Modders Push ‘Mario 64’ om te Kijken Als Haar Ongelooflijke Promotie-Art

0
29
@jjsignal

Heb je ooit het staren naar de smaakvolle, sterk gestileerde Super Mario 64 promotionele kunst en vraag me af waarom het spel ziet er niet half zo goed? De Render96 team brengt Mario 64 promo kunst om te leven met zijn SM64 SGI mod, die gebruik maakt van nieuwe modellen en texturen die nagel, die in de jaren ’90 Silicon Graphics esthetische.

De SM64 SGI mod is een van de vele fan projecten voor de onofficiële Super Mario 64 PC-poort, een versie van het spel die op Windows draait zonder emulatie. Hoewel nog in de vroege stadia, de SGI mod al voldoet sommige gamers’ fantasieën en vervaagt de lijn tussen ventilator mods en spel restauraties.

Maar voor sommige, de SGI mod roept ook vragen op over spel piraterij. Het komt op de hielen van Nintendo ‘ s gekletst Mario 64 remaster, die zouden kunnen voeren dezelfde Silicon Graphics esthetische of streven naar een meer moderne look. Wat zouden de fans liever, en zou het SGI mod sifon verkoop op afstand van Nintendo? (Het antwoord is bijna zeker “nee,” maar Nintendo misschien anders over denken.)

Toekomstige updates voor de SGI project zal een speelbaar Luigi, vernieuwd stadia, en moderne verlichting. Om bij te blijven met SM64 SGI-updates, volg het project op de officiële Twitter-pagina. Als je wilt proberen de mod zelf, volg de SGI mod tutorial.