Hvordan Å Lage YouTube-Kanal Kunst

0
50

Hvis du tenker på å starte din egen YouTube-kanal, er det lett å gå seg vill i ideer for innhold, eller besatt med å bygge den perfekte budsjett studio. Med så mye å planlegge, det er lett å overse din YouTube-kanal art.

En YouTube-kanal visuelle stil er nesten like viktig som innhold det skaper. Alt fra banner på din YouTube-side til hver laste opp miniatyren vil påvirke hvorvidt mennesker bestemmer seg for å se på videoer.

Denne artikkelen vil vise deg hvordan å bestemme og gjøre den perfekte YouTube-kanal kunstverk.

YouTube-Kanal Art Forklart

Før du går inn i de tekniske detaljene av faktisk lage din YouTube-kanal kunst, det er verdt å lære hva du trenger å gjøre. Den viktigste visuelle poeng på alle YouTube-kanal kan være delt inn i tre deler:

  • Et profil bilde – tenk på dette som din kanal logo
  • En kanal banner – et større bilde som representerer hva gjør kanal
  • Enkelte video miniatyrbilder – Lignende tema, men selv-inneholdt bilder som er designet for å være fristende for seerne.

Den OnlineTechTips YouTube-kanal bruker en lignende art-stil og farge palett for alle tre elementene. På profilbildet har navnet på kanalen. Banneret forteller deg det handler om teknologi, og hvert miniatyrbilde viser konkret hva som vil bli snakket om i episoden.

Dette er ikke akkurat slik tech-tv gjør det selv. Alle typer YouTube-tv bruk denne vinnende formel, og det er lett å se hvorfor. Profilbildet og banner kunstverk gjøre det klart hva kanalen er om, og hver enkelt miniatyrbilde gir en god idé om hvem som vil være med på videoen, og hva det vil være ca.

Få Inspirasjon Fra Andre YouTube-Tv

En god måte å få ideer til kanalen din kunstverk er å ta inspirasjon fra andre. 5 Minutters Håndverk er en av de mest populære tv på YouTube. Deres kunst er litt forskjellige fra andre tv, stole mest på sterke farger og bilder i stedet for tekst.

En god måte å bestemme hva du skal lage til deg selv er å tenke på hva slags video-innhold du vil opprette. Er du kommer til å være på kameraet mye? Hvis så, så er det fornuftig å ha et bilde (eller tegning) av deg selv i kunstverket. Er kanalen din mer basert rundt snakker og diskusjon heller enn visuelle? Deretter bruker du tekst er sannsynligvis en god ide!

Samtidig vil du til slutt skape noe unikt for kanalen din, og bruke tid på å se på hvordan andre kanaler presentere seg selv kan være en god måte å bli inspirert.

Lag Illustrasjoner Ved Hjelp Av Adobe Gnist

Når du har bestemt deg for hva du vil at kanalen skal se ut, det er på tide å velge verktøy for å lage din YouTube-kanal art.


Adobe Gnist er en online editor for å lage enkel grafikk og web-sider. Det er en av de enkleste alternativene for YouTube kunstverk, som det har et stort utvalg av maler som bannere, miniatyrbilder og logoer.

Med en enkel å bruke grensesnitt og mange alternativer for tilpasning bilder til din smak, er det lett å se hvorfor så mange mennesker bruker Gnist for alle sine sosiale medier kunstverk. Adobe Gnist tilbyr en to-måneders gratis prøveversjon, etter som du vil betale $11.59 per måned for tjenesten.

Gratis Alternativer For Å Lage YouTube-Kanal Kunst

Hvis du er ute etter en enkel å bruke verktøy for å lage kunstverk på et budsjett, Canva kan være noe for deg. Det er en gratis å bruke tjenesten for å utforme grafikk, inkludert YouTube bannere og miniatyrbilder.


Som et gratis alternativ, du er forventet å gjøre litt mer av arbeidet enn med en betalt produkt som Adobe Gnist, men som videoen over fra GCFLearnFree.org viser, er det fortsatt et enkelt og raskt alternativ for å skape stor kunst.

DIY-Alternativet

Den beste måten å få din kunstverk som ser perfekt på er å bruke bilde-redigering programvare, for eksempel Adobe Photoshop. Du vil ha mange flere redigering og filtrering enn i noen av de gratis eller betalt valgene ovenfor. Enda viktigere, vil du ha full kontroll over filen størrelse og dimensjoner av det ferdige produktet.


Hvis du ikke har tilgang til Photoshop, massevis av kraftige og gratis bilderedigeringsprogrammer er tilgjengelig. Læring i GIMP bilderedigeringsprogram er grunnleggende vil gi deg alle de ferdighetene du trenger for å lage vakre, unike kunstverk for din YouTube-kanal.

Å gå denne ruten vil bety at du trenger å hente ut dine egne bilder og grafikk, men med så mange fantastiske og free stock photo nettsteder der ute, du har masse å velge mellom!

YouTube-Kanal Kunst I Tall


Uansett hvilken vei du velger å gjøre ditt kunstverk, må det i samsvar med følgende vilkår:

  • Bildet må være minst 2048 piksler bred 1152 piksler høy (selv om YouTube anbefaler 2560 x 1440px)
  • Bildet er størrelsen på filen må være under 6 megabyte (MB)

En annen viktig ting å vurdere er hva-delen av kanal banner vil bli synlig. Google guide til å skape YouTube bannere viser hvilke områder i bildet som er synlig på datamaskiner, smart-enheter, og tv-er.

Kanalen din profil bilde er knyttet til Google-kontoen din, og må være minst 180 x 180 piksler. Ikke bekymre deg hvis det er større, Google vil endre størrelsen for deg.


Miniatyrbilder bør være 1280x720px og mindre enn 2 MB i størrelse. Husk at disse bildene vil bli sett på tvers av en rekke enheter. All tekst bør være lett å lese på enda en mindre smarttelefon.

Bli Kreativ Med YouTube Kunstverk

Starte en YouTube-kanal er en fin måte å utfordre seg selv kreativt. Sammen med din design, grafiske design-elementer, du vil lære andre verdifulle ferdigheter som video redigering og offentlige taler.