Hvordan For Å Få Din Egen Skype Telefon Nummer

0
48

Det er mer enn én måte å foreta et anrop når du har en internett-tilkobling og ingen celle service. Du kan bruke Wi-telefoni eller VoIP-tjenester til å ringe noen er celle. Men hva hvis du vil at andre skal være i stand til å ringe deg tilbake så godt? Skype tilbyr et alternativ – få din egen Skype telefonnummer for å ringe og motta anrop.

På toppen av å være en av de beste video konferanse tjenester, Skype kan du få et lokalt telefonnummer for å svare på innkommende anrop på en hvilken som helst enhet med en Skype-app. Finn ut hvordan du gjør det, hvor mye det koster, og hvorfor du ønsker kanskje å få en Skype telefonnummer i første omgang.

Hvorfor Får en Skype Telefonnummer?

Den mest åpenbare fordelen av å ha en Skype telefonnummer er evnen til å bruke det på hvilken som helst enhet som du eier. Når du får dette nummeret sette opp, du kan besvare innkommende anrop, ikke bare på din smarttelefon, men også på datamaskinen eller nettbrettet ditt. Den beste delen er, den som ringer, vil ikke engang vet at du bruker Skype hvis du ikke forteller dem det.

Du kan også bruke den til forretningsformål og gå internasjonalt med Skype. Få en Skype-telefonnumre i landet der du ønsker å selge/markedsføre dine produkter og gi det til dine kunder. På den måten kan de nå deg, selv når dine Skype er ikke tilgjengelig. Pluss, siden telefonnummer er lokale, dine kunder ikke trenger å betale ekstra for internasjonale samtaler.

Til slutt, du kan helt erstatte din fasttelefon ved å velge et telefonnummer i Skype i stedet. Disse tallene er tilgjengelig i 25 land. Du kan også spare noen kroner, siden du bare betaler en flat avgift per år og få ubegrenset innkommende anrop.

Hvordan For Å Få Din Egen Skype Telefon Nummer

For å sette opp ditt eget telefonnummer i Skype, kan du gå til Skype-nummer-delen av Skype offisielle nettstedet og følg trinnene.

  1. På hovedsiden, kan du velge land for din lokale Skype-nummer.
  1. Du vil bli tatt til en side med en tilfeldig lokale telefonnummer fra dette landet. Hvis du ikke er fornøyd med nummer, blar du nedover og klikker Vis andre lokale tall for å velge et annet telefonnummer fra samme område.

På samme side, kan du også klikke på for å Velge et annet sted for å plukke et land og en region/fylke deg selv. Når du ender opp med det nummeret du liker, klikker du på Fortsett.

  1. Hvis du ikke er logget inn ennå, blir du bedt om å logge deg på Skype-kontoen. Hvis du ikke har en Skype-konto ennå, kan du raskt sette det opp her også.
  1. fakturer perioden siden, vil du se sammendraget av din ordre. Neste, velg ett av tre fakturering valg: betale hver måned, hver tredje måned, eller hver 12 måneder. Etter at du har valgt er egnet betale alternativet, klikker du Fortsett.
  1. Alt som er igjen å gjøre er å fylle i din betalingsinformasjon og klikk på Lagre for å bekrefte abonnementet.

Skype telefonnummer vil bli automatisk aktivert så snart du kjøper det. Så kan du allerede begynne å dele det med dine venner og kolleger. Det er ingen grense for hvor mange Skype-numre du kan stille opp, slik at du kan ha mer enn én for forskjellige områder eller formål.

Hvor Mye Koster Det?

Prisen du betaler for telefonen, nummer i Skype vil avhenge av landet og fakturering metode du velger. For eksempel, den AMERIKANSKE antall vil koste deg rundt $70 per år, om du betaler månedlig, litt over $60 hvis du betaler hver på tre måneder, og rundt $50 hvis du betaler hvert år.

Betaler metoder omfatter kredittkort, PayPal, bank overføring, og Skype-Kredit. Du kan avbestille din Skype telefonnummer til enhver tid, ellers abonnementet fornyes automatisk ved utløpet av ditt abonnement.

Fordeler Og Ulemper Med å Ha et Skype-Nummer

Før du foretar den endelige vurdering av om du ønsker å få ditt eget telefonnummer i Skype, her er de viktige biter av informasjon vil du ønsker å vurdere.

Prisen

Første ting først, du trenger for å avgjøre om å kjøpe et Skype-nummer er verdt prisen for deg. Det er ingen universell svar her, da det avhenger av hvor mye du tror du kommer til å bruke dette telefonnummeret og for hvilke formål. Dessuten er prisen i seg selv vil variere, avhengig av landet du velger.

Enkel Å Bruke, Men Er Det Enkelt Å Få?

Noen brukere vil hevde at å få et Skype-nummer ikke er verdt det, fordi mens det er enkelt å bruke, det kan være ganske vanskelig å få det til i første omgang. Det er fordi noen land krever at du må gi bevis av bolig før du kan konfigurere Skype-nummer.

Disse landene er Brasil, Tyskland, Frankrike, Sveits og Sør-Korea. Heldigvis, hvis du er ute etter å få OSS telefonnummer, trenger du ikke å gi noen ytterligere dokumenter.

Kan ikke Bruke Ditt Eget Nummer

Dette kan også betraktes som en fordel eller en ulempe. Du kan ikke bruke din egen eller en annen eksisterende nummer telefonnummer i Skype. I stedet, Skype vil tildele deg et tilfeldig tall eller gi deg et utvalg av tilgjengelig tilfeldige tall fra et bestemt land eller en region.

Skype-Nummeret Ditt Er Knyttet Til Skype-Kontoen Din

Skype-nummeret ditt er knyttet til Skype-kontoen din. Dette kan gjøre livet enklere, som betyr at du kan få tilgang til både kontoen din og telefonnummeret ditt på samme plattform. Men, det kan også bli et problem hvis du bestemmer deg for å endre dine Skype-kontoen din, siden du ikke kan overføre Skype-nummeret.

Er Skype-Nummeret Hva Du har Vært på Utkikk Etter?

Å få et Skype-nummer er en enkel løsning hvis du ønsker å sette opp en ekstra telefonnummer eller grøft fasttelefon helt. For å få mest mulig ut av det, bør du vurdere alle fordeler og ulemper som det kommer med og avgjøre om det er en god deal for deg personlig.

Vurderer du å komme i ditt eget Skype telefonnummer? Hva er den største selger punkt av denne tjenesten for deg? Del dine tanker med oss i kommentarfeltet nedenfor.