Deze $30 Fitbit ‘ s Inspireren HR-Korting Krijgt op Uw Hartslag Omhoog

0
56
Fitbit

Amazon is het aanbieden van de populaire Fitbit Inspireren HR fitness band op een $30 korting. Nu is uw kans om te grijpen van de hart-tracking, slaap-monitoring accessoire voor $70 in zwart, wit of lila van kleur configuraties.

De Fitbit Inspireren HR is een dunnere, uitgeklede versie van de populaire Fitbit Kosten band. Het volgt automatisch uw hartslag en slaap cycli, maar het ontbreekt aan een NFC-chip voor Fitbit Betalen (een contactloze betaling methode die vergelijkbaar is met Apple te Betalen). Het is waterbestendig en heeft een 5-daagse levensduur van de batterij. Alles in aanmerking genomen, de Inspire-HR is de ultieme Fitbit voor iemand die niet geïnteresseerd zijn in het slimme horloge (als je liever een smart watch, check out de Fitbit Kosten of Omgekeerd).

Net als andere Fitbit trackers, het Inspireren HR wordt geleverd met twee verstelbare banden voor grote of kleine polsen. Als je niet in het zwart, wit of lila gekleurde polsbandjes, dan kan je altijd kopen van een vervangende band via Amazon of de Fitbit-website.

Fitbit heeft een strak, hart-monitoring fitness tracker

Fitbit Inspireren HR Hartslag en Fitness Tracker, One Size (S-en L-Bands Inbegrepen), 1 punt

De Fitbit Inspireren HR-nummers van uw hartslag en het monitoren van uw slaap. Het is de perfecte high-end fitness tracker voor mensen die het niet nodig fancy slimme horloge is voorzien.

Shop Nu

$69.00
Meer aanbiedingen