Hoe om te Beweren dat Je Geld Van Apple ‘ s iPhone-Vertraging Rechtszaak

0
76
Olga Steckel/Shutterstock.com

Vergeet niet dat de iPhone batterij beperking nieuws terug in 2017? Als Apple vertraagd uw iPhone, kunt u mogelijk in aanmerking komen om “rond de $25” van een $500 miljoen rechtszaak afwikkeling.

Hier ‘ s die in aanmerking komen, volgens de schikking van de officiële website:

U kunt gerechtigd tot verrekening voordelen als u zijn of waren (1) een van de Verenigde Staten eigenaar van een iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, en/of SE-apparaat (2) dat liep iOS-10.2.1 of hoger, of, in het geval van de iPhone 7 en 7 Plus apparaten, die liep iOS 11.2 of later vóór 21 December 2017, en (3) u ervaren verminderde prestaties op uw device(s).

Als dat voor u geldt, gaat u naar de website van de schikking en het indienen van een claim, hetzij online of via de mail. U moet het serienummer van de betreffende iPhone, maar er is een formulier op de website waarmee je look it up met informatie zoals de Apple ID, de naam en het adres dat je hebt gebruikt op de iPhone.

U moet uw klacht indienen vóór 6 oktober 2020.

Helaas, er is geen garantie krijgt u $25 van deze regeling. Dat is hoe deze dingen werken meestal—bedrijven betalen “tot” een bepaald bedrag, maar als meer mensen gelden, is de uitbetaling lager voor iedereen. Er is een vaste pot met geld iedereen kan vorderen. Echter, je krijgt iets als je in aanmerking komen—en dat is meer dan je zou hebben gekregen voordat de rechtszaak werd ingediend.

Apple ontkent enig vergrijp, natuurlijk. Dat is hoe deze nederzettingen werk.

Door de manier waarop dit probleem is opgelost in de nieuwere versies van de iPhone ‘ s iOS-besturingssysteem: Apple nu informeert u als het vertragen van uw iPhone neer te wijten aan een oude batterij en laat u het maken van een keuze.

GERELATEERD: het Uitschakelen van Uw iPhone CPU Throttling in iOS 11.3

LEES VERDER

  • “Hoe om te Scannen met de Microsoft Defender Antivirus op Windows 10
  • “Hoe Tekst Plakken Zonder Opmaak Bijna Overal
  • “Zijn Camera Lens Add-ons voor Smartphones Waard om te Kopen?
  • “Is Privé of Incognito Surfen op het Web Anoniem?
  • “Hoe Snel over te Schakelen naar de Venstermodus in Bijna Elke PC Spel