Google av Misstag Publicerat Outgivna Pixel 4A Gör

0
34
Google

En av de värsta hålls hemligheterna i Google-sfären är Pixel 4a Android-smartphone. Som 3a innan det, kan du förvänta dig Pixel 4a vara liknande Pixel 4—med några slarva och ett billigare pris. Men Google gav oss vårt bästa för att titta på den outgivna telefon idag genom att posta gör på sin Candian Butik.

Om du besökt den Kanadensiska Google Store tidigare idag, den vanliga karusellen av produkter som pryder toppen kom med en överraskning. I Boet wi-fi trådlöst Lan plats, du fick se en rendering av den kommande Pixel 4a. Google redan har åtgärdat problemet, och nu ska du se Boet wi-fi trådlöst Lan hårdvara istället. Men du kan inte radera historik på internet, och bilden är här för att stanna.

Det gör inte ge oss några detaljer—till exempel, det verkar bekräfta ryktet som Google ursprungligen planerade att släppa den enhet på 12 Maj, den dag som visas på telefonen. Du kan också se ett hål punch-kamera på framsidan, tillsammans med en högtalare för grill-och fingeravtrycksläsare på baksidan.

Enligt olika läckor, telefonen ska kosta någonstans mellan $300 till $400 och använda en mindre kraftfull Snapdragon-730 system-on-a-chip. Som Pixel 3a innan det, rykten tyder på att det inte kommer med trådlös laddning, vilket är en skam för trådlös laddning ska inte vara en premium-funktion.

Men, vad som helst kan ändra mellan nu och ett officiellt uttalande.

via 9to5Google