6 Videoredigering Tips For Nybegynnere

0
42

Når du bare starter ut i lære for å redigere en video, kan det være veldig vanskelig å få ting slik du vil ha dem. Det kan også være en svært frustrerende prosess, spesielt hvis du er usikker på hvordan ting bør gjøres.

Det er noen triks nesten alle video editor følger for å holde ting effektiv og enkel. Hvis du er en begynnelse video editor, vil du ønsker å begynne å prøve dem ut for deg. Til slutt, vil det bli andre natur og prosessen vil begynne å strømme.

Dette er definitivt ikke en uttømmende liste over ting du bør huske på mens du redigerer, men de er noen av de viktigste. Lære disse video redigering tips vil hjelpe deg å bygge på din kunnskap og tillate deg å til slutt finne din egen personlige stil av video-redigering.

Ta Sikkerhetskopier Av Dine Video

Uten tvil det viktigste du kan gjøre for prosjektet er å gjøre flere sikkerhetskopier. Gjør dette til en vane vil du spare så mye tid og krefter i det lange løp. Om datamaskinen krasjer uventet eller redigering program begynner å ha feil, med en sikkerhetskopi, vil du har et poeng, for å gå tilbake til.

Hvor mange sikkerhetskopiering bør du gjøre? Ærlig talt, det er ikke “for mye” når det kommer til dette. Men ideelt sett, bør du gjøre minst tre sikkerhetskopier av prosjektet. Også sørge for at disse er lagret i forskjellige former eller steder. For eksempel, en på din harddisk, én på et SD-kort, og en på en USB.

Med denne metoden, hvis en sikkerhetskopi får en eller annen måte mistet eller ødelagt, vil du alltid ha en et annet sted der det vil være trygt.

Organisere Din Media

En av de mest frustrerende ting til å skje når video redigering er ikke å være i stand til å finne en bestemt klipp eller deler av media. Også, redigering programmer som trenger å være i stand til å finne de filene du bruker, så hvis noe blir flyttet, uansett grunn, vil det være et ork å prøve å spore dem ned igjen. Derfor er det utrolig viktig å få organisert og rent mapper for å holde filene dine.

Før du redigerer er ideell når du skal organisere klipp. Hvordan du organiserer dem er helt opp til deg, og avhenger av hva slags prosjekt du redigerer. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal organisere filer, en god tommelfingerregel er å gjøre det kronologisk rekkefølge av når klippene ble skutt. Målet er å gjøre det raskt og enkelt å finne noe når du trenger det.

Ta Lange Videoklipp

Noen ganger vil du kanskje ikke har kontroll på dette, men hvis du er en skyting videoen din, så vel som å redigere det, denne video redigering tips for at du skal få et mye bedre sluttprodukt. Når redigere videoklipp, vil du ønsker å ha en mye materiale å jobbe med. Dette gjør det mye lettere å sette ting sammen på en måte som flyter godt.

Hvis du tar opp video, en god video redigering tips er å ha kameraet kommer i minst 30 sekunder før handlingen starter og 30 sekunder etter at den er avsluttet. På den måten vil du få alt, og når du redigerer klippene vil det bidra til å holde ting fra å bli hakkete.

Velge Riktig Redigering Program

Avhengig av hvilke typer prosjekter du prøver å produsere, video redigering program du bruker den, kan enten hjelpe eller skade deg.

Noen ganger, redigering programmer ikke har nok verktøy eller evner til å gjøre det som er nødvendig. Hvis du prøver å redigere ting der du vil legge til en masse effekter og har full kreativ kontroll, slik som korte filmer, lang YouTube-videoer, musikk videoer, eller reklame, en mer faglig program ville være det du trenger. Dette ville inkluderer programmer som for eksempel Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, eller DaVinci Resolve.

Imidlertid, hvis du redigerer video som ikke involverer mange endringer, bør du bruke noe mer enkle, så du ikke blir overveldet, og så er du ikke bruke masse penger for funksjoner som du ikke egentlig trenger. For prosjekter som hjemme videoer, kort eller instruksjonsvideoer på YouTube-videoer, eller lysbildeserier, ting som iMovie, Windows Movie Maker, PowerDirector, eller de fleste gratis programvare for redigering er fine å bruke.

Også betale oppmerksomhet til hva hver programmet har å tilby. Adobe Premiere er bra hvis du er en begynnelse video editor som det er både kraftig og enkel å få et grep på. DaVinci Resolve kan være vanskeligere å plukke opp, men den har et bredt spekter av fargegradering valg og funksjoner, og er gratis å bruke. Gjør noen undersøkelser på redigering programmer før du velger en vil hjelpe deg umåtelig i det lange løp.

Ikke Overforbruk Virkninger

Med alle tilgjengelige alternativer for å legge interessant video effekter eller overganger, det kan være fristende å sette mange av dem inn i prosjektet. Men, for mange virkninger kan faktisk være mer ødeleggende enn noe annet.

Ved hjelp av en rekke virkninger kan bli forstyrrende for en seer. Hvis du bruker for mange, det kan komme av så tacky eller overveldende. Det er viktigere å bruke effekter bare når de vil gi en meningsfull effekt til din video.

Så langt som overganger gå, det er vanligvis bedre hvis de ikke er altfor prangende. Flytting fra klipp til klipp burde gå greit, og overusing overgangseffekter vil ta fokus bort fra hva du faktisk prøver å komme over. Bare husk at når det kommer til effekter, mindre er mer.

Start Med en råkopi

Hvis du redigerer en god mengde av opptakene, er det viktig å få deg inn i en effektiv arbeidsflyt. En god måte å gjøre dette på er å foreta en foreløpig grov kuttet av hele videoen.

Dette innebærer vanligvis kommer gjennom klippene, og finne de du er sikker på at du ønsker å bruke. Når du har fastslått at du kan plassere dem i programmet er tidslinjen i kronologisk rekkefølge. På dette punktet, selv om du ikke kommer til å ønske å trimme klipp eller legge til alle slags overganger og effekter. Poenget med kjeltringer, vi?, er å få en generell idé om hvordan videoen skal spille ut og kjøttet ut rekkefølgen på scenene.

Når du har gjort dette, kan du enkelt gå gjennom tidslinjen din, og gjøre mer spesifikke kutt og endringer.