Er Spillet Abonnement Tjenester Verdt Det?

0
51

Moderne media forbruk handler om abonnementer. Tjenester som Netflix, Spotify, Kindle Ubegrenset og Marvel-Unlimited er vanlig nå. Filmer, TV-programmer, bøker, musikk og mer kan nå kjøpes for en liten månedlig avgift.

Tv-spill har ikke rømt denne trenden heller. Det virker som alle store selskap som er involvert med industrien tilbyr nå noen form av spill abonnementstjeneste. Er spillet abonnement tjenester verdt det? La oss se på muttere og bolter av denne nye måten å spille på.

Den “Netflix Av Spill”?

Når vi refererer til spillet abonnement, tjenester, vi snakker om en svært spesiell modell. Disse tjenestene belaste deg med en avgift og deretter gi deg tilgang til et bibliotek av spill som du kan spille. Dette ekskluderer en abonnementstjeneste for eksempel PlayStation Plus eller Spill med Gull, som belønne deg med spill på et stykke for stykke basis.

En ny abonnent på PlayStation Plus ikke få tilgang til hele biblioteket av spill som har blitt tilbudt av tjenesten i det siste. Hvis du ønsker å vite om PlayStation Plus er verdt det, sjekk ut vår artikkel om hvordan det fungerer.

I denne artikkelen, vi snakker om Netflix-stil-alt-du-kan-spise spillet abonnement. Så la oss bryte ned verdien proposisjoner, og noen av de begrensninger du bør ta hensyn til.

Streaming Vs Lokalt Spill

Video spill streaming-tjenester er en annen utvikling i videoen spillbransjen som tar av, parallelt med tilhørende tjenester. Disse tjenestene lar deg spille spill som kjøres på en ekstern datamaskin. Med andre ord, din lokale maskin ikke gjøre noen av behandlingen eller grafisk arbeid.

Noen ganger er disse tjenestene tilbyr også en rekke spill som en del av abonnementet, mens også selge spillet konsesjoner for streaming på en tittel etter tittel basis. PlayStation Nå, som et eksempel, tilbyr hundrevis av PlayStation-spill som kan spilles over internett, som følger med i pakken.

En mer vanlig form for abonnement tjeneste som lar deg laste ned spill til konsollen eller datamaskinen akkurat som du ville gjort hvis du kjøpte det på den tradisjonelle måten. Noe som betyr at du fortsatt må ha en datamaskin i stand til å møte minimumskravene, i tilfelle av PC-spilling.

I vår mening, streaming spill er en fin idé. Men, du kan ikke spille dem hvis internett er enten for treg eller hakkete. Noe å huske på.

Du har Ikke noe Valg

Akkurat som med Netflix, trenger du ikke har noen kontroll over hvilke spill som tilbys i biblioteket på abonnementstjenesten. De fleste av disse tjenestene gjør en god jobb med å sette sammen en spill-biblioteket som vil ha noe for alle, men hvis du ønsker spesifikke produkter eller spill, er det eneste alternativet er å kjøpe dem.

Spill Kan Komme Og Gå

Spill på abonnement tjenestene er ikke permanent. Det vil være en konstant strøm av nye spill blir tilgjengelige og gamle spill å forlate. Heldigvis, i de fleste tilfeller, vil du motta et varsel om et par uker på forhånd, slik at du kan fullføre spill som du fortsatt ment å spille før de er borte.

Eldre Titler Er Mer Vanlig

De fleste av disse abonnementstjenester bygge sine biblioteker ut av eldre spill. Dette er ikke et problem i seg selv. Selv om mange spillere er hovedsakelig interessert i de nyeste titlene. Likevel, det står til grunn at det er den nyeste og største AAA-titler er ikke kommer til å dukke opp umiddelbart på abonnement.

Det finnes unntak til dette. Der abonnementene som tilbys av selskaper som også utvikle eller publisere spill, seg selv, sin egen første-parti titler kan godt ende opp på tjenesten. Dette er ikke normen imidlertid, så du er nødt til å akseptere at din rimelig spillet abonnement service betyr å spille gamle spill.

Det er en Flott Måte Å Utvide Din Horisont

En av de store ting om spillet abonnement tjenester er at du får til å spille spill som du ellers ikke ville ha kjøpt selv. Siden abonnement er en fast kostnad, er det ingen grunn til ikke å eksperimentere og prøve alt i biblioteket.

Du kan finne at et spill du ikke trodde ville være noe moro er faktisk perfekt for deg. Det er også en god måte å unngå å bygge opp en gigantisk gaming etterslep.

Det Kan Være Flere Fordeler

Den viktigste appellen til et spill abonnement på en tjeneste er, selvfølgelig, de spillene du kommer til å spille som medlem. Imidlertid, du bør også ta hensyn til om det er statister å blidgjøre de tilbyr.

Den vanligste typen av perk er alltid velkommen rabatt. Spill som er en del av biblioteket kan være tilgjengelig for permanent kjøpe til en lavere pris. Likeledes, abonnenter kan få bedre tilbud for nedlastbart innhold enn ikke-abonnenter. Vurdere disse ekstra perks og hvor verdifulle de er for deg, som kan tippe vekten på om tjenesten som helhet er verdt det.

Et Par Gode Abonnementer

Med så mange abonnements-tjenester, kan det være vanskelig å vite hvor du skal lete. Den gode nyheten er at det er bare så mange som er verdt å nevne. La oss gå gjennom noen av de fremste valg på ulike plattformer.

For PC-spillere, nummer #1-tjenesten i skrivende stund er Xbox Spill Pass for PC. Dette gir et stort utvalg av spill, inkludert 1.-party trippel-A juggernauts som Forza Horizon 4, Halo og Microsoft Flight simulator. Hvis du eier en Xbox-En, du kan betale for et abonnement tier som dekker begge plattformer.

Utgiveren-spesifikt abonnement, slik som de fra EA via Origin-Tilgang eller Ubisoft via Uplay+ er verdt å se nærmere på. Men, de bare egner seg for spillere som er fans av de utgiverne generelt. Hvis du er en stor Assassin ‘ s Creed eller Far Cry fan, for eksempel, Uplay+ vil være mer verdt.

På mac os og iOS-den mest overbevisende spill abonnement tjenester er uten tvil Apple Arcade. Disse spillene er kuratert av Apple og tilbyr et bredt utvalg av quality erfaringer. Å være i stand til å spille de samme spillene på tvers av din Mac, iPhone og iPad er ganske stor. Den støtter også Familie Deling! Les mer om Apple Arcade her.

Google har noe lignende for Android i form av Spille Passere. Det tilbyr hundrevis av premium-spill så vel som ikke-spillet apps. En utrolig mye for Android-spillere, men ikke tilgjengelig over hele verden som Apple er Arcade.

PlayStation-fans ønsker å se til PlayStation Nå. Denne tjenesten startet som en måte å streame eldre klassiske PlayStation-spill til andre plattformer. Du kan fortsatt gjøre dette, men det tilbyr også nedlastbare PlayStation 4-spill.

Som nevnt, Xbox Ett brukere kan ha GamePass, eller gå for den Ultimate tier, som inkluderer GamePass for PC, samt Xbox Live-tjenesten.

De Beste Tilbudene i Gaming

Mens det er mange debatter om hvorvidt spillet abonnement er bra for spillet industrien som helhet, det er ikke tvil om at de er utrolig bra tilbud for spillere. Klart, hvis du ikke egentlig spille spill, de er ikke verdt noe.