Wilt Streamen Iets in 2020? Bekijk Nu Het Nog Kan!

0
32
DANIEL CONSTANTE/Shutterstock.com

Vóór de opkomst van streaming, je moest kijken naar shows en films als zij uitgezonden op televisie uitgezonden. Nu, kunt u kijken naar dingen als je wilt—nou, dat is niet helemaal waar. Films en TV-shows regelmatig verdwijnen van streaming-diensten.

HBO Max Launch Titels Zijn Al Verdwijnen

HBO Max had een met sterren bezaaide lancering aan het einde van Mei 2020. HBO beloofd, en geleverd—films als de hele Harry Potter-reeks en een verscheidenheid van Warner Bros films, waaronder vele Batman-films en The Hobbit-trilogie.

Het is erg leuk om al die films die beschikbaar zijn voor streaming, toch? Nou, het zou worden.

Warner Bros trok al die films van HBO-Max op juli 1, 2020, wat betekent dat je echt alleen had de maand juni om ze te bekijken. Wie dacht dat zo veel van die grote namen lancering films zou alleen rond voor een maand?

Nu, alle acht de Harry Potter films zijn over het verlaten van de HBO Max op augustus 25, 2020. Ten minste HBO-abonnees zal hebben gehad van drie maanden voor het streamen van hen.

Terug in 2018, Warner Bros ondertekend over de rechten voor Harry Potter te NBCUniversal door 2025. Mensen speculeren dat alle acht de Harry Potter films kan pop-up op de veren van een Pauw, NBC ‘ s nieuwe streaming service.

Knipperen en Je Mist Het

Alles in het leven is tijdelijk, vooral bij films en TV-shows op streaming services. Streaming diensten zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video -, HBO-Max, de veren van een Pauw, en anderen kopen rechten om het streamen van films en TV-shows voor een beperkte tijd.

Als een streaming-dienst wil verlengen die rechten, is er nog een onderhandeling. De houder van de rechten, kan vragen om meer geld en de streaming-dienst kan slagen. Een andere streaming-service kan bieden tot een populaire show te maken zelf meer van essentieel belang. (Vrienden is populair, en het is alleen op HBO-Max! Het Kantoor is groot, en het is alleen op Netflix!)

Een streaming-dienst kan ook beslissen dat er geen zin in betalen voor de rechten op te houden streamen van een film voor nog een jaar, wanneer de meeste van de geïnteresseerde abonnees hebt gezien.

Meer Streaming-Diensten, Meer Concurrentie voor de Inhoud

Elk bedrijf wil zijn eigen streaming service. Waarom verkopen van uw inhoud aan bedrijven als Netflix en Hulu wanneer u kunt starten met uw eigen streaming service? Daarom hebben we onlangs gezien de lancering van diensten zoals Disney+, NBC ‘ s Pauw en CBS Alle Toegang.

Met bedrijven lanceren hun eigen streaming-diensten, zullen ze op zoek te trekken van hun eigen content uit diensten als Netflix en Hulu en op hun eigen.

De concurrentie stimuleert de houders van rechten te winkelen rond voor de beste deal—waarom geven Netflix nog een jaar voor het streamen van uw serie of film als HBO-Max of Hulu zou kunnen bieden u meer geld om uitsluitend het streamen van uw content?

Met meer en meer streaming diensten lanceren, we zien alleen nog meer concurrentie voor de inhoud en meer media opduiken en verdwijnen op de verschillende diensten.

Exclusives Zijn Meer Betrouwbaar

Dit is een grote reden waarom bedrijven als Netflix, Hulu, en HBO zijn gericht op het creëren van hun eigen unieke shows. Netflix is niet van plan om te verliezen Vreemde Dingen en HBO is niet van plan om te verliezen Spel der Tronen elk moment snel. Ze hoeft niet te onderhandelen om de shows die ze hebben gemaakt voor zichzelf.

Met streaming diensten gericht op het creëren van hun eigen series en films minder afhankelijk zijn van het betalen voor de bestaande inhoud, het is geen verrassing dat bedrijven als Disney, NBC en CBS zien aan welke kant de wind waait en de lancering van hun eigen diensten.

Natuurlijk, een service kan op een dag de geest geven en de inhoud daarvan kan een verhuizing elders—getuige hoe Netflix en Hulu zijn zowel het luchten van seizoen zes van de Community, die werd opgericht voor de noodlottige Yahoo! Scherm.

Maar zo lang als een streaming service is alive and kicking, zijn eigen inhoud zal niet verdwijnen. Je zou niet in staat zijn om te kijken naar Harry Potter op HBO-Max in een paar maanden, maar u zult zeker in staat zijn om te kijken naar De Sopranos.

Kijken Naar Dingen Terwijl Je Kan

Als u al zin om te kijken naar een TV of film, het is een goed idee om te kijken, terwijl je kunt. Neem het niet voor lief dat er iets zal nog steeds worden op Netflix of HBO een jaar vanaf nu. Zelfs niet als het een launch titel die HBO trots bevorderd.

De originelen van verschillende cursus—Disney+ waarschijnlijk niet het verliezen van Disney-films snel en Netflix is niet van plan om te verliezen originelen zoals De Ier.

Wij adviseren in de gaten houden wat het verdwijnen van (en aankomende) diensten zoals Netflix, HBO Max, Hulu en Amazon Prime—welke u abonneren. Als je ziet dat iets dat je wilt bekijken, is het verdwijnen in een maand, dan weet je wat het is tijd om te binge.

Veel websites bieden de lijsten van alles aankomen en verdwijnen uit je favoriete diensten. Check deze lijsten een keer per maand, en je zult niet verrast worden door iets verdwijnen.

Sommige streaming diensten bieden ook categorieën als HBO ‘ s “Just Added” (voor nieuwe dingen,) “Laatste Kans” (voor het verdwijnen van dingen) en “Coming Soon” (voor aankomst dingen.)

Betaal niet voor Elke Inschrijving voor Altijd

Uiteindelijk wordt meer realistisch zijn over wat u wilt bekijken kan ook u geld besparen. Er is geen punt in het betalen voor een streaming-dienst het hele jaar als u alleen wilt kijken naar een show—je kan een abonnement nemen voor een maand, kijken, en opzeggen wanneer u klaar bent.

Overweeg draaien van uw streaming abonnementen, zodat u kunt wat geld besparen, en je hebt altijd iets nieuws om naar te kijken. Als je niet kijkt naar iets op een streaming-service deze maand uw abonnement opzeggen voor die service. U kunt altijd snel en gemakkelijk herinschrijven wanneer u wilt kijken naar iets anders.

GERELATEERD: De Goedkoopste Manier om TV Streamen: Draai Uw Abonnementen

Verhuur (en aankoop) aan de Redding

Op het einde, al dat geld dat je bespaart door niet te betalen voor elke streaming service elke maand kan u helpen iets kijken, zelfs na het glijdt weg van de streaming diensten betaalt u voor.

Films en TV-shows niet verdwijnen uit de winkels die verkopen, huren en aankopen, en zo vaak als ze dat doen van streaming-diensten. U kunt lekker veel films voor een paar dollar op de diensten zoals iTunes, Amazon en Google Play, en het kopen van een seizoen van een TV-programma dat u wilt bekijken kost vaak ongeveer net zo veel als een maand van HBO.

Of, als u wilt dat er altijd on-demand toegang tot uw favoriete TV-shows en films, misschien gewoon overslaan de streaming en koop jezelf een aantal Blu-Rays of DVD box set.

Één van beide manier, zal het u niet aan de grillen van een streaming service catalogus.

LEES VERDER

  • “Het Maken van een Playlist op YouTube
  • “Vergeet Niet MiniDisc? Hier is Hoe Je Kunt Nog steeds Gebruik maken van Het in 2020
  • “Hoe Samen te werken in een Microsoft PowerPoint-Presentatie
  • “Het Toevoegen van een verkeerd-om Inspringing in Microsoft Word
  • “Waarom Zou Je Offload Uw iPhone en iPad Apps