Kan Du Spille PS3-Spill På PS4?

0
51

En av de mest nyttige funksjonene en gaming konsollen kan ha, er bakoverkompatibilitet. Dette er da en konsollen lar deg spille spill fra konsoller i en tidligere generasjon. Hvis en konsollen støtter dette, kan det tillate deg å konsolidere konsoller du eier, og spare mye tid i stedet for å bytte frem og tilbake for å spille visse spill.

PS2 gjorde dette for PS1-spill, og tidlige versjoner av PS3 ble bakover kompatibel for PS2. Dessverre skjønt, PS4 ikke har denne funksjonen, for alle PS3-spill. Men, det er noen løsninger for dette som kan tillate deg å spille noen PS3-spill på PS4.

Den PS4 Pro og Slank utgaver er også ikke bakoverkompatibel, men du bør være i stand til å bruke de samme metodene her for å spille noen eldre Playstation spill på dem.

Hvordan Spille PS3-Spill På PS4

Til tross for den PS4 er mangel på bakoverkompatibilitet, det er en måte å spille noen PS3-spill. Playstation har en tjeneste som heter Playstation Nå som lar deg laste ned hundrevis av spill. Det er det som er kjent som en cloud-gaming service.

Cloud gaming er i utgangspunktet som en streaming-tjeneste, men for spill. Du kan laste ned spill og spille dem av direkte fra servere, ved å bruke en vanlig PS3-konsollen der, og så spillet er opptakene streamet til konsollen som en video. Du er nødt til å betale en abonnementsavgift for Playstation Nå, som er i dag $9.99 i USA og $8.99 i STORBRITANNIA.

Det er mange PS3-spill som er tilgjengelig på denne tjenesten, og ikke bare det, det er også noen PS2 spill å laste ned. Men også som en streaming-tjeneste, spill kan få rotert ut.

Det er også mulighet til å kjøpe spill fra Playstation store for å laste ned og spill på PS4. Sony har forbedret mange PS3-spillene, slik at du kan spille dem på PS4, og i tillegg en god del av PS2 spill.

Hvorfor Kan ikke PS3-Plater Spilles av På PS4?

Dette er fordi Playstation 4-systemets arkitektur er så vesentlig forskjellig fra PS3 ‘ er, noe som gjør PS4 bakover kompatibel nesten umulig. Det har ikke maskinvare til å kjøre spill på den måten de var programmert.

På grunn av dette, er den eneste måten en PS4 kunne spille PS3-spill er hvis de ble etterlignet, eller med andre ord, systemet ville ha et program som kan imitere hvordan PS3 går, for å spille sitt spill. Denne evnen, men krever mye strøm på konsollen er en del, og vil bety en hel masse ekstra arbeid.

Det er mye lettere rute, som Sony valgte, var å lage individuelle PS3-spill helt, slik at de kan spilles på den nye konsollen. Dette var spill som Skyrim, BioShock, Dark Souls, og mer.

Hva Er Den Beste PS3-Spill Til Spill På PS4?

Nå som du vet noen forskjellige måter du kan spille PS3-spill, du kanskje lurer på hva spill er faktisk tilgjengelig. Denne listen er utarbeidet av spill du kan enten stream, eller har blitt forbedret for PS4 seg selv.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim, siden dens løslate, har blitt et svært populært spill, og det er vanskelig å finne en konsoll er det ikke på. I 2016, The Elder Scrolls V: Skyrim – Spesiell Utgave ble gitt ut på PC, Xbox-En, og Playstation 4.

På PS4, er det helt oppdaterer PS3-versjonen av spillet med en grafisk oppgradering, samt inkludert alle de tre opprinnelige DLCs utgitt. Den lar deg også til å mod spillet direkte fra konsollen.

Mørke Sjeler

I 2018, en forbedret versjon av den kritikerroste PS3-spillet Dark Souls ble utgitt for PS4. Denne versjonen helt oppdateringer grafikk og frame-rate av den opprinnelige, noe som gir det en 1080p-oppløsning med 60 fps, og PS4 Pro-versjonen gir også mulighet for 4K gameplay. De har også endret mengden av venner som du kan spille med i Online-modus, flytte det opp til 6.

Dette spillet ble en klassiker på PS3, så til tross for at PS4 ikke å være bakover kompatibel, kan du fortsatt spille en av de største siste gen games er oppdatert for PS4.

Den Siste av Oss

Når lansert, dette spillet ble en umiddelbar hit på PS3. Med sin emosjonelle historie, fantastisk grafikk, og engasjerende spilling, det er definitivt et spill folk ønsker å være i stand til å spille på en oppdatert konsollen.

Dette spillet ble utgitt som en remastret versjon for PS4 i 2014. Det inkluderer grafikk oppdateringer, raskere ramme-priser, og gjør at de med en PS4 Pro til å spille det i 4k. De har også besluttet å innlemme flere av egenskapene til PS4-kontrolleren inn i spillingen. Det gir deg også en DLC utgitt for det opprinnelige spillet, som Venstre Bak.

Uncharted: Den Nathan Drake Samling

Et annet spill fra serien for å gjøre det stort på PS3 var Uncharted-trilogien. De var spill fullt av action og minneverdig historiefortelling. Heldigvis, alle tre spillene ble remastret for PS4, slik at du kan nyte trilogien i sin helhet med neste generasjons oppdateringer.

Spillene har blitt redesignet for å kjøre i 1080p og med 60 fps, og flere andre grafikk oppgraderinger. Noen av spillets mekanikk ble også forskjøvet i remaster for å skape en mer helhetlig opplevelse gjennom hele serien. Om du allerede har spilt dem i PS3-utgaven, eller ønsker å prøve dem ut for første gang, PS4, remaster vil definitivt være tilfredsstillende.