Wat Moet Ik Letten Op Netflix? Binge Zonder Gissen [2020 Editie]

0
36

Heb je ooit gevonden jezelf zitten in de voorkant van de Netflix-scherm, eindeloos scrollen door middel van shows, en vraagt u zich af “wat moet ik letten op Netflix vanavond?” Uren later vindt u het tijd voor bed, maar je hebt het eigenlijk niet zag iets! Welkom in de wereld van “keuze verlamming”.

Een situatie waarin je zo veel schijnbaar goede keuzes te maken, dat je uiteindelijk het maken van geen keuze op alle. Een effectieve manier om over dit probleem, is door het beperken van het aantal keuzes voor je.

Dat is precies wat we gaan doen voor u nu, zo kunt u meer tijd besteden aan het kijken naar Netflix en minder tijd aan het nadenken over het kijken naar Netflix. Om te sorteren helpen die graag wat blijkt, we gaan gebruik maken van de meest wetenschappelijk geldige persoonlijkheidstheorie van vandaag – de vijf factor model.

Dat klopt! Elk van onze aanbevelingen van Netflix zal worden uitgelijnd langs de vijf verschillende persoonlijkheidsdimensies dit populaire model zegt dat elke persoon binnen van hen.

Het is wetenschap! OK, misschien niet de manier waarop we het doen, maar het is nog steeds een leuke manier om na te denken over wat u wilt bekijken op Netflix.

Voor Degenen Open voor Nieuwe Ervaringen

Bent u iemand die open staat voor nieuwe ideeën en nieuwe ervaringen? Hou je van het hebben van uw horizon uitgebreid? Dan zult u hou van deze toont aan dat de grenzen verleggen en echt je aan het denken.

Wat meer is gevuld met onbekenden dan menselijke seksualiteit? Seksuele voorlichting is een eigenzinnige programma over een jonge man die neemt wat hij geleerd van zijn sex therapeut moeder en begint met het uitdelen van advies aan zijn eigen verwarde adolescent school vrienden. Met wisselend succes. Met gelijke delen gelach en ineenkrimpen factor, seksuele voorlichting zal ook de druk op de grenzen van je eigen seksuele kennis. Yup, je nodig hebt om heel open te waarderen dit.

Er is weinig twijfel dat u hebt gehoord van Netflix smash-hit Vreemde Dingen, maar als je het nog niet gezien heeft kan u denkt dat deze innovatieve horror show is gewoon een nostalgische rehash van de jaren ‘ 80 pop-cultuur die geïnspireerd. Dat kon niet verder van de waarheid en u zult vinden een vlijmscherpe, moderne verhaal als het gaat om mind-bending ideeën en wendingen die je niet zien aankomen. Er is een goede reden voor deze show niet zal sterven.

Onnatuurlijke Selectie is een fantastische documentaire die zal uitbreiden van uw geest op een manier die kan heel onverwacht. Als u wilt dat een crash-cursus in de voorhoede van de ontwikkelingen in de wetenschap dat zou kunnen veranderen de aard van onze mensheid, nou dit is de show om naar te kijken. Het benadrukt wat gen technologie voor het bewerken van nu al kunnen doen vandaag en wat het zal binnenkort mogelijk te maken, wijzigen of herstellen. Het is een deurklink van een reis!

Voor de Gewetensvolle

Gewetensvolle mensen zijn verantwoordelijk, georganiseerd, hard werken en willen vasthouden aan regels. Als dat klinkt als u deze Netflix geeft zal waarschijnlijk rub u op de juiste manier.

De eerste show op onze lijst voor u is het een uitstekende Opruimen met Marie Kondo. Mevrouw Kondo is wereld beroemd is om haar huishoudelijke tips en deze serie toont haar geweldige technieken om u te helpen opgeruimd en het organiseren van uw huis in een Japanse-efficiënte manier.

Genade en Frankie is gevuld met gemankeerde personages proberen het beste te maken van het leven curveballs, maar de cast die bijna overal bestaat uit mensen die fundamenteel morele en proberen om het juiste te doen. Vanuit hun standpunt ten minste. De gelijknamige Genade en Frankie eindigen steeds vrienden en zakelijke partners als hun man verlaten hebben voor elkaar! Het is een geweldige locatie en het helpt ook dat deze show heeft een absoluut all-star cast.

Onze Planeet is één van de meest prachtige natuur documentaires ooit gemaakt. Verteld door niemand minder dan Sir David Attenborough, de serie richt zich op de instandhouding van problemen en hoe wij mensen invloed hebben op de natuurlijke wereld. Het is de perfecte beetje inzicht de gewetensvolle onder ons zullen weten te waarderen.

Voor de Extraverte

Een extraverte persoonlijkheid is iemand die geeft de voorkeur aan het gezelschap van andere mensen. Zij praten met anderen en niet kunnen genieten van alleen zijn de meeste van de tijd. Dus deze programma ‘ s zijn gekozen op basis van het feit dat ze best bekeken met een groep vrienden of anderszins een beroep op dat extraverte levensstijl.

Netflix nieuwe kijk op het eeuwenoude verhaal van Dracula toont ons de ultieme extrovert in actie, hoewel hij wel een klein probleem met sociaal aanvaardbaar gedrag! Dit is één van de shows die je absoluut niet mag bederven voor jezelf, zodat we voorkomen dat de vermelding van een van de onverwachte wendingen. In plaats daarvan, bent u ervan verzekerd dat Claes Bang aan de beurt als de ultra-charmante vampier is zowel angstaanjagend en volkomen onweerstaanbaar. De show is ook gelukkig kort, waardoor het de perfecte weekend binge!

Komende in de Mode is een hot nieuwe reality show waar getalenteerde mode-ontwerpers uit gezicht tegen elkaar om te bepalen wie zal de volgende grote ding in de mode. Deze show is de belichaming van extraversie, met modellen strutting hun spullen en flamboyante mensen maken hun opwachting. Het gebeurt ook een geweldige show om naar te kijken met een groep vrienden, vooral als je deel uitmaakt van een hip publiek.

De Onbreekbare Kimi Schmidt is het eigenzinnige verhaal van een jonge vrouw die wordt ontvoerd en bewaard in een ondergrondse bunker door een sekteleider. Eens gered, ze moet haar leven weer op de rails en haar eeuwige optimisme en ontembare geest zijn de enige dingen die haar door. Een beetje surrealistisch en zeer grappig, Kimi is de ultieme extraverte, zelfs als dat is het laatste wat de situatie vraagt.

Voor de Introverte

Introverte mensen genieten van hun eenzaamheid en als ingetogen ervaringen. Je zou kunnen zeggen dat Netflix als geheel is een introverte paradijs, maar deze programma ‘ s moeten met name een beroep op u als u liever uw eigen bedrijf.

Queer Eye is de spirituele opvolger van Queer Eye for the Straight Guy. Deze nieuwe show ziet de “Top Vijf” naar een andere behoeftigen genomineerde elke week en hen te helpen hun leven weer in elkaar. Terwijl elke persoon in een aflevering heeft verschillende noden, iedereen kijken zullen genieten van de tips als het gaat om persoonlijke verzorging, hoe sociaal zijn, hoe versier je huis en al het andere wat extraverte mensen lijken te begrijpen vanaf de geboorte. Er is niets mis met het zijn van een introverte, maar het is nooit een slecht ding om te zien hoe de andere helft leeft.

De Verstorven Gids gaat om een vrij harde horloge voor bijna iedereen, maar het is ook een geweldige show om u te helpen het gevoel dat je niet de enige persoon in de wereld te hebben onhandig, vernietigend ervaringen. In elke aflevering nemen mensen het podium om de verhalen te vertellen van hun meest vernietigend ervaringen. Het is grappig en super cringey. Uitstekend vermaak inderdaad!

The IT Crowd is de toon van De Big Bang-Theorie wensen dat het was. De cult-klassieker komedie over drie mensen die werkzaam zijn in de IT-Afdeling van een disfunctionele corporate hell hole. Dit is waar “heb je geprobeerd het uit te schakelen en weer in?” komt uit. Het is ace.

De Beste Shows voor Aangename Mensen

Gemoedelijke mensen zijn geweldig om rond te zijn. Ze zijn aanhankelijk, begrip en hebben de neiging om, zoals het doen van leuke dingen voor andere mensen. De positieve dingen in het leven hen gelukkig maakt en als je een van deze bruisende do-gooders deze Netflix geeft waarschijnlijk gaan om uw dag te maken.

Vriendelnds geen introductie nodig. Het is een sitcom over de ups en downs van vijf jonge mensen die in de jaren ‘ 90 in New York. Living apartments ze nooit zou kunnen veroorloven in het echte leven. Nog steeds na al die jaren en veel feel-good komedie.

De Goede Plek gooit onze heldin in het hiernamaals, maar in het geheim, ze weet dat ze niet verdient, dit paradijs. Zal haar geweten het beste van haar of zullen ze fake it till maakt ze het?

Chill met Bob Ross is er niets meer dan te kijken naar een van de meest chille dudes in de wereld van verf aantal zeer mooie foto ‘ s. U kunt zelfs het schilderen ze samen met hem als je wilt. Gebruik uw iPad. Het is allemaal cool, man.

Als Je, eh, Niet Zo Aangenaam

Aan de andere kant, je kan een beetje cynisch. Wanneer de kinderen rond te komen voor Halloween heeft u meer kans om de hand van trucjes in plaats behandelt. Als u iemand bent die graag in een beetje van de duisternis en boosheid, deze houding vol Netflix geeft waarschijnlijk “warme” uw hart.

Sabrina the Teenage Witch is terug, maar dit is niet de familie-vriendelijke wereld dat Melissa Joan Hart bracht ons terug in de jaren ‘ 90. Duistere, satanische en heerlijk kwaad. Het teken alle dozen van een (letterlijk) bloody good time. Jammer genoeg, is de kat niet meer praat.

The Witcher is de grootste streaming show in de wereld op dit moment en terecht. Dit is het donker-TV fantasy we hebben allemaal gewacht. Sommige vloeken, veel zwijgzame grommend en donkere magische monster mayhem. Echt iedereen zou moeten kijken, maar als je het donkere dit is vooral van essentieel belang.

U is een “romantische” serie als uw idee van romantiek is een psycho stalker. Ja, de hoofdpersoon is de bad guy en als je graag tv-series zoals Dexter, dan moet Je een titel die moet worden op uw lijst. Zal de kerel het meisje te krijgen? Voor haar wille we hopen van niet.

Als Je een Beetje Neurotisch

Mensen die beschikken over veel van neuroticisme in hun persoonlijkheid hebben de neiging om te voelen angst, een beetje depressief, twijfelen aan zichzelf en focus een beetje te veel op de negatieve dingen. Dus deze programma ‘ s zijn een vrij goede oplossing daarvoor of laat zie je de neurotische het leven vanuit een ander oogpunt. Nee, het is niet alleen een lijst van Woody Allen films.

Leven met Jezelf is precies wat het zegt over het tin. Paul Rudd ontdekt dat hij is vervangen door een kloon van zichzelf. Kan hij leven met zichzelf? Is het doden van je kloon moord? Het helpt ook niet dat de gekloonde versie van hem is een zonniger persoon. De neurotische onder ons zullen echt betrekking hebben op deze.

Bojack Ruiter net klaar met zijn laatste run, en, eerlijk gezegd, het is een meesterwerk. Een volwassene geanimeerde show over dieren, mensen en de meer gebruikelijke mensen samen te leven in een fictieve versie van Hollywood, Bojack is zowel hilarisch en helemaal niet bang van het graven naar de donkerste hoeken van de negatieve emotie. Het lampoons alles, inclusief zichzelf. De titulaire Bojack is een gewassen-up-90 acteur die tal van zonden te verzoenen en zelfs meer genezing te doen. Het nemen van de reis met hem is de moeite waard elke minuut.

Een grote Mond is een andere volwassene animatieserie nemen van een surrealistische, maar ontroerende kijk op het moeilijkste moment in ons leven – in de puberteit. De hilarische cast van personages op te groeien en om te gaan met de complexe wereld van lastige menselijke seksualiteit.

Bent U Niet Vermaken?

Dat moet betrekking hebben op zowat elke brede voorkeur voor wat te bekijken op Netflix, maar het belangrijkste is om te beginnen met het kijken naar iets. Ofwel je het leuk genoeg om naar het einde, of je zal het niet. Maar in ieder geval moet je weten dat in plaats van te staren op de menu ‘ s voor nog een andere dag.