Denna $30 Fitbit oss Inspirera HR Rabatt Kommer att Få Din puls Upp

0
35
Fitbit

Amazon är att erbjuda den populära Fitbit Inspirera HR fitness bandet till en $30 rabatt. Nu har du chansen att ta tag i hjärtat-spårning, sömn-övervakning tillbehör för $70 i svart, vit eller lila färg konfigurationer.

Fitbit Inspirera HR är en tunnare, avskalad version av den populära Fitbit Avgift band. Det spårar automatiskt din puls och sömn cykler, men det saknar ett NFC-chip för Fitbit Betala (en kontaktlös betalning metod som liknar Apple Betalar). Den är vattenfast och har en 5-dagars batteritid. Allt som allt, Inspirera HR är den ultimata Fitbit för någon som inte är intresserad av smart watch funktioner (om du hellre vill ha en smart klocka, kolla in Fitbit Avgift eller Versa).

Som andra Fitbit trackers, Inspire HR levereras med två justerbara band för stora eller små handleder. Om du inte är i svart, vit eller lila färgade handleden band, du kan alltid köpa en ersättare bandet via Amazon eller Fitbit webbplats.

Fitbit är elegant, hjärta-övervakning fitness tracker

Fitbit Inspirera HR Heart Rate och Fitness Tracker, En Storlek (S-och L-Band Medföljer), 1 Count

Fitbit Inspirera HR-spår din puls och övervakar din sömn. Det är den perfekta high-end fitness tracker för människor som inte behöver snygga smart klocka har.

Handla Nu

$69.00
Fler erbjudanden