De 3 Beste GPS Trackers Voor Auto ‘ s

0
70

Een GPS tracker voor uw auto kan worden enorm handig. Immers, wanneer is de laatste keer dat u geparkeerd op een grote parkeerplaats en helemaal vergeten waar je geparkeerd? Deze trackers kan ook nuttig zijn in het lokaliseren van uw voertuig moet het ooit worden gestolen. GPS trackers kan u ook informatie verschaffen als onveilig rijden waarschuwingen, bijhouden van miles, en nog veel meer.

Het vinden van de beste GPS tracker voor auto ‘ s kan moeilijk worden hoor. Hoewel de Spytec GL300 is onze aanbeveling voor de beste tracker die er zijn, de VSync en LandAirSea 54 zijn beide goede opties die mogelijk beter geschikt zijn voor uw specifieke behoeften.

Spytec GL300

De Spytec GL300 heeft alle kenmerken van een goede GPS-tracker: het is klein en discreet, heeft een lange gebruiksduur van de batterij en biedt 24/7 real-time GPS tracking. Het apparaat maakt gebruik van een 4G-netwerk te voorzien van updates op de locatie van een telefoon, tablet of computer.

Dankzij zijn kleine formaat, de Spytec GL300 kan worden geschoven onder de stoel of in het dashboardkastje. Het is niet makkelijk te vinden, dus als je probeert om zijn aanwezigheid te verbergen van de bestuurder (of van iemand die niet bedoeld worden in het voertuig), het is makkelijk te doen.

De Spytec GL300 kunt e-mail verzenden, of een SMS alerts wanneer het binnenkomt of verlaat een specifiek gebied. Dit is een geweldige manier tabbladen op iemand te houden als ze thuis of bij uw kinderen verlaten van de school. Het beste van alles, de Spytec GL300 is ontworpen met privacy in het achterhoofd. Geen van uw informatie is opgeslagen, en alle verzonden gegevens worden gecodeerd end-to-end.

De Spytec GL300 is $70 op Amazon, met een $25 maandelijkse vergoeding voor toegang tot alle functies.

VSync GPS Tracker

Als de hoge maandelijkse prijs van de Spytec GL300 is een beetje veel voor u, de VSync misschien een betere optie. Hoewel de initiële kosten $10 meer op $80, er is geen maandelijks abonnement voor de service. Zijn er andere kosten, hoewel: een eenmalige activatie kost van € 40, – en een jaarlijkse verlenging vergoeding van $80.

Een groot voordeel voor de VSync GPS tracker voor auto ‘ s is dat het bijna wereldwijde dekking. U kunt real-time tracking, ongeacht waar uw voertuig is in meer dan 220 landen. De VSync is geweldig voor het bijhouden van werk-voertuigen of nieuwe stuurprogramma ‘ s.

Het is niet zo discreet als andere opties, al. Het wordt aangesloten op de OBD-II-poort van het voertuig (een computer aan boord de haven gewoonlijk onder het stuur), maar je kunt verbergen, maar tot op zekere hoogte met behulp van een OBD-verlengkabel. Het nadeel van dit is de hoeveelheid informatie die de VSync biedt aan de gebruiker.

Eerste van alles, de VSync niet vereist dat een batterij. Het tekent de kracht van het voertuig. Het kan toegang bieden tot de fout-codes, de brandstof, het brandstofverbruik, het TOERENTAL van de motor, de snelheid en nog veel meer. Het biedt zelfs de locatie-tracking van geliefden’ mobiele apparaten als ze de VSync app gedownload.

De VSync tracker biedt real-time tracking en onbeperkte kaart van de geschiedenis. Het toestel nog updates eenmaal per uur indien het voertuig uitgeschakeld is, in tegenstelling tot elke 15 tot 30 seconden.

LandAirSea 54

De meerderheid van de GPS trackers voor auto ‘ s zijn de interne apparaten, maar deze zijn vaak het gemakkelijkst te vinden. Als u er de voorkeur aan om een exterieur drijver van het voertuig, de LandAirSea 54 is een geweldige optie. Op iets meer dan 2 cm in het vierkant en minder dan een centimeter dik, de LandAirSea is onopvallend en gemakkelijk te verbergen bijna overal op uw auto.

Beweging tracking gebeurt in real-time door het gebruik van Google Maps en de informatie wordt verzonden via de web portal of via een app. U kunt ook een e-mail ontvangen en SMS updates over de locatie van een voertuig, stuk bagage, of een persoon. De kleine grootte van de LandAirSea maakt het mogelijk om uit te glijden in uw bagage, zonder dat het gemerkt.

De LandAirSea 54 is waterdicht en is voorzien van een krachtige magneet, zodat het kan worden geplaatst in het wiel of op de bumper van een auto zonder dat iemand het merkt. Er zijn LED-lampjes op het apparaat, maar deze kan worden uitgeschakeld via de app beter te verbergen voor de locatie van de tracker.

De LandAirSea 54 ook biedt wereldwijde dekking en werkt in de meeste landen. Het vereist een abonnement te wijten aan het gebruik van een SIM-kaart. De kosten van het abonnement is gebaseerd op hoe vaak u wilt dat updates; hoe vaak wil je updates, des te duurder het zal worden. Prijzen variëren van $20 per maand tot $50 per maand.

Of u nu wilt beschermen uw auto tegen diefstal of als u probeert om een oogje te houden op een nieuwe driver, een GPS tracker voor uw auto kunt u de oplossing. Deze drie apparaten zijn enkele van de beste opties op de markt.

Wat is je favoriete GPS tracker voor uw auto? Laat het ons weten in de reacties hieronder.