Dessa Är de Mest Populära 2020 Livsmedel Enligt DoorDash

0
26
Plateresca/Shutterstock

Även om du kan vara löst att äta mer under 2020, avhämtning är något oemotståndlig på dagar du inte känner för att slå till köket. DoorDash mest populära 2020 livsmedel kommer visa dig om ditt avhämtning order line-up med din leverans-med hjälp av kamrater.

DoorDash släppt sin Djupa Skålen rapport en uppställning av de mest populära beställning på leverans av livsmedel och app. De uppgifter som undersöker den första hälften av året, från 1 januari till 30 juni, så om du har varit nyfiken på vad folk har ätit medan socialt avståndstagande, det är en ganska exakt utseende. Med hjälp av de data som sammanställts från DoorDash app samt en undersökning av 2 000 personer i Usa, DoorDash har skapat en lista över de mest populära livsmedel, och det visade sig att folk verkligen älskar Mexikansk och sushi.

DoorDash

I data, service, upptäckte att Mexikansk mat som toppas listan av livsmedel beställas med 40% av medlemmar som väljer att beställa mat. Kommer i en nära andra, dock var fisk och skaldjur på 34% av medlem order. Generellt, topp 10 var en blandning av Mexikanska rätter, klassiska Amerikanska optioner som kyckling smörgåsar och mac n’ cheese, med sushi avrundning ut topp 10.

Om du vill veta mer om DoorDash och vad avhämtning älskare är att äta, kolla alla av bolagets resultat på sin blogg.