ICYDK: Du Kan Anpassade Print en Ansiktsmask för så Lite som $13

0
39
Vernessa Himmler Illustration/Society6

Är din hemgjorda ansiktsmasker börjar falla sönder? Kanske är det tid att bygga upp en samling av snygga egna ansiktsmasker. Vem som helst kan ladda upp ett foto eller design, en återanvändbar veckade face mask för runt $13. Det är billigare än några av de “designer” masker som ni ser flyter runt och väl värt priset av en skräddarsydd tillbehör.

RELATEDProtect Själv (och Andra) med ett Nördigt Fandom Face Mask

De flesta anpassade T-shirt webbplatser som Zazzle och Society6 är att vrida mot ansikte masker. Om du inte har beställt via dessa webbplatser innan, oroa dig inte, de är super lätt att använda. Du bara ladda upp ett foto eller använda en design som verktyg för att sätta ihop text och clipart-bilder. Om du inte gillar hur din utskrift blir, kan du alltid returnera det eller be om ett nytryck. Du kan även köpa premade egna masker genom dessa webbplatser om du vill spara dig ett par minuter av ansträngning.

Utan vidare, här är de bästa webbplatser för egna masker:

  • Zazzle ($13 varje): Veckat stor-skriv ut masker med filter fickor. Zazzle är det bästa värdet för hög kvalitet anpassad masker, och webbplatsens design tool är super lätt att använda.
  • Society6 ($17 varje): Veckat i stor stil halvmask med filter fickor. Society6 har högsta kvalitet utskrifter jag har kommit över, men de är lite dyra. Också, Society6 är främst en design marknaden, så att du måste gå igenom en registrerings processen innan du skapar en mask.
  • Redbubble ($13 styck eller 4 för $40): Enkla stora-print ansiktsmasker med örat slingor. Som Society6, Redbubble är en design-marknaden, så du måste registrera dig innan du tillverka din egen mask.
  • Spreadshirt ($12 varje): Enkel duk ansikte masker med en liten tryckområdet. Spreadshirt är bäst för små logotyper och bilder som endast täcker mitten av en mask.

Beställning av ansiktsmasker för dina medarbetare eller familjemedlemmar? Här är några bulk webbplatser för egna masker:

  • Signs.com (100 Masker för $10 vardera): Stor-ut tyg masker med alternativ för antingen örat slingor eller tyg band.
  • CanvasDiscount (10+ Tyg Masker för $9 varje): Stor-print ansiktsmasker med justerbara remmar och en metall revolvern. CanvasDiscount också säljer billigare polyester masker.
  • 24-Timmars Armband (100 Masker för $3 för varje): Återanvändbara ansiktsmasker med olika nivåer av kvalitet. Men hey, kan du spara en hel del pengar.

Tänk på att dessa egna ansiktsmasker är för allmän användning. De är inte medicinsk kvalitet ansiktsmask, N-95 andningsskydd användas. Fortfarande, CDC tyder på att människor använder tvättbara trasa masker för att bidra till att förhindra spridning av COVID-19.