Hoe Download NVIDIA Drivers Zonder GeForce Ervaring

0
51
Kiklas/Shutterstock.com

Wilt downloaden stuurprogramma ‘ s voor uw NVIDIA GeForce GPU, zonder het installeren van de NVIDIA GeForce Ervaring toepassing? NVIDIA maakt hen niet gemakkelijk te vinden, maar je kunt het doen. Hier is hoe te voorkomen dat de GeForce Ervaring op Windows.

Het is Uw Keuze

We zijn niet bashing GeForce Ervaring hier. Het heeft een aantal leuke features, zoals de mogelijkheid om automatisch te optimaliseren grafische instellingen voor uw PC-games en het opnemen van uw spel. Het kan ook automatisch zoeken naar en installeren van stuurprogramma-updates. Je moet het vinden en installeren van updates handmatig als u gaat de GeForce Experience toepassing.

Maar de GeForce Experience is ook een zwaardere toepassing waarvoor u zich aanmeldt met een account. U hebt zelfs om te melden met een account alleen maar om de driver-updates. Als u wilt installeren van de stuurprogramma ‘ s op de klassieke manier—alleen de bestuurders zelf en het NVIDIA-Configuratiescherm—je kunt.

Het Downloaden van de NVIDIA Drivers Zonder GeForce Ervaring

U kunt het downloaden van de drivers van de NVIDIA website. Hoofd naar de nieuwere GeForce Drivers pagina en gebruik de “Handleiding Stuurprogramma Zoeken” sectie, of gebruik maken van de klassieke NVIDIA Driver Download pagina.

Welke pagina u ook gebruikt, u zult te weten het model van uw grafische kaart, of je gebruikt een 32-bits of 64-bits versie van Windows, en het type driver dat u wilt. (Weet u niet zeker welke GPU je hebt of wat voor soort van Windows-besturingssysteem heb je? Scroll naar beneden voor instructies over hoe om uit te vinden.)

Het “Spel Klaar Driver (GRD)” bevat optimalisaties voor de nieuwste games en is bedoeld voor gamers, terwijl de “Studio-Stuurprogramma (SD)” prioriteit van de stabiliteit, en bestemd voor creatieve professionals

Gebruik de velden in en selecteer uw stuurprogramma ‘s en klik op ‘Zoeken’. Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop “Download” om de stuurprogramma ‘ s.

Het Installeren van de Stuurprogramma ‘ s Zonder GeForce Ervaring

Download het stuurprogramma ‘ s EXE-bestand en dubbelklik erop te installeren zoals elke andere applicatie. Laat de installer het uitpakken van de bestanden en de installatie begint.

Na de installer haalt de bestanden en start, wordt u gevraagd om te kiezen voor het type installatie die je wilt. Standaard zal het proberen te installeren van de “NVIDIA Graphics Driver en GeForce Experience” software.

Selecteer “NVIDIA Graphics Driver” in plaats van te voorkomen dat het installeren van de NVIDIA GeForce Experience.

Hoe om te Zien Welke NVIDIA GPU U

Om te controleren welke NVIDIA GPU u op uw Windows-10 PC, het openen van taakbeheer. U kunt dat doen door te drukken op Ctrl+Shift+Esc te drukken of door met de rechtermuisknop te klikken op de taakbalk en selecteer taakbeheer.”

Klik op de “Performance” tab aan de bovenkant van het venster taakbeheer. Indien nodig, klik op “Meer Details” aan de onderkant van de Task Manager uit te breiden met de Manager van de Taak en bekijk de tabbladen.

Selecteer de “GPU” in de zijbalk hier. Zoek naar de naam van de GPU in de buurt van de rechterbovenhoek van het venster taakbeheer.

Als u meerdere Gpu ‘ s in uw systeem, klik op elk van en het onderzoeken van hun namen. Als je een gaming laptop, is er een goede kans dat je beide grafische kaarten van NVIDIA en Intel graphics. Kijk voor de naam van de NVIDIA GPU.

Hoe om te Zien Of U Gebruik maakt van een 64-bit Windows

Om te controleren of u een 32-bits of 64-bits versie van Windows, ga dan naar Instellingen > Systeem > Info. U kunt het venster Instellingen openen vanuit het menu Start of door te drukken op Windows+i.

Kijk voor de “Device specificaties” op dit scherm. Aan de rechterkant van de “System type,’ dan zult u zien of u een ’64-bits besturingssysteem” of een “32-bits besturingssysteem.”

Vergeet niet, Je Moet Ze Handmatig Bijwerken

U bent nu verantwoordelijk voor het updaten van uw eigen NVIDIA-stuurprogramma ‘ s. Ze zullen niet automatisch controleren op updates of het downloaden en installeren van nieuwe versies van de GPU-stuurprogramma ‘ s voor u. Die functie moet de NVIDIA GeForce Experience software.

Hoe te Verwijderen GeForce Ervaring

Door de manier, als je al de NVIDIA GeForce Experience software is geïnstalleerd, kunt u deze verwijderen terwijl uw stuurprogramma ‘ s zijn geïnstalleerd.

Ga naar Configuratiescherm > een Programma Verwijderen, zoeken naar “nvidia” en verwijdert u de “NVIDIA GeForce Ervaring” van toepassing. Laat de andere NVIDIA driver vermeldingen geïnstalleerd.

Of Gebruik Gewoon Windows Update

Als je het niet spelen van PC-gamers, kan je altijd gewoon je drivers via Windows Update. Niet te installeren iets van NVIDIA en Windows zal automatisch het installeren van stuurprogramma ‘ s voor de GPU. Echter, de stuurprogramma ‘s niet de meest up-to-date zijn voor de nieuwste PC-games en u don ‘ t get hulpprogramma ‘ s, zoals de NVIDIA Control Panel.

Met de nieuwste stuurprogramma ‘s is belangrijk voor gamers, maar voor de gemiddelde PC-gebruiker kunt krijgen door met de stuurprogramma’ s van Windows Update.

LEES VERDER

  • “Wat Is Microsoft’ s Outlook Ruimtes? (aka Project Moca)
  • “Hoe om te Wissen van Uw PC’ s Cache in Windows 10
  • “Hoe Download NVIDIA Drivers Zonder GeForce Ervaring
  • “8 Manieren om Je Mac Sneller Starten
  • “Hoe om te Beweren dat Je Geld Van Apple’ s iPhone-Vertraging Rechtszaak