8 Cross-Platform Taak Management Tools om Uw Projecten in Controleren

0
104
Appest Inc.

Als je veel te doen in een dag, het kan overweldigend snel. Het schrijven van alles helpt, maar waarom gebruik maken van papier wanneer u ten volle gebruik kunnen maken van een task management tool op uw telefoon, de computer of beide. Deze tools maken het u mogelijk om alles wat je hoeft te doen, op elk apparaat en bieden veel meer mogelijkheden dan uw notebook. En met hoe veel van deze tools bestaan vandaag de dag, is er zeker van te zijn dat voor u perfect is.

Wat te Zoeken in een Task Management Tool

Er zijn een paar dingen om te overwegen wanneer het kiezen van de juiste task management tool voor u.

  • Basis Functies: Terwijl elke app heeft zijn eigen manier van dingen doen, de meeste task management apps richten zich op de to-do lijsten in een bepaalde vorm. Functies zoals subtaken (taken (taken), vervaldata en herinneringen uit te breiden het nut van een to-do lijsten sterk. Nog steeds, sommige apps bieden andere manieren om uw taken, zoals panelen met meerdere lijsten of agenda ‘ s.
  • Organisatie: de Organisatie is een must in de taak van het management van de apps. Het kan mappen, labels, of zelfs alleen maar een in-diepte zoeken in het systeem, maar aan het eind van de dag, het enige dat telt is dat de gegevens die u nodig heeft snel.
  • Cross-Platform: Wat is het nut van het gebruik van een taak management app als alles goed is vergrendeld om een platform? Als u wilt schakelen tussen het werken op uw telefoon, laptop en desktop, de app die u gebruikt moet kunnen dat. En al degenen die op deze lijst doen, met elk programma dat beschikbaar is op iOS en Android, naast de web-versies voor desktop gebruikers (velen hebben ook een goede desktop-programma ‘ s voor Mac-en Windows-te).
  • Cloud-Synchronisatie: na installatie van het programma op meerdere apparaten te bekijken, u wilt er zeker van zijn dat uw gegevens automatisch gesynchroniseerd tussen alle van hen. En alle tools die op deze lijst enkel dat te doen.
  • Prijzen: Alle van de apps in deze lijst zijn gratis te downloaden, maar de meeste van hen vergrendeling afstand bepaalde functies achter paywalls. Dit wordt meestal gedaan door middel van een abonnement, hetzij een toeslag maandelijks of jaarlijks.

Het beste voor de Meeste Mensen: Microsoft Te Doen

Microsoft

Microsoft om Te Doen is de perfecte app aan de slag te gaan met de taak van het management, want het is volledig gratis. Te Doen, dat is het eerste voorbeeld van het nemen van standaard to-do lijsten en het toevoegen van meer nut om hen met subtaken (de zogenaamde “Stappen” hier), vervaldata en herinneringen. U kunt lijsten in groepen, of gebruik de zoekbalk om te zoeken naar specifieke taken. De groepering systeem is vooral nuttig als u wilt dingen doen, zoals het scheiden van je werk en persoonlijke lijsten in hun eigen categorieën.

Doen biedt ook een deel van de functionaliteit met Microsoft Outlook. U kunt deze eenvoudig toevoegen ontvangen e-mails als taken en opnemen in uw lijsten.

Microsoft om Te Doen is het beschikbaar voor Android en iOS, naast een web-versie.

Check out Microsoft Te Doen

Uitgebreide To-Do Lijsten: Todoist

Doist

Todoist werkt met een soortgelijke to-do lijst systeem als Microsoft Doen, behalve dat er een grotere focus op het snijden uit lijsten (die kunt u meerdere lijsten binnen één). U kunt snel nieuwe taken toevoegen met een druk op de knop, en Todoist maakt gebruik van natuurlijke taal in te vullen in een aantal van de gegevens voor u op. Bijvoorbeeld, als u de naam van uw taak iets als “e-mail van de bank elke tweede dinsdag van de maand,” Todoist automatisch ingesteld die de opdracht voor elke tweede dinsdag van de instellingen, zonder dat u daarvoor het instellen van de data zelf.

Dat is slechts een van de functies Todoist biedt op het stroomlijnen van haar krachtige set tools. U kunt ook het organiseren van uw taken met mappen en labels, en stel de prioriteit in niveaus, zodat je weet wat je te concentreren op het eerste. Todoist biedt een aantal eenvoudige tools voor samenwerking, waar u kunt toewijzen en het bespreken van taken met andere leden van het team in de app.

Todoist creëert rapporten over uw prestaties op het werk door middel van haar ‘Karma’ – systeem. In principe, dit houdt de sporen bij van hoeveel taken u complete en hoe lang ze duren, wat handig kan zijn voor het zien van hoeveel tijd bepaalde projecten.

Todoist is gratis te gebruiken, maar u zal worden beperkt tot 80 projecten en missen op een aantal functies voor de organisatie zoals etiketten. Voor de volledige Todoist ervaring, wil je de Premium-versie, die kosten $36 per jaar of $4 per maand. Dit breidt het project te beperken tot 300 en vult de rest van Todoist functies. Er is ook het business plan op, welke kosten $60 per jaar of $6 per maand en verhoogt uw project te beperken tot 500. Het voegt ook een aantal meer van team-gerichte functies (zoals het toewijzen van mensen als Admin rollen).

U kunt downloaden Todoist op Windows, Mac, iOS en Android, of de toegang op het web.

Check out Todoist

Eenvoudige Organisatie: TickTick

Appest Inc.

TickTick is een ander krachtig te doen gericht app, met subtaken en herinneringen als Todoist en Te doen. Maar TickTick erin slaagt om zich te onderscheiden dankzij de eenvoudige organisatie-systeem. Kunt u nog steeds subtaken, tag items, en prioriteren van taken, zoals in Todoist, maar de app maakt gebruik van een eenvoudig te begrijpen map systeem voor de bredere organisatie.

Daarnaast TickTick beschikt ook over een aantal andere kleine functies die nuttig kunnen zijn om rond te hebben. Een voorbeeld is de “Vervelende Alert”—een herinnering dat verschijnt meerdere keren om ervoor te zorgen u de taak te voltooien.

TickTick is gratis te gebruiken, maar als je wilt een geavanceerde ingebouwde kalender, 10 thema ‘ s om uit te kiezen, en geavanceerde rapportage-gegevens (hoeveel taken u voltooid, enz.), vervolgens kun je TickTick Premie die kosten $27.99 een jaar of $2.79 een maand.

U kunt downloaden TickTick op Windows, Mac, iOS en Android, of gebruik op het web.

Check out TickTick

Een aantal Slimme Functies: Remember the Milk

Remember the Milk

Remember the Milk is geweest rond voor een tijdje nu, en was een van de eerste grote taak van management tools rond. En dankzij de constante updates, dit is nog steeds een van de beste task management apps in de buurt.

Vergelijkbaar met Todoist, Remember the Milk kunt u gebruik maken van natuurlijke taal in uw taak namen, zodat je gewoon kan typen uit “Reageren op John’ s bericht morgen, de hoogste prioriteit” voor het slapen gaan, en de app zal een taak voor de volgende dag met de hoogste prioriteit. Heb je de tags en subtaken gezien in andere apps voor de organisatie, maar Remember the Milk beschikt ook over een geavanceerd zoek systeem dat u toelaat om snel taken op basis van hun data, de inhoud, en subtaken.

Een andere handige functie Remember the Milk heeft zijn “Smart Lists.” Deze worden automatisch gegenereerde lijsten op basis van bepaalde criteria die u zelf (zoals taken gemarkeerd als hoge prioriteit). Deze zijn zeker bespaart u veel tijd en gedoe.

Remember the Milk is gratis te gebruiken, maar u zult missen op functies, zoals subtaken, widgets en herinneringen. Voor de volledige Remember the Milk ervaring, wil je Remember the Milk Pro, die kost $39.99 een jaar.

U kunt downloaden Remember the Milk op Windows, Mac, iOS en Android, of gebruik maken van de web-versie.

Check out Remember the Milk

Kaart-Based Management: Trello

Trello Inc.

Als je hebt gehoord van Trello, het is waarschijnlijk vanwege de team-gerichte functies. Trello is een fantastische collaboratieve tool voor projectmanagement, maar wat u misschien niet bewust van zijn zijn verdiensten voor individuen.

Trello anders werkt dan de meeste van de apps in deze lijst. In plaats van te focussen op de standaard lijsten, Trello maakt gebruik van een kaart-gebaseerde ontwerp voor de taak van het management. Heb je meerdere lijsten gemaakt van kaarten, maar elke kaart kan checklists, notities en bijlagen. Vanwege dit ontwerp Trello blinkt uit op zodat u bij het plannen van uw volgende zet in op een intuïtieve manier. Er is ook de Trello Butler, die een AI-u kunt de informatie van de feed voor het automatiseren van bepaalde taken.

Trello is gratis te gebruiken, maar je mist een aantal functies zoals bepaalde automatisering tools (zoals geplande acties), en worden beperkt tot 10 MB aan bijlagen. Als u wilt te stoten tot die limiet van 250 MB en toegang te krijgen tot alle tools Trello te bieden heeft voor particulieren, dan zult u een upgrade wilt uitvoeren naar het Business plan op, welke kosten $120 per jaar of $12.50 per maand. U kunt een volledige vergelijking van alle plannen op Trello ‘ s site.

U kunt downloaden Trello op Windows, Mac, iOS en Android, of gebruik op het web.

Check out Trello

Eenvoudig: Geen.doen

Elk.doen

De apps die we tot nu toe genoemd focus op het hebben van in-diepte-functies. En, terwijl deze apps zijn krachtige, kunnen ze worden onnodig overweldigend als je taak beheer nodig zijn meer eenvoudige. Gelukkig zijn er apps doel om dingen te vereenvoudigen, en Elke.doen is een van de beste in dat opzicht.

De app ‘ s GEBRUIKERSINTERFACE is eenvoudig en elegant, met een eenvoudige organisatie systeem koppelverkoop het allemaal samen. Natuurlijk, je hoeft niet zo veel opties als apps zoals Todoist, maar Welke.doen is nog steeds genoeg om het effectief beheren van uw taken en projecten met gemak. Het beschikt over de basics zoals herinneringen, door data, en subtaken, samen met enkele aantekeningen en bijlagen van functionaliteit. Ook kunt u al uw taken in een agenda weergeven in plaats van de normale lijst structuur.

Elk.doen is gratis te gebruiken, maar als je wilt extra functies zoals aanpasbare thema ‘ s en onbeperkt uploaden, zult u wilt.doen Premie, kosten $5.99 per maand of $36 per jaar.

U kunt downloaden.doen op Windows, Mac, iOS en Android, of gebruik maken van de web-versie.

Bekijk Alle.doen

Het is gratis en Eenvoudig: Google Taken

Google

Google Taken is een andere app die streeft naar eenvoud. Taken’ ontwerp is zo eenvoudig als de naam—het richt zich op de basis (vervaldatums, subtaken en herinneringen) en niet veel anders. Natuurlijk, als u op zoek bent naar iets simpels, dan is dat perfect zal zijn voor jou.

Taken is geïntegreerd met Gmail en Google Agenda, zodat u kunt taken rechtstreeks vanuit Gmail in antwoord op e-mails, en al uw taken zal een pop-up op Google Kalender. Taken is dan ook sterk geïntegreerd met de standaard Android-herinneringen, wat betekent dat het een fantastische optie voor Android-gebruikers.

En, net als veel van de Google-apps, Taken is volledig gratis—no strings attached. U kunt het downloaden van Google Taken op iOS en Android, of gewoon gebruik maken van de web-versie die is ingebouwd in Gmail via de zijbalk. (Helaas, geen enkele andere desktop-versies bestaan nog.)

Alles-in-Één: Begrip

Begrip Labs Inc.

In tegenstelling tot de rest van de apps hier Begrip is een algemene productiviteit app gemaakt te houden veel meer dan alleen taken. U kunt lijsten maken, notities, spreadsheets, databases, en nog veel meer met in-diepte-template-systeem (waarmee u kunt gebruik maken van templates gemaakt door zowel het concept en andere gebruikers). Natuurlijk, want van die vrijheid, het kan werken als een fantastische tank management tool.

Op een lege pagina, kunt u toevoegen checklists, tafels en zelfs een kaart-gebaseerde sjabloon vergelijkbaar met Trello. Dat betekent dat u kunt instellen, pagina ‘ s zich net zo gedragen als de to-do lijsten. Voor elk item op de lijst, kunt u een nieuwe pagina dat kan extra informatie bevatten of subtaken. Idee ondersteunt zelfs herinneringen voor pagina ‘ s, zodat u niet missen op die basis hebben.

Dankzij de Notie van de open-ended ontwerp, het is ook de meest aanpasbare app hier. U kunt kaarten, lijsten en notities op één en dezelfde pagina, met drag-and-drop design waardoor het gemakkelijk te verplaatsen hen. En, als u wilt zien hoe dit systeem in actie, kijk dan niet verder dan het Begrip “Hulp en Ondersteuning” – pagina, die volledig was gemaakt binnen het Begrip systeem.

Begrip is gratis te downloaden en effectief kan worden gebruikt voor gratis dankzij Begrip het verwijderen van de voormalige limiet op de pagina ‘ s voor gratis accounts. Er zijn nog betaalde versies, maar met het Begrip Persoonlijke Pro plan ($4 per maand) verlenen u onbeperkt uploaden en bewerken geschiedenis voor pagina ‘ s (de andere plannen zijn gericht op teams en niet veel waarde voor particulieren).

U kunt downloaden Begrip op iOS, Android, Mac en Windows, of gebruik maken van de web-versie.

Check out Begrip