Google per Ongeluk Geplaatst Uitgebrachte Pixel 4A Renders

0
60
Google

Een van de slechtst bewaarde geheimen in de Google rijk is de Pixel 4a Android-smartphone. Als de 3a voordat u kunt verwachten dat de Pixel 4a vergelijkbaar te zijn met de Pixel-4—met een paar bochten af te snijden en een goedkopere prijs. Maar Google gaf ons onze beste kijken op de uitgebrachte telefoon vandaag door het plaatsen van maakt op haar Candian Store.

Als u bezoek aan de Canadese Google Store eerder vandaag, de gebruikelijke carrousel van producten die genaden van de top kwam met een verrassing. In het Nest Wifi-spot, heb je een render van de komende Pixel 4a. Google al het probleem opgelost, en nu zie je Nest Wifi hardware plaats. Maar je kunt het niet wissen van de geschiedenis op het internet, en het beeld is hier om te blijven.

De render geeft ons een paar details—bijvoorbeeld, het lijkt te bevestigen dat het gerucht dat Google oorspronkelijk gepland voor release van het apparaat op 12 Mei, de datum die wordt weergegeven op de telefoon. U kunt ook een hole-punch camera op de voorkant, samen met een speaker grill en fingerprint-sensor aan de achterzijde.

Volgens diverse lekken, de telefoon moet de detailhandel voor ergens tussen de $300 naar $400 en een minder krachtige Snapdragon 730 system-on-a-chip. Als de Pixel 3a voordat het, geruchten suggereren dat het niet zal komen met draadloos opladen, dat is een schande omdat het draadloos opladen mag niet worden een premium functie.

Maar, alles kan veranderen tussen nu en een officiële aankondiging.

via 9to5Google