De Beste Xbox Ett Hodesett

0
56

Spillere er alltid på jakt etter den raskeste måten å forbedre sine ferdigheter på et spill. De tilbringer timer på å lete etter riktig kontrolleren eller TV-en for å gi dem bare et par prosentpoeng opp på sine fiender, men ofte overse den enkleste forbedring de kan gjøre: lyd.

En høy kvalitet gaming headset er en bedre investering enn hvilken som helst lydenhet. Hodetelefoner gir krystallklar lydkvalitet, som lar deg høre en fiende nærmer seg bakfra og forbedrer lydopplevelsen av alle single player spill. Spørsmålet blir da hvilken bluetooth-headsettet er det beste valget for ditt budsjett.

Vi har samlet en liste over de beste Xbox Ett hodesett på markedet for å hjelpe deg med å bestemme hvilke hodesett er den beste pick for din spillestil.

SteelSeries Arctis 9X Wireless Gaming Headset – $200

SteelSeries er et selskap som er på nivå med de beste audio-merker, og Arctis 9X tilbyr noen av de beste lyd av en Xbox Ett headset på markedet. Dette headsettet veier 13 oz og er også kompatibel med PS4, PC, Slå, og mobile enheter.

Hva skiller det er dens trådløs funksjonalitet. Mens Arctics 9X kan være plugget i, ingen ønsker å sitte så nær sin konsoll, spesielt hvis de spiller på en stor tv. Batteritiden varer til over 20 timer på én lading. Vil du ha beskjed i god tid når batteriet begynner å bli lavt, også. Det er ingen fare for det slippe midt i en viktig kamp.

Ørepluggene og hodebøylen er laget for å være så behagelig som mulig. Ideen er at du ikke legger merke til dem under lange spilløkter. Mikrofonen har ikke sant støyreduksjon, men gjør en solid jobb med å drukne ut lyder fra omgivelsene.

Den SteelSeries Arctis 9X er en stor alt-rundt Xbox-En hodetelefon som vil gi deg en kant opp i flerspillerkamper.

HyperX Cloud Stinger Core – $40

Den HyperX-serien er en annen flott alternativ for gaming headset, spesielt for de på et budsjett. Mens HyperX har dyre modeller, HyperX Cloud Stinger Core er en entry-level-hodetelefoner som fortsatt gir god lyd kvalitet for en mye rimeligere pris.

Du vil ikke få den samme bjeller og fløyter du kan motta på et høyere priset Xbox-En hodetelefon, men HyperX Cloud Stinger Kjerne vil likevel gi deg et forsprang på konkurrentene ved hjelp av nettopp deres tv-høyttalerne.

Den headset veier bare 7.6 oz, noe som gjør den til en av de letteste alternativer der ute. Den ørepropper er myk og komfortabel for lange spilløkter, og hodesettet passer nesten alle head størrelser. Hvis du har et lite hode, en baseball cap kan gå en lang vei mot å gjøre hodesettet passer ordentlig.

Mikrofonen kan vippes opp og ut av veien når den ikke er i bruk. Mens HyperX Cloud Stinger Core er ikke trådløse, er det fortsatt et solid valg for spilleren på et budsjett.

Microsoft Xbox Én Offisiell Headset – $58

Det er sjelden å se offisielt lisensiert utstyr fungerer godt, men den offisielle Microsoft Xbox-En hodetelefon er en kraftig alternativ som er ikke bare behagelig, men gir anstendig lyd kvalitet til en pris som ikke vil bryte banken. Xbox-En Stereo Headset har en retningsbestemt mikrofon som tydelig fanger opp stemmen din, men ikke vil gjøre mye for å blokkere ut ambient lyd.

Mens kablede headsettet kobles direkte inn i kontrolleren, snarere enn konsollen. Dette kutter ned på mengden av løse kabler du har å stri med. Mens trådløse ville være å foretrekke, til denne prisen, en kabel er et lite offer for å få til dette nivå av kvalitet.

Headsettet er 7.9 oz og bruker pustende øreputer som hjelper kamp som fryktede øret svette under lange økter i Halo. En ting å huske på er at det lett vekt er et resultat av en ganske tynn bygge, slik at headsettet ikke kan stå opp til mye misbruk. Hvis du føler deg et raseri avslutt kommer, ikke kaste hodesett.

Microsoft Xbox Én Offisiell Headsettet mangler mange av de mer avanserte funksjonene høyere priset hodetelefoner gi, men det er fortsatt et godt alternativ hvis du ikke er en audiofile. Det fungerer også på PC-en hvis du finner deg selv å veksle mellom de to plattformene.

SteelSeries Arctis 1 Wireless Gaming Headset

Den Arctis 1 merker SteelSeries’ andre oppføringen er på denne listen, men det er vel fortjent. Å finne et trådløst gaming hodesett for mindre enn $100 er en vanskelig prestasjon, selv om dette gjør merke bare av en eneste cent (takk, markedsføring team.) Bedre ennå, er dette hodesettet er Microsoft-sertifisert for kompatibilitet, ikke bare med Xbox-En, men den kommende Serien X-konsoller.

Den Arctis 1 bruker 2,4 GHz trådløse å gi god lyd kvalitet med minimal forsinkelse. Mikrofonen kan være frakoblet når du ikke trenger det, og det bruker støyreduserende teknologi, det betyr at lagkameratene hører ingenting, men din stemme.

Høyttalerne bruker de samme driverne som Arctis 7. Du vil være i stand til å ta ut lyden av skritt selv som eksplosjoner brøle i det fjerne. Nivået av lyd detalj er imponerende for en hodetelefon så rimelig som dette, og vil bidra til å gi deg en etappe opp i spent multiplayer spill.

Den Arctis 1 headsettet er behagelig, også. Den bruker SteelSeries’ AirtWeave øreputer med pustende stoff. Du kan bruke disse for utvidet gaming perioder uten mye tretthet, og pannebåndet i seg selv er forsterket med stål for å gi den ekstra holdbarhet. Med riktig pleie, Arctis 1 skal vare i mange år framover.

Noe interessant å merke seg er at mens Xbox-en hodetelefon er sub-$100, hvis du er villig til å bruke en ekstra $10, kan du kjøpe et begrenset opplag Cyberpunk 2077 tema modell—noe fans av den kommende tittelen kan bli begeistret.

Disse fire beste Xbox Ett hodesett ovenfor varierer i pris og ytelse fra high-end til mid-range, men hver og en er verdt pengene, og vil bidra til å forbedre spillet ditt.

Hva er din anbefaling for en Xbox-En hodetelefon? La oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.