ICYDK: U Kunt Aangepaste Afdrukken van een gezichtsmasker voor zo Weinig als $13

0
39
Vernessa Himmler Illustratie/Society6

Zijn uw zelfgemaakte maskers beginnen te vallen uit elkaar? Misschien is het tijd voor het bouwen van een collectie van stijlvolle aangepaste maskers. Iedereen kan een foto uploaden of de ontwerpen van een herbruikbare geplooide gezichtsmasker voor rond de $13. Dat is minder duur dan een aantal van de “designer” maskers die je ziet zweven rond en goed de moeite waard de prijs van een op maat gemaakte accessoire.

RELATEDProtect Jezelf (en Anderen) met een Geeky Fandom Gezicht Masker

De meeste custom T-shirt voor websites als Zazzle en Society6 zijn zwenkbare in de richting van het gezicht maskers. Als u nog niet besteld via deze sites, maak je geen zorgen, ze zijn super gemakkelijk te gebruiken. Je gewoon een foto uploaden of gebruik maken van een ontwerp gereedschap in elkaar te zetten tekst en clip-art. Als je het niet leuk hoe de afdruk blijkt, kunt u altijd terugkeren of vragen voor een herdruk. U kunt zelfs kopen premade aangepaste maskers via deze websites als u wilt om jezelf te redden van een paar minuten van de inspanning.

Zonder verdere omhaal, hier zijn de beste websites voor aangepaste maskers:

  • Zazzle ($13): Geplooide groot-print maskers met een filter zakken. Zazzle is de beste waarde voor een hoge kwaliteit aangepaste maskers, en de website te ontwerpen tool is super makkelijk te gebruiken.
  • Society6 ($17 per stuk): Geplooide groot-print gezicht maskers met een filter zakken. Society6 is van de hoogste kwaliteit, prints die ik ben tegengekomen, maar ze zijn een beetje duur. Ook Society6 is in de eerste plaats een ontwerp marktplaats, dus je moet gaan door middel van een aanmeldingsprocedure voor het maken van een masker.
  • Redbubble ($13 per stuk of 4 voor $40): Eenvoudig, groot-print gezicht maskers met oor lussen. Als Society6, Redbubble is een ontwerp marktplaats, dus kunt u zich aanmelden voor het vervaardigen van je eigen masker.
  • Spreadshirt ($12 per stuk): Eenvoudige doek het gezicht maskers met een kleine afdrukken gebied. Spreadshirt is geschikt voor kleine logo ‘ s en afbeeldingen die alleen betrekking hebben op het centrum van een masker.

Bestellen face maskers voor uw collega ‘ s of familie? Hier zijn een aantal bulk websites voor aangepaste maskers:

  • Signs.com (100 Maskers voor $10 per stuk): Grote-print stof maskers met de optie voor een oor lussen of weefsel banden.
  • CanvasDiscount (10+ Stof Maskers voor $9 per stuk): Groot-print masker voorzien van verstelbare bandjes en een metalen neusstuk. CanvasDiscount verkoopt ook de goedkopere polyester maskers.
  • 24 Uur per dag Polsbandjes (100 Maskers voor $3 per stuk): Herbruikbare maskers met verschillende niveaus van kwaliteit. Maar hey, je bespaart een hoop geld.

Houd in gedachten dat deze aangepaste maskers zijn voor algemeen gebruik. Ze zijn niet medische-grade chirurgische maskers of N-95 stofmaskers. Nog steeds is de CDC stelt dat mensen gebruiken wasbaar doek maskers te helpen bij het voorkomen van de verspreiding van COVID-19.