Moddare Push ‘Mario 64″ för att Se ut Som Sin Otroliga Pr-Konst

0
35
@jjsignal

Har du någonsin stirra på den smakfulla, starkt stiliserade Super Mario 64 säljfrämjande art och undrar varför spelet ser inte hälften så bra? Den Render96 team ger Mario 64 promo konst till liv med sin SM64 SGI mod, som använder nya modeller och texturer för att spika att 90-talet Silicon Graphics estetiska.

Den SM64 SGI mod är en av många fan-projekt för den inofficiella Super Mario 64 PC-port, en version av spelet som körs på Windows utan emulering. Medan fortfarande i sin linda, SGI mod redan uppfyller vissa gamers fantasier och suddar ut gränsen mellan fläkt mods och spel restaureringar.

Men för vissa, SGI mod väcker också frågor om spelet piratkopiering. Det kommer i hälarna på Nintendo ryktas Mario 64 remaster, som skulle kunna göra samma Silicon Graphics estetiska eller mål för ett mer modernt utseende. Som skulle fans föredrar, och skulle SGI mod sifon försäljningen bort från Nintendo? (Svaret är nästan säkert “nej”, men Nintendo kan tänka annorlunda.)

Framtida uppdateringar för SGI projektet kommer att innehålla en spelbar Luigi, uppdateras stadier, och modern belysning. För att hänga med i SM64 SGI uppdateringar, följ projektets officiella Twitter-sida. Om du vill prova mod dig själv, följ SGI mod handledning.