9 Boek Lezen Apps De Moeite Waard

0
27
Pra Kinder/Shutterstock.com

Enkele genoegens in het leven groter zijn dan worden ondergedompeld in een groot boek. Blijf up-to-date met de nieuwste boeken of inhalen op de klassiekers met deze goedkope en gebruiksvriendelijke boek lezen apps. Wat een nieuw idee!

Wat te Zoeken in een Boek Lezen Apps

Het beste boek dat het lezen van apps balans ton van functionaliteit terwijl het nog steeds net zo gemakkelijk te gebruiken als een ouderwetse fysieke boek. Hier zijn een paar dingen om over na te denken als je het vinden van jezelf een goede app voor het lezen van boeken:

  • Een Grote Selectie: U waarschijnlijk niet zou lopen in een boekhandel als het had alleen twee of drie boeken op de planken, en een boek lezen apps mogen niet anders zijn. Ideaal, deze apps bieden honderdduizenden e-boeken over populaire genres als YA of non-fictie, of in ieder geval geven u een manier voor het uploaden van je eigen boeken. Bonus punten als de app ondersteunt aanvullende indeling keuzes, zoals luisterboeken, tijdschriften en graphic novels, of kunt u verbinding maken met uw lokale bibliotheek systeem om toegang te krijgen tot de titels die manier. Ook als u veel enthousiaste lezers in uw huishouden (lucky you!), overweeg apps met een soort van familie bibliotheek van de functie die je laat elke lezer op de account toegang tot titels anderen hebben gekocht of geüpload.
  • Eenvoudig te Gebruiken: Zoals we al eerder zei, deze programma ‘ s brengen veel lol en echt nuttige functionaliteit aan het lezen van een boek, maar dat betekent niet dat ze het moet moeilijk zijn om te navigeren. Goed boek apps moet maken het gemakkelijk om te vinden, te kopen, of het uploaden van een boek en begin te lezen, wat betekent dat het moet hebben van een schone intuïtieve lay-out. Ze moeten uw voortgang in een boek, kunt u meerdere bladwijzers, en u toelaten om pop uit naar een bird ‘ s-eye view om snel vooruit te kijken in een boek of een passage die u al gelezen. Ze moet ook voorzien zijn van een ingebouwd woordenboek en vertaling optie.
  • Customization Opties: De mogelijkheid voor het aanpassen van iets is altijd een plus, en de beste lezing apps kunt u lettertypen, schakelen of donker blauw-licht modi, en zelfs hoogtepunt, opslaan of delen een bijzonder geweldige passage.
  • Compatibiliteit: Sommige van deze apps alleen beschikbaar zijn voor één platform, terwijl anderen bieden een bredere compatibiliteit (zoals op tablets, eReaders of desktop computers, naast de mobiele app). Bedenk welke apparaten je wilt lezen, en als je van plan bent te lezen op meerdere apparaten, kies een app die biedt cross-apparaat te synchroniseren, zodat u kunt pick-up waar je het laatst gebleven was op een ander apparaat.
  • Keuzes voor Opslag: Uw digitale boeken zal worden lokaal opgeslagen op uw apparaat of via de cloud-opslag. Overweeg hoeveel opslagruimte u hebt op uw apparaat en of u wel of niet wilt cross platform beschikbaarheid indien u lezen op meerdere apparaten. Meestal zijn deze apps niet verantwoordelijk voor hun eigen cloud-opslag van uw boeken of kunt u sluit uw eigen cloud-opslag optie, dus pas op voor apps om geld vraagt elke maand voor cloud-opslag.
  • Eerlijke Prijzen: Terwijl de apps zelf zijn gratis, de inhoud niet. Verwacht nieuwe en populaire boeken worden de duurste opties en ook niet worden verrast om te zien oudere en minder populaire boeken kost heel weinig of misschien niets. Bonus punten naar apps die eerlijke prijzen en zijn niet bang om regelmatige sales en het bieden van goede deals tussen verkoop, of die u toestaan om te uploaden boeken die je al hebt verworven jezelf.

Beste Algemeen: Amazon Kindle

Amazon

Met meer dan een miljoen e-boeken bij de hand en duizenden van luisterboeken, tijdschriften en stripboeken, Amazon Kindle (Gratis, met in-app aankopen) heeft iets voor iedereen. Als je niet zeker bent van wat je wilt lezen, bekijk gepersonaliseerde aanbevelingen en een up-to-date grafieken weergeven van wat populair nu. Het biedt ook ton van aanbiedingen waarbij u kunt besparen tot 80% korting op boeken uit alle genres van sci-fi en romantiek om non-fictie en YA-thrillers—en u kunt zelfs boeken lenen uit uw lokale bibliotheek.

Amazon Kindle werkt op Android-en iOS-apparaten als op Mac en PC, zodat je kunt blijven lezen, ongeacht welk apparaat u gebruikt. De leden van uw gezin kunt ook een boek lezen als je eenmaal klaar bent als ze een lid van uw Amazon Huishouden. Als je leest, je kan vertalen, buitenlandse taal passages en definities opzoeken en Wikipedia-entries voor de woorden die je niet herkent. En als je moeite met het onthouden van specifieke karakter namen, gebeurtenissen of plaatsen in een boek, wees maar niet bang—Amazon Kindle ‘ s X-Ray functie geeft een beknopt overzicht van wat iets is, contextueel, met slechts een tik. Het Woord Verstandig functie eenmaal ingeschakeld, geeft een korte en eenvoudige definities van woorden boven moeilijke woorden, dat is een leuke functie te hebben bij het lezen van moeilijke teksten, of als je het lezen van een boek niet in uw eigen taal.

Het aanpassen van het lettertype en de grootte van de tekst, samen met het aanpassen van de uitlijning van tekst, marge afstand, helderheid, en de achtergrond kleur is makkelijk te doen. En donker modus voor het lezen onder de dekens met een zaklamp? Geen probleem. De Kindle-app kunt u ook zien hoeveel tijd je nog hebt in een hoofdstuk, op basis van uw snelheid en kunt u meerdere bladwijzers, markeren en annoteren passages, rond springen via bird ‘ s-eye view, en zelfs over te schakelen naar de Audible-modus wanneer u (een soort van) bezig te zijn, zodat je kunt blijven lezen (luisteren) wanneer u rijdt of een diner koken.

Het beste voor Android (en Google) Gebruikers: Google Play Books

Google

Google Play Books (Gratis, met in-app aankopen) is een mooi, schoon, en super gemakkelijk te gebruiken app. Iedereen die reeds gebruik maakt van Google-diensten kunnen springen recht in, maar de app is ook beschikbaar voor Android-en iOS-gebruikers. Hiermee kunt u de aankoop van boeken, download gratis monsters, en zelfs het uploaden van PDF-en ePub-boeken om te genieten van alles vanuit één centrale locatie.

Speel Boeken is modern ogende en ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken, met drie tabs: Home, een Bibliotheek en een Winkel. Het tabblad is goed gevuld met het e-boek en luisterboek aanbevelingen vergelijkbaar met de boeken in uw bibliotheek en wat u eerder heeft gezocht, en is ook een geweldige plek om te checken aanbiedingen, populaire boeken, en zelfs dingen die (momenteel) gratis. Het tabblad Bibliotheek is (je raadt het al) van uw bibliotheek, die u kunt openen, op elk apparaat dat uw account is gekoppeld. Gewoon bladeren door uw bibliotheek om te zien wat je hebt of zoekt u iets efficiënter met de handige filters. Ten slotte—de Winkel tabblad. Vanaf hier kunt u bladeren gratis en betaalde e-boeken, audioboeken, tweedehands boeken, studieboeken en kinderboeken. Vrijwel alles wat je koopt of upload direct beschikbaar op het tabblad Bibliotheek.

Het beste voor Apple-Gebruikers: Apple Boeken

Apple

Apple Boeken (Gratis, met in-app aankopen) maakt het lezen van e-boeken en het luisteren naar audiobooks een absolute makkie voor Apple-gebruikers. De feature-rijke app werkt op iPhones, iPads, Mac computers en zelfs Apple Horloge, dat is geweldig als u wilt genieten van een luisterboek terwijl je neemt je ‘ s avonds lopen. De Book Store heeft een nieuwe bestsellers, klassiekers, kinderen, boeken, en zelfs stripboeken, en het heeft alle populaire genres, van thrillers tot romantiek. U kunt ook downloaden van gratis monsters van boeken voordat je zelfs denken van de uitgaven een cent op, en upload de PDF boeken in uw bibliotheek of zet je boeken op je Wilt Lezen lijst.

Alle boeken zijn opgeslagen op uw iCloud-account, zodat ze blijven gesynchroniseerd op al je Apple-apparaten, en maximaal vijf leden van het gezin kunnen profiteren van de Familie functie voor het Delen en genieten van elkaars boek aankopen. Tijdens het lezen, kunt u gemakkelijk aanpassen van lettertypen en kleuren pagina, zet de Auto-Thema ‘s zodat de app is makkelijk in je ogen’ s nachts, en zelfs enable Scrolling Weergeven als u niet wilt dat om te vegen door pagina ‘ s.

Beste Optie: Scribd

Scribd

Als je een zware reader met een paar dollar te sparen, Scribd ($9.99 per maand) is een geweldige bron om toegang te hebben. In plaats van het opladen u per boek betaalt u een Netflix-stijl abonnement per maand en ontvang onbeperkte toegang tot vrijwel alle van Scribd ‘ s boeken, tijdschriften, luisterboeken, documenten, nieuws, en (wow) bladmuziek. Krijg je zelfs een gratis trial van 30 dagen om te zien of het een goede pasvorm voordat u zich verbinden tot het abonnement. Voor het lezen, je hebt controle over de lettertypen en achtergrondkleuren, en u kunt schakelen horizontaal of verticaal scrollen. U kunt zelfs tekst markeren, annoteren, een passage en een bookmark.

Scribd heeft ton van e-books, luisterboeken en tijdschriften, waarin u kunt bladeren door categorie, Editor ‘ s Picks, nieuwkomers, en bestsellers. U kunt ook bladeren door documenten zoals het gerechtelijke dossier, de overheid reports, case studies, studiegidsen, en academische papers (een geweldige bron voor studenten). De muziek keuze is niet zo robuust als dat van een speciale sheet music store, maar het is perfect voor studenten en casual muzikanten die op zoek zijn naar iets leuk of nieuwe te verkennen. U kunt bladeren door het instrument of genre, en gemakkelijk te vinden favorieten uit films, klassieke muziek, en chart-topping kunstenaars.

Het beste voor Degenen die met een Bibliotheek Kaart: OverDrive

OverDrive

Als u liever ondersteuning van uw lokale bibliotheek in plaats van koud, harteloos, corporate boekhandel, zult u ontdekken dat er veel te graag over de OverDrive (Gratis). Zolang u beschikt over een geldige lenerspas en geen uitstaande boetes (hoe is dat mogelijk???), u kunt genieten van e-boeken, audioboeken en video ‘ s van uw lokale bibliotheek systeem. En net als bij de andere boeken lezen apps hebt u toegang tot de klassiekers en nieuwe releases. OverDrive heeft zelfs een bureaublad-app en de browser extensie in aanvulling op haar mobiele app, en uw bladwijzers en het lezen van de voortgang zal blijven gesynchroniseerd tussen alle van hen, hoewel het is vermeldenswaard dat de video ‘ s zijn momenteel alleen beschikbaar te kijken via de mobiele apps.

OverDrive geeft u de controle over uw leeservaring, met aanpasbare lettergrootte, marges, het contrast en andere opties, en je kunt de snelheid van de weergave op een audioboek luisteren jullie, van halve snelheid, dubbele snelheid. Intuïtieve menu ‘ s kunt u eenvoudig verplaatsen van uw boek aan je boekenkast, bibliotheek, websites, en uw opgeslagen favorieten. En omdat alles digitaal is, je geen zorgen hoeft te maken over de vervaldata en de te late betalingen ooit weer!

Het beste voor het Uploaden van Je Eigen Boeken: FBReader

FBReader

Niet iedereen is dol op de Grote Boekhandel ervaring en zou in plaats daarvan de voorkeur te uploaden digitale boeken aan hun bibliotheek handmatig. Als dat het klinkt alsof je, check out FBReader (Gratis met in-app aankopen). Deze app maakt het gemakkelijk voor u om te uploaden boeken in ePub, RTF, PDF, MOBI, DOCX, CBR, CBZ, Kindle azw3 -, HTML-of TXT-formaten tot 200 MB van uw Google Drive-account. FBReader is zowel Android en iOS apps evenals een desktop mac os app (sorry, geen Windows wordt nog niet ondersteund). Terwijl uw bladwijzers, collectie boeken, lezing, en op maat rekken zal blijven gesynchroniseerd tussen uw apparaten, van metadata (zoals auteur namen en tags) niet, hoewel er een update voor de binnenkort te verwachten. Synchroniseren is standaard uitgeschakeld, echter, vergeet dus niet handmatig in te schakelen dat als het iets is wat je wilt.

FBReader, kunt u het organiseren van uw persoonlijke bibliotheek op auteur, series en andere filters. Als u nog niet over een boek bestanden gedownload, wees maar niet bang: de app heeft een ingebouwde browser en downloader, waarin u kunt bladeren door de verschillende e-book catalogi en winkels te vinden van betaalde en gratis e-books.

Het beste voor het Lezen werd voorgepubliceerd Boeken: Inkitt

Inkitt

Of je nu een boek criticus of wilt u gewoon om de eerste persoon te ontdekken in de volgende populaire boek, Inkitt (Gratis) is de place to be. De app geeft je gratis toegang tot werd voorgepubliceerd boek manuscripten in een verscheidenheid van genres, en maakt het gemakkelijk om feedback te geven aan de auteur. Ook, het is ook een geweldige plek om te delen in je boek en feedback te krijgen; Inkitt publiceert ook boeken via hun zuster app, Galatea.

Lezers kunnen lezen elke reserveer hier gratis en zonder advertenties. Aan de andere kant, schrijvers behouden 100% van hun auteursrechten en ontvang gratis feedback, plus degenen die goed presteren zijn kans om gepubliceerd te krijgen. Of je wilt het lezen van fantasy, sci-fi, drama, romantiek, mysterie, thriller, horror, of erotica, Inkitt is de plaats voor het vinden van uw volgende boek, voordat iemand anders dat doet.

Het beste voor Nook Eigenaren … en Iedereen: NOOK

Barnes & Noble

NOOK (Gratis, met in-app aankopen) maakt het gemakkelijk te vinden van uw volgende lezen en genieten op je NOOK eReader … of op uw Android-of iOS-apparaat. U kunt bladeren door de Barnes & Noble online bibliotheek, die meer dan 4 miljoen titels (75.000 van die volledig gratis) en inzage in uw aanbevelingen voor zowel boeken, strips, graphic novels en tijdschriften. Alles wat je leest blijft gesynchroniseerd met een apparaat dat u de app heeft geïnstalleerd, en u kunt zelfs eBook-titels op uw Verlanglijst te zetten of te zien als je met een gratis sample.

NOOK maakt het gemakkelijk om te markeren en notities toevoegen, terwijl je leest, plus kunt u lettertypen, marges, pagina animatie, helderheid en achtergrond kleuren. U kunt ook opzoeken woord definities met de in-app woordenboek. Als u het bouwen van uw bibliotheek, NOOK kunt u organiseren in collecties op maat, en het (samen met uw bladwijzers en andere instellingen) zal blijven precies zoals u ze wilt zelfs als u andere leden van de familie van uw rekening—elke gebruiker die u toevoegt krijgt van hun eigen aanpasbare ervaring.

Beste Gedoe Gratis en Gemakkelijke Ervaring: de Kobo

Rakuten Kobo

Ondanks het feit dat minder bekend is dan de Amazon Kindle of NOOK, Kobo (Gratis) beheert nog steeds om zijn eigen te houden. Het geeft je onmiddellijke toegang tot miljoenen e-books en luisterboeken. Heck, je eerste luisterboek is van het huis (maar buiten dat is het $9.99 per maand in een terugkerend abonnement). Kobo maakt het gemakkelijk om te zien de boeken die momenteel trending alsmede degenen die nieuw zijn of binnenkort. Het biedt ook regelmatig aanbiedingen voor aanbevolen voor e-boeken en heeft een goed samengesteld lijsten van e-boeken over onderwerpen die relevant zijn voor de huidige gebeurtenissen.

U kunt gemakkelijk schakelen tussen e-boeken en luisterboeken met een eenvoudige tik op en filter boeken van de serie of de auteur. Tijdens het lezen markeer je tekst, aantekeningen te maken, het opzoeken van woorden, en zelfs het delen van je favoriete passages met anderen. Bladwijzers blijven gesynchroniseerd op alle apparaten, en u kunt instellingen voor tekst-en nachtmodus wanneer u maar wilt.