geweldige deal, zelfs voor een volwassene.

Hoe dan ook, laten we verder gaan met de show. Bereid je voor beschermers van het scherm, de tweede meest cruciale Fire-tablet accessoire.

Screen protector voor Bescherming …

NuPro

Er is niets erger dan een gebarsten scherm. Fire tablets zijn vrij duurzaam, maar een goedkope screen protector is een extra laag van defensie (en opslaan van uw kind van het aanraken van gebroken glas).

Maar die screen protector moet je kopen? Gehard glas of plastic? Ik stel met behulp van een gehard glazen screen protector, omdat ze minder schittering dan kunststof beschermers. Ze zijn ook langer duren, en ze geen flop wanneer u probeert toe te passen op het scherm.

Nog steeds, plastic screen protectors kosten minder en zijn niet zo omvangrijk als hun gehard glas collega ‘ s. En omdat plastic beschermers van het scherm niet kan breken als glas, ze zijn minder van een gevaar voor de veiligheid voor kinderen.

Screen protector voor de Brand van 7 (9e Gen 2019)

 • SPARIN Gehard Glas Protector (2-Pack) [$13]
 • Supershieldz Plastic Screen Protector (3-Pack) p$10]

Screen protector voor de Fire HD 8 en HD 8 Plus (10e Gen 2020)

 • SPARIN Gehard Glas Protector (2-Pack) [$14]: Hier is een optie voor de 7e en 8e gen Fire HD 8-tablets.
 • NuPro Plastic Screen Protector (1-pack) [$13]: Nogmaals, er is een optie voor mensen met een 7e 8e gen Fire HD 8s.

Screen protector voor de Fire HD 10 (9e Gen 2019)

 • SPARIN Gehard Glas Protector (2-Pack) [$16]
 • Supershieldz Plastic Screen Protector (3-Pack) [$10]

Dat zijn we nu aan het verleden screen protectors en cases, laten we eens kijken naar een aantal accessoires om je ervaring te verbeteren met de Amazon Fire-tablet.

Meer Opslag voor Boeken, Muziek en Films Offline

SanDisk

Voor de meeste mensen, het Fire-tablet is een altijd-online-apparaat dat de streams van films, muziek, en video ‘ s. Je zou kunnen slaan sommige games en boeken op uw Fire-tablet, maar je bent waarschijnlijk niet op de 16GB, 32GB of 64GB opslagcapaciteit.

Maar wat als u start met het gebruik van de Fire-tablet als een “offline” apparaat? De meeste streaming-diensten, zoals Netflix, Spotify, en Hoorbaar, kunt u het downloaden van een onbeperkt bedrag van content voor offline gebruik. U niet vastzitten met behulp van uw Fire-tablet in huis; u kunt gebruiken tijdens je pauze op het werk of tijdens het zitten in de internet-minder leegte van uw achtertuin.

De gemiddelde HD-film gobbles tot 500 MB tot 1 gb opslag ruimte. Dus, voordat u een offline Fire-tablet fanatiek, moet u om te upgraden van de opslag met een microSD-kaart. Hier zijn een aantal gemeenschappelijke opslag-de maten in de beste prijzen die ik kon vinden:

 • Samsung 32GB microSD [$8]: Een goedkope kaart die bijna verdubbelen of verdrievoudigen van uw tablet capaciteit. Dit alles is dat de meeste mensen nodig hebben.
 • SanDisk 64GB microSD [$13]
 • Samsung 128 GB microSD [$25]: Dit 128GB kaart is overkill voor de gemiddelde persoon.
 • Samsung 256 GB microSD [$59]
 • Samsung 512 GB microSD [$100]: Dit is de hoogste capaciteit van de kaart die werkt met de Brand 7 en Fire HD 10.
 • SanDisk 1TB microSD [$200-$300]: Alleen de Fire HD 8 en HD 8 Plus werken met 1TB kaarten. Als je de behoefte voelt om er een te kopen, probeer dan te wachten voor een verkoop prijs van $200 of minder.

Realistisch, zult u downloaden van de meeste van uw media direct via de apps van Amazon of via een streaming service “offline” – functie. Als je een grote film-of muziekcollectie die u wilt overbrengen vanaf uw computer naar uw Fire-tablet, ik stel voor het kopen van een high-capacity (128GB+) – kaart en een microSD naar USB-dongle.

Dubbele of Drievoudige van Uw Opslag

Samsung MB-ME32GA/AM) 32GB 95MB/s (U1) microSDHC EVO Selecteert u Geheugenkaart met een Full-Size Adapter

Samsung 23GB microSD-kaart kost minder dan een reis naar McDonald ‘ s en verdubbelt of verdrievoudigt uw Fire-tablet opslagcapaciteit.

Shop Nu

$6.59
Meer aanbiedingen

Het bereiken van de Max Snelheid van het Opladen

Aukey, Amazon

De nieuwe Fire HD 8 en HD 10 tabletten opladen via USB-C en bereikt een maximum snelheid van het opladen van 15 watt. Met deze 15-watt snelheden, uw Fire-tablet moet bij een volledige lading in minder dan 3 uur. Maar je weet het niet opladen van uw tablet op volle snelheid. Amazon packs haar nieuwe HD 8 en HD 10 apparaten met langzame 5 en 9 watt power adapters.

Te bereiken van de maximale snelheid van het opladen, moet u het vervangen van uw opladen accessoires met een nieuwe adapter en een USB-C-naar-USB-C-kabel. Ik stel voor het kopen van de 18-watt Aukey adapter en een 6-meter USB-C-naar-USB-C-kabel. Deze combo kosten rond de $20, en het is bijna twee of drie keer sneller dan het opladen van accessoires die meegeleverd worden met de Fire-tablet (en uw telefoonnummer).

Als u wilt het beste van beide werelden, dan kan je altijd kopen een dual-het opladen van de steen met een USB-C en USB-A-poort. Maar moet u nog steeds gebruik maken van een USB-C-naar-USB-C kabel te bereiken die max opladen snelheden.

Chare Uw Fire HD 8 of HD 10, op topsnelheid

USB-C Oplader AUKEY 18W (Snel) Lader met Opvouwbare Plug & Power Levering 3.0, Compacte PD-Adapter Type C Oplader voor iPhone 11 Pro Max SE, iPad Pro, AirPods Pro, Pixel 4 XL, LG V50, Schakelaar

Aukey betaalbaar 18 watt power adapter laadt je je nieuwe Fire-tablet (en je telefoon (android) twee of drie keer sneller dan de meegeleverde adapter.

Shop Nu

$9.99
Meer aanbiedingen

Zet Uw Fire-Tablet In een Smart Display

Amazon

Een van de coolste dingen over de nieuwe Fire tablets is Echo-Show-modus, die verandert je tablet in een Alexa slim display. U kunt gebruik maken van uw Fire-tablet als de perfecte hands-free keuken metgezel, terwijl in de Show-Modus, of gebruik te maken van een snelle video-oproep. U kunt ook instellen als een hands-free music player als u wilt om te rocken tijdens het werken, schoonmaken, of opknoping uit in de woonkamer.

U kunt handmatig uw Fire-tablet naar de Echo-Show mode van de bovenste balk. Veeg met uw vinger omlaag en druk op de Show Mode knop. (Je ziet het, het is zo duidelijk als maar kan.) Maar handmatig springen in Show Modus is een soort van pijn. Voor de ultieme smart ervaring, wil je voor het koppelen van uw Fire-tablet met een geautomatiseerde Show Mode-dock.

Winkelen voor Amazon ‘ s Show Mode-docks stuurt u in een vlaag van verwarring, dus laten we door dit langzaam op. Ten eerste is er de Fire HD 8 Plus dock, dat is echt gewoon een draadloos laadstation dat maakt automatisch uw tablet in de Show-Modus. Het werkt alleen met de 2020-Fire HD 8 Plus, en het is dezelfde dock dat Amazon in haar HD 8 Plus + Wireless Charging Dock bundel.

Dan is er de Show-Modus oplaadstation voor de 7e en 8e generatie Fire HD 8 en Fire HD 10 tabletten. Het is een case en een laadstation dat maakt automatisch de laatste generatie HD 8 en HD 10 apparaten in Show Modus. Ik weet niet waarom, maar Amazon verkoopt niet een versie van dit geval voor de current-gen HD 8 of HD 10 tabletten—voor degenen, zult u vast het handmatig te doen. Amazon nooit vervaardigd van een Show Dock voor de Brand van 7 tabletten.

Zet Uw Fire-Tablet In een Smart Display

Alle Nieuwe, Gemaakt voor Amazon, Draadloos oplaadstation voor Amazon Fire HD 8 Plus (alleen compatibel met Amazon Fire HD 8 PLUS)

De Fire HD 8 dock Plus schakelt automatisch uw tablet in de Echo Show mode. Het is ook draadloos met uw apparaat laadt, waardoor het de perfecte keuken, werk, of voor het slapen gaan metgezel.

Shop Nu

$39.99
Meer aanbiedingen