Hoe Om Te Luisteren Naar Gratis Muziek Online Zonder Te Downloaden

0
24

Als je van muziek houdt, er zijn vele websites waar je kunt luisteren naar muziek gratis online vanaf uw mobiele telefoon, tablet of computer, zonder iets te downloaden.

Met zo vele opties beschikbaar, vindt u het moeilijk om zich te vestigen op slechts één of twee. Hieronder is een lijst van de 12 sites die zal het gemakkelijker maken voor u om te beslissen, zodat u kunt vinden en spelen vrijwel elke song in de wereld, wanneer u maar wilt.

Waar Om Te Luisteren Naar Gratis Muziek Online

Spotify

Spotify is een van de toonaangevende muziek streaming service providers met miljoenen nummers vermeld in de catalogus. Met Spotify kunt u luisteren naar muziek gratis online zonder iets te downloaden. U alleen gebruik maken van een webbrowser op uw laptop of een app op uw mobiele apparaat.

Wat maakt Spotify leuk is dat je kunt afspeellijsten maken en delen met anderen, zodat zij kunnen spelen dezelfde muziek, of toegang samengesteld afspeellijsten. U kunt ook een radio station en Spotify zal spelen aanbevelingen op basis van uw muziek belangen.

Alle muziek is gratis, en er is een breed scala aan genres, waaronder moderne en oudere muziek, die u kunt vinden door te zoeken naar je favoriete artiesten, afspeellijsten en albums, of door het bekijken van de top-lijsten en nieuwe releases. U kunt deze toevoegen aan een Spotify muziekbibliotheek te spelen deze later weer.

Echter, moet u een gebruikersaccount aan te maken op Spotify.

Spotify gratis advertenties weergeeft, heeft een lagere bitrate, en de grenzen van de track slaat elk uur. Plus, kunt u alleen kiezen en afspelen van een track op selecteer afspeellijsten.

YouTube Music

YouTube-Muziek is een andere veelgebruikte site om te luisteren naar gratis muziek op internet. Het stelt u in staat om toegang te krijgen tot een hele muziekcatalogus en is veel gemakkelijker te bereiken als het werkt met alle grote platformen.

YouTube Music werkt net als de reguliere site, behalve dat het is gewijd aan het streamen van muziek, video ‘ s en liedjes. U kunt zoeken en uploaden van uw favoriete muziek, ambacht speellijsten, luister naar de voorgeprogrammeerde playlists voor specifieke genres, vind categorieën voor kinderen, muziek, of een abonnement op uw favoriete artiesten’ kanalen op updates van nieuwe content.

Het kan ook een playlist samenstellen op basis van uw muziek belangen, en u kunt gebruiken op uw mobiele telefoon, tablet of computer. Echter, YouTube Music, zoals Spotify, ook moet u aanmelden bij uw Google-account.

Als je gewoon muziek wilt afspelen in de achtergrond terwijl u werkt of een studie, YouTube Music free is een goede optie. Echter, je zult moeten nemen met advertenties in tussen tracks, en kunt u niet downloaden van muziek, of het luisteren naar muziek op de achtergrond.

U zult genieten van YouTube Muziek meer als je pony voor de betaalde tier biedt ad-gratis muziek kunt u tracks downloaden en afspelen van muziek op de achtergrond.

Pandora

Pandora is een van de oudste platforms voor het streamen van muziek gratis online. Naast de miljoenen nummers in de catalogus, het heeft veel mogelijkheden, waaronder, podcasts, kunstenaar tour informatie, en het album commentaar onder anderen om te concurreren met rivaal diensten.

U kunt de muziek gratis, met of zonder een abonnement, maximaal 100 gepersonaliseerde radiostations en muziek on-demand. Het leert ook de muziek die u leuk vindt als je luistert en het tempo van de nummers. Het past dan bij uw smaak zo te spelen meer van wat je leuk vindt.

Als je liefde voor het aanpassen van uw muziek, Pandora is een ideale plek om uw favoriete nummers en artiesten en het ontdekken van muziek die vergelijkbaar is met wat je al graag.

Pandora werkt op meerdere apparaten, maar er zijn enkele verschillen tussen het gebruik van de gratis en premium versies van de service.

Met Pandora gratis, u kunt luisteren naar muziek en het maken van gepersonaliseerde stations. Het biedt ook onbeperkt track springt alleen als u kijken naar de video-advertenties. De betaalde tier – Pandora-Plus – biedt ad-vrije muziek, onbeperkt gepersonaliseerde stations, onbeperkt springt en speelt, en maximaal 4 zenders voor offline luisteren.

Mixcloud

Audio-streaming platform Mixcloud gebruikt de ‘interactieve radio’ aanpak om te groeien als een platform voor podcasts, miljoenen DJ-mixen en radio-stijl shows samengesteld door DJ ‘ s en radio-presentatoren. Luisteren is gratis, maar er waren regels over wat kan of kan niet worden geüpload in te mixen, en ze kon royalty ‘ s betalen aan de makers van content voor de gebruikte muziek in de inhoud.

Net als andere gratis online muziek websites, u kunt afspeellijsten maken, toegang lange lengte audio, – muziek mixen, – en radioprogramma ‘ s gratis. Als u wilt, kunt u de inhoud sorteren op genre, stemming of doorzoekbare tags, en te beluisteren op je mobiele apparaat of computer.

Echter, de gratis afspelen van streaming ervaring grenzen gebruikers op verschillende manieren. U kunt niet luisteren naar shows met meer dan drie tracks van een album of vier tracks van dezelfde artiest.

Plus, u kunt alleen zoeken naar voren als je luistert naar een show, en u kunt alleen luisteren naar dezelfde toon voor een maximum van drie keer in een glooiende twee weken venster. Het is ook ad-ondersteund en u kunt niet luisteren naar specifieke nummers op de vraag.

AccuRadio

AccuRadio is een gratis online muziek streaming-dienst die kunt u zoeken naar stations in of kies er een die je wilt als je niet weet wat je zoekt. In tegenstelling tot de andere diensten op deze lijst is samengesteld door de mens in plaats algoritmen of bots, en u kunt nummers overslaan van een onbeperkt aantal keren.

U hoeft niet een gebruikersaccount om de service te gebruiken, maar als u wilt minder advertenties, kunt u zich aanmelden voor een gratis account aan en pas vervolgens uw kanaal op basis van uw muziek belangen, of sla ze op als uw favorieten. Er is geen premium, advertentie-vrije versie van Accuradio beschikbaar.

Deezer

Deezer is een van de grootste muziek catalogi, met tientallen miljoenen nummers die je kunt beluisteren voor gratis. Het heeft veel radio-zenders, genres en leuke pre-en-klare mixen. Ook kun je individuele tracks of complete verzamelingen, afspeellijsten maken en toevoegen van je muziek of delen met anderen.

U kunt ook gebruik maken van Deezer music discovery tool om nieuwe muziek op basis van uw voorkeuren en geniet ze van een mobiel apparaat of computer. Net als andere gratis muziek streaming diensten op deze lijst, het is gratis tier is ad-ondersteund en niet om muziek te streamen in hoge definitie (HD) kwaliteit.

Jango

Jango heeft een enorme bibliotheek van de songs die je kunt beluisteren voor gratis zonder download of registratie. U kunt uw eigen internet radio station door te zoeken naar je favoriete artiesten of surfen op stations by genre of tien jaar, en deel ze dan met anderen.

Het suggereert ook, vergelijkbare artiesten en liedjes op basis van de muziek die u wilt, kunt u luisteren naar andere gebruikers stations’, en je kunt het verbieden van de nummers die u niet wilt weergeven in uw stations.

U bent vrij om te springen tussen de nummers in de collectie, maar je kunt het niet overslaan naar een specifieke plek op de baan. Plus, als je wilt spelen met een specifieke song, kunt u deze zoeken, hoewel Jango zal spelen van de volledige YouTube-video in plaats van een audio-track.

SoundCloud

SoundCloud is op de muziek scene sinds 2007, toen de sociale media sites zoals Facebook en anderen waren weg te nemen. Het is een van de beste plaatsen om te luisteren naar gratis muziek online zonder te downloaden. Je kunt vinden van de artiesten, de mixtapes van Dj ‘ s en een demo-tapes van muzikanten.

Je kunt je eigen muziek creaties met anderen, toegang onbeperkt playlists, en als je al een account, kunt u toegang tot al uw nummers van de website en de mobiele app. Het omvat niet de meeste van de songs op andere muziek streaming sites wel.

StreamSquid

StreamSquid audio-streaming van YouTube-zonder de video ‘ s. Vanuit een usability-oogpunt, het kent minder beperkingen in vergelijking met andere diensten. U kunt overslaan onbeperkt tracks, afspeellijsten maken en een bibliotheek van uw favoriete nummers naar je luisteren geschiedenis, en speel de liedjes.

Hoewel je kunt spelen alle nummers uit de zoekresultaten en bladeren in de hitlijsten van verschillende landen, kunt u niet importeren in de YouTube afspeellijsten naar uw eigen collectie.

LiveXLive

LiveXLive ook kun je muziek streamen voor gratis online, maar het is populair voor streaming live festivals en evenementen. U kunt aangepaste radio stations rond uw muziek interesses op basis van verschillende genres, artiesten of nummers en stations vinden die door andere gebruikers.

De gratis versie laat je niet in de kiezen van de nummers die u wilt afspelen. Het is ook ad-ondersteund, ontbreekt offline afspelen van muziek en HD-kwaliteit audio, en de grenzen van uw track overslaan.

MusixHub

MusixHub is een andere bron van onbeperkt gratis muziek streams nummers uit diverse genres als rock, punk, rap en pop naast YouTube muziek video ‘ s op één platform.

Het geeft u gratis, gemakkelijk en onbeperkt toegang tot de muziek die u graag van je favoriete artiesten, waaronder live optredens, nieuwste video ‘ s, volledige albums, en interviews met onder andere inhoud.

Het bevat alle nummers van uw favoriete afspeellijst op de zijkant, zodat u kunt kiezen welke u wilt afspelen, en hoeft u niet te registreren om gebruik te maken van de dienst. U kunt de nummers herhalen zoveel als je wilt en ga verder naar een deel tijdens een lied.

Echter, wanneer u zoekt naar een liedje, het niet tonen van de individuele track waarnaar u heeft gezocht, maar brengt afspeellijsten in de plaats. Het heeft ook de neiging om te lag een beetje, want het geeft zowel de audio en video op hetzelfde platform.

Dash Radio

Dash Radio is een internet radio website biedt een verscheidenheid van radiozenders in verschillende genres, die u kunt delen via e-mail of op de sociale media met uw familie of vrienden. U kunt stream gratis muziek door het vinden van een zender met uw favoriete genre, en voeg het toe aan je dashboard om toegang te krijgen tot het later op.

U kunt gebruik op het web of via de mobiele app, maar de selectie van genres is beperkt, en sommige hebben zo weinig als twee radiostations.

Geniet Van Uw Favoriete Muziek

Al deze sites kunt u luisteren naar muziek gratis online zonder te downloaden. Of het nu een enkele track of album, afspeellijst of radio-station kunt u muziek van verschillende genres en artiesten, en zelfs te delen met anderen.

De meerderheid van deze diensten worden ondersteund door advertenties, maar je kunt nog steeds genieten van je eigen muziek bibliotheek, het ontdekken van nieuwe of aankomende kunstenaars, en nog geld besparen ook.

Heeft uw favoriete site voor gratis muziek maken in de lijst? Zo niet, laat het ons weten in de reacties hieronder.