Hoe Plakt u Tekst Zonder Opmaak Bijna Overal

0
35
Jasni/Shutterstock.com

Kopiëren-en-plakken beweegt meer dan alleen tekst rond. Het brengt vaak langs de opmaak van webpagina ‘ s en andere documenten. U kunt plakken zonder opmaak in bijna elke toepassing de tekst zonder de extra opmaak. Gebruik deze sneltoets.

Geen opmaak betekent dat er geen lijn breekt er geen verschillende tekengrootten, geen vette en schuine tekst, en geen hyperlinks. U hoeft niet om tijd te besteden aan het verwijderen van opmaak elementen van uw document. U krijgt alleen de tekst die u hebt gekopieerd, alsof u het direct hebt getypt in de applicatie die u plakt in.

Plakken zonder opmaak, druk op Ctrl+Shift+V in plaats van Ctrl+V. Dit werkt in een breed scala van toepassingen, inclusief alle web browsers, zoals Google Chrome. Het zou moeten werken op Windows, Chrome OS en Linux.

Op een Mac, druk op Command+Option+Shift+V om te plakken en match opmaak” in plaats van. Dit werkt in de meeste Mac-apps.

Deze sneltoets is helaas niet het werken in Microsoft Word. Plakken zonder opmaak in Word, kunt u gebruik maken van de speciale optie Plakken op het lint naar “Alleen Tekst Behouden.” U kunt ook instellen in Word standaard plakken opties “Alleen Tekst Behouden.”

GERELATEERD: het Wijzigen van de Standaard Plakken in Microsoft Word

Als deze sneltoets niet werken in uw toepassing de beste keuze, er is altijd de low-tech methode: Open een platte tekst editor zoals Kladblok, plak uw tekst in en selecteer en kopieer de tekst. Krijgt u de tekst naar het klembord gekopieerd en u kunt plakken in elke toepassing.

Voor een snellere manier om dit te doen, en eerder hebben we al aangegeven hoe het gebruik van AutoHotkey voor het automatisch verwijderen van alle opmaak van de tekst die u kopiëren naar het klembord, ook.

GERELATEERD: Hoe Plak Tekst Zonder Extra Opmaak

LEES VERDER

  • “Hoe om te Beweren dat Je Geld Van Apple’ s iPhone-Vertraging Rechtszaak
  • “Hoe om te Scannen met de Microsoft Defender Antivirus op Windows 10
  • “Hoe Tekst Plakken Zonder Opmaak Bijna Overal
  • “Zijn Camera Lens Add-ons voor Smartphones Waard om te Kopen?
  • “Is Privé of Incognito Surfen op het Web Anoniem?