Hvordan Til Å Laste Opp Din Egen Musikk På Spotify Album

0
51

Spotify er en av de mest populære musikk-streaming tjenester som holder utvide, og det er mer enn en grunn for det. Du kan nyte denne musikken streaming plattform på egen hånd eller med venner, skape samarbeid spillelister og utveksle din favoritt sanger. For bekymrede foreldre, Spotify har et barn-vennlig-modus som vil holde barna trygge. Til slutt, som en ny artist du kan sende inn din egen musikk på Spotify.

Men det er en kjekk liten-kjent triks som vil endre din Spotify-bruker-opplevelse for godt. Ikke mange brukere vet at du kan laste opp din egen musikk på Spotify. Lære å spille lokale filer fra datamaskinen din på Spotify og hvorfor du ønsker kanskje å gjøre det.

Hvorfor Laste Opp Musikk På Spotify?

Spotify-biblioteket er stort. Appen har over 50 millioner låter å by på. Men du kan fortsatt kjøre på tvers av spor som du ikke finner på Spotify. Hvis du ser en bestemt spor eller et album mangler på plattformen, er det antakelig på grunn av copyright konflikt.

En enkel vei ut for å kjøpe dette spor eller album annet sted og last det opp til Spotify. Denne funksjonen er også nyttig hvis du allerede har en betydelig samling på enheten bortsett fra Spotify. Du kan legge til dine egne “lokale” filer til på din Spotify-musikk-biblioteket og bruke appen til å lytte til dem på hvilken som helst enhet som du eier.

Før Du Laster Opp Musikk

Før du gjør Spotify alt-i-ett musikk-spiller, sørg for at du har disse tingene klar:

En Datamaskin Med en Musikk-Bibliotek

Første ting først, må du ha en datamaskin med nedlastet musikk filer på den. Akkurat nå kan du bare laste opp din egen musikk på Spotify album fra datamaskinen. Dette er et rimelig krav siden datamaskinen har mer lagringskapasitet, så du er mer sannsynlig å holde din musikk der i stedet for smarttelefonen eller andre enheter.

Spotify Desktop App

Du trenger å ha fri Spotify-appen er installert på PC-skrivebordet for å være i stand til å laste opp lokale filer til din Spotify-musikk bibliotek.

Spotify Premium

Til slutt, du trenger for å ha en betalt Premium-abonnement for å være i stand til å laste opp musikken på Spotify. Dette gjør også logisk, siden en av de viktigste funksjonene i Spotify Premium er muligheten til å laste ned musikk for frakoblet lytte.

Hvordan Legge Til Din Egen Musikk På Spotify

For å laste opp musikk på Spotify, kan du følge trinnene:

  1. Åpne Spotify på skrivebordet.
  1. Klikk pil ned ved siden av ditt Spotify Brukernavn og velg Innstillinger.
  1. I Innstillinger, bla ned til du ser Lokale Filer. Slå Vis Lokale Filer på.
  1. Nå vil du se Lokale Filer vises i Biblioteket delen på venstre side av skjermen.
  1. Under Vis sanger fra du kan velge forskjellige steder for å laste opp musikkfiler fra, for eksempel Nedlastinger, iTunes, Musikk etc. Noen alternativer kan slås på og av, avhengig av hvilke filer du ønsker å se i din Spotify-biblioteket.

Spotify støtter musikkfiler på .mp3, .m4p, og .mp4 formater.

Hvordan Til Å Legge Til Lokal Musikk På Spotify Spillelister

Når du har lagt til steder med din lokale musikk-filer til Spotify, kan du begynne å legge lokal musikk til på din Spotify-spillelister.

  1. Først, gå til Lokale Filer, finne spor du vil legge til en spilleliste, og markere dem.
  2. Høyre-klikk på et spor eller klikk på tre horisontale prikker på høyre side av sin tittel. Velg Legg til i Spilleliste.
  3. Du kan legge til spor i en eksisterende spilleliste, eller opprette en ny en ved å klikke Ny Spilleliste.

Deretter kan du redigere spillelisten, gjør det til et samarbeid eller en hemmelig en, laste ned eller slette det.

Hvordan Til Å Lytte Til Spillelister Offline

Når du legger til din lokale musikk på Spotify albumer og spillelister, kan du laste dem ned for å lytte frakoblet på Spotify.

For å laste ned dine spor for lytt i frakoblet modus, må du først hente den enheten du ønsker å bruke til å lytte til Spotify – enten det er din smartphone, din datamaskin, eller annet. Naviger til spilleliste som inneholder din lokale filer og finne Laste ned veksle. Etter at du slår den på, vil du være i stand til å laste ned låtene dine, og høre på dem frakoblet.

Hvis du får problemer på dette stadiet, må du kontrollere at du er logget inn på samme Spotify-konto på både datamaskinen og smarttelefonen. Kontroller at begge enhetene er koblet til det samme Wi-fi-nettverk. Til slutt, sjekk om din Spotify-appen er up-to-date. Du skal nå være klar til å gå.

Få Mest Mulig Ut Av Spotify

Mens mange brukere velger Spotify over andre musikk-streaming-tjenester, ikke mange av dem er klar over at appen skjulte funksjoner som muligheten til å laste opp din egen musikk på Spotify album. Om du har en betalt Premium eller gratis-abonnement, har Spotify mye av lite kjente fordeler som kan forbedre din brukeropplevelse og hjelpe deg med å gjøre mer med applikasjonen.

Ville du bruker Spotify til å høre på din lokale musikk-filer? Hva andre nyttige Spotify funksjoner som du kommer over når du bruker appen? Del dine personlige Spotify tips i kommentarfeltet nedenfor.