ICYDK: Amazon Prime Bevat Ton van Gratis Kindle-Boeken en Tijdschriften

0
78

De meeste mensen denken van Amazon Prime abonnement als dat ding dat geeft u gratis verzending en een aantal streaming TV. En dat is het. Maar het bevat ook een duizelingwekkende hoeveelheid extra ‘ s voor uw $79 $99 $119 per jaar. Een van deze is de toegang tot een bos van gratis Kindle boeken en tijdschriften, onder het label Prime Lezen.

Welkom bij ICYDK (In het Geval U het nog niet Weet), een reeks waar we tips en trucs die niet noodzakelijk nieuw, maar kan zijn gegaan onder de radar of anderszins niet goed bekend.

Prime Lezen is niet te verwarren met een Kindle Unlimited is een abonnementservice (aparte kamers) met een veel bredere selectie van boeken. Nee, Prime Lezen is niet zo groot of net zo gevarieerd als de Kindle Onbeperkt, maar het is nog steeds een zeer grote collectie van boeken en tijdschriften—meer dan één persoon kon krijgen door in het jaar van het lezen.

Het is niet alleen de cast-offs van de Kindle world, ofwel: populaire YA-titels als de Harry Potter-Artemis Fowl zijn er, met de grafiek-toppers zoals Monster door Walter Dean Myers, tal van sci-fi en fantasy, ton van kookboeken, self-help, klassieke literatuur en non-fictie. Er zijn zelfs enkele populaire strips, zoals Batman: Year One, een paar kid ‘s boeken, en gratis bladen zoals men’ s Health, Vanity Fair, en het Smithsonian. Voor een paar korte verhalen (met name een serie van Dean Koontz mysteries) kunt u gratis gesproken tekst via Hoorbaar.

U kunt alles lezen op je Kindle of Brand-apparaat als je er een hebt, maar je hoeft het niet te doen. Ze zijn beschikbaar via de Kindle-app op iOS of Android telefoons of tablets, of zelfs op een standaard web browser via de Kindle Cloud Reader. Lees maar snel: omdat ze freebies, er is geen garantie dat een bepaald boek een verblijf in Prime Lezen voor eeuwig. En als u uw abonnement op Amazon Prime vervallen, verliest u de toegang tot deze boeken, ook—je moet reup of ze afzonderlijk kopen.